Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok hayır en az 2 istiyorlar aslinda.e bir tane yumurtayı zaten kendimiz de yapiyoruz. o zaman niye iğne yada klomen veriyolarki :) en fazla 3 en az 2 diyorlar aslında.
Cnm bilmiyorum ki bana aynen öyle dediler üç yumurtam çok iyi gelişmiş ti nasıl dedim çok iyi ama her biri ayrı ayrı tutarsa çoğul gebelik demektir demisti.tabi senin dedin de doğruda bazen hiç gelismedigide oluyor inan bir tane bile.onuda yasadim.şöyle ki 7 8 9 mm yumurta çoğu kişide var ama onlar gözle görünür kaliteli yumurta istiyor iğneler de onun icinmis

çıkmamış birşey şimdi gördüm, zaten daha çıkmaz cnm boşuna yapıp da canımızı sıkmayalım bir hafta daha sıkalım dişimizi :) benim iki yumurtam vardı 19 mm lik, ikiz ihtimali olur mu ki
İkiside aynı anda spermi kabul edip ayrı ayrı dollenirse oluyomus.teki tutarsa tek.benim sağlı solluydu.durup durup seviyodum bebeciklerim diye

Eşine vermedimi ilaç eşimde sorun var demistin.senin yumurtalar nasilmis
Yok şuan normal eşimin testleri bende de sorun çıkmadı hormonlarım düzgün rahmimde kist miyom yok cuma tekrar gitçem ilk baktığında yumurtalar düzgün dedi not alıyorlar ya bakalım hayırlısı

Ya acaba aşılama günü aşılama yaparken doktor ultrasonda çatlamiş yumurta görünüyor mu?

Cnm onu bende sormuştum ama gorunmuyomus.yumurtanin dolu ve kaliteli olduğunu vs.detayı yalnızca tüp bebekte net anlasiliyormus.
He o zaman iyi bari. Ben aşılama aolurken ekranda hiç yumurta falan yoktu. Dedim acaba öncesinde çatladi gitti de boşa mi oluyoorum aşılamayı:))

He o zaman iyi bari. Ben aşılama aolurken ekranda hiç yumurta falan yoktu. Dedim acaba öncesinde çatladi gitti de boşa mi oluyoorum aşılamayı:))
:) zaten çatlatma iğnesi yle catlatiyoruzki iğneden 1 gün sonra asilama oluyo catlamis olması gerekli galiba

Sormadin mi peki doktora ben bakicakmisiniz dedim oda evet bakicam dedi ve bakti catlamis etrafi su toplamis 17 mm e gerilemis dedi hatta heosini soylei
sordum çatlamiş yumurta ya kaybolur ya da şekli bozulup büzüşür görünmeyebilir dedi.

Kızlar bugün progesteron için kan verdim.o sırada hcg de istedi geçen hafta çarşamba yapılmıştı asilamam.ama şimdilik negatifff.eşime 14 Şubat hediyesi olurdu ama yok simdilik.olmazsada ofis cekilcekmis kızlar hiç ofis çektiren yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…