Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar, ben de geçen yıl üye olmuştum bu siteye, ama uzun süredir girmiyordum. 5.5 yıllık evliyim. Yaklaşık 3 yıldır korunmuyoruz. Eşimde de bende de bir sorun yok. İki kez 3 ay klomen kullanıp yumurta çatlatma yöntemi denedik ama olmadı. Bir süre ara verdik ve oluruna bıraktık. Olmayınca 11 Ocakta aşılama yaptırdık. Aşılamadan 15 günsonra adet oldum. Bugün adetimin 3. günü, kontrole gittim. Yeniden denemek istiyoruz diye. Ama hala çatlamamış bir yumurtam varmış, büyüyüp kiste dönüüşmemesi için doğum kontrol hapı verdi doktor. Yani bu ay ara vermiş olduk. Önümüzdeki ay nasipse ikinci aşılamayı yaptıracağız. hayırlısı inşallah. Ama ilkinde çok ümitlendim. Yani herkesin de yazdığı gibi tüm hamilelik belirtilerini hissettim. Bu yüzden kesin tuttu demiştim ama olmamış. Hayal kırıklığı tabi. O yüzden belirtilere fazla takılmamak gerek. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.

aileyle ilgili birşey deil canım.benim veya eşimin kromozom sayılarına bakılacak.eksik veya fazlalıkmı var diye

Anladım canım,ben mart gibi gidicem tüpe,biraz ara vereyim dedim.Çok stresliyim ya nası rahatlıycam ben((çocuk görmek, duymak,hamile görmek istemiyorum, aşılma tüp konuşmak istemiyorum,sadece birbirimiz anladığımız için bu foruma yazmak beni rahatlatıyor.

bana da dr mart gibi dedi.bakarsın aynı zamanlarda gider geliriz.ve yaşadıklarımızı paylaşırız.sonrada mutluluklarımızı.bu foruma girmeme eşim kızıyor etkileniyorum diye ama ben de yazdıkça rahatlıyorum ve diğer arkadaşların mücadelesi ve umutları bana da umut veriyor.

aşılama tüplerde tıkanıklık yoksa, yumurta elde edilebiliyorsa, spermlerde normalse ya da hafif bozukluk varsa, sebebi belirlenemeyen infertilite varsa vb. durumlarda öneriliyor...işlem ise çok basit hiç korkulacak bişey yok...adetin 2-3. günü yumurta geliştirici ilaçlara başlıyorsun sonra yumurtlama dönemine doğru adetin 7-14. günleri arasında yumurta takibine gidiyorsun alttan usg ile muayene oluyor sonra yumurta ya da yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılıyor ve iğneden 36 saat sonra dr eşinden alınan ve işlemden geçen spermleri rahimine veriyor...korkmayın kesinlikle ben 2 kere yaptırdım ama malesef olmadı şimdi 3 tane yumurtam oluştu yarın da 3. aşılamam var allahım inşallah hayırlısıyla bu sefer nasip eder ve isteyen herkese de inşallah....

bende aşılama tedavisine başladım şuan günde bir tana iğne oluyorum,bugün 3.iğnemi olacam.benim sorum bu iğneler sonrası kaç tane yumurta oluşuyor?ayrıca aşılma sonrası nelere dikkat edelim?ben çalışıyorum hergün beşkat iniyorum ve minibüsle işe gidiyorum 6 -7 saat ayakta kalıyorum bunlar aşılamayı olumsuz etkiler mi?sizce izin mi alayım?

slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı dün yaptırdım şuan beklemedeyim ama çok heyecanlıyım buaradada inşallah hayırlı sonuçlar alırız hapimiz..

slm gülay benm iğneden sonra 3 tane yumurta oluştu ama herkesin ki farklı olabilir dr aşılamayı yaptıktan sonra 30 dk kadar yatırıyor daha sonra normal hayatına geri dnüyosun

benim kafama en çok takılan şey canım aşılamadan sonra 5 kat in çık yapıcam gün içinde ve minübüsle işe gidip 7 saat kadar ayakta kalacam ve yine dönüş minibüsle bunlar aşılmayı olumsuz etkilermi acaba izin mi almalıyım?

mrb kızlar aranızda esının sperm dusuklugunden dolayı asılama yaptıran varmı.sormak ıstedıgım bısı var kac tane sperm olması lazım

5 milyon ve yukarısı için aşılama öneriliyor.ben iğnelere yeni başladım ilk defa yaptırıyorum.bakalım hayırlısı inşallah.

slm arkadaşlar bugün 3. aşılamamı yaptırdım...3 tane yumurtam vardı rabbim inşallah hakkımızda hayırlıysa sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder uzanıyorum bugün pek kalkmıyorum yarın yeniden işe gidicem tabi ne yazıkki...inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…