ne güzel yaaa darısı başımıza artık :))arkadaş silik yakalamıştı 6.gün akşamı.7.günde kanda 74 çıkmıştı.herkesin ayni ilerlemiyor tabi.belli olmaz yani sana kalmış:)
Cnm bilmiyorum ki bana aynen öyle dediler üç yumurtam çok iyi gelişmiş ti nasıl dedim çok iyi ama her biri ayrı ayrı tutarsa çoğul gebelik demektir demisti.tabi senin dedin de doğruda bazen hiç gelismedigide oluyor inan bir tane bile.onuda yasadim.şöyle ki 7 8 9 mm yumurta çoğu kişide var ama onlar gözle görünür kaliteli yumurta istiyor iğneler de onun icinmisYok hayır en az 2 istiyorlar aslinda.e bir tane yumurtayı zaten kendimiz de yapiyoruz. o zaman niye iğne yada klomen veriyolarki :) en fazla 3 en az 2 diyorlar aslında.
İkiside aynı anda spermi kabul edip ayrı ayrı dollenirse oluyomus.teki tutarsa tek.benim sağlı solluydu.durup durup seviyodum bebeciklerim diyeçıkmamış birşey şimdi gördüm, zaten daha çıkmaz cnm boşuna yapıp da canımızı sıkmayalım bir hafta daha sıkalım dişimizi :) benim iki yumurtam vardı 19 mm lik, ikiz ihtimali olur mu ki
Yok şuan normal eşimin testleri bende de sorun çıkmadı hormonlarım düzgün rahmimde kist miyom yok cuma tekrar gitçem ilk baktığında yumurtalar düzgün dedi not alıyorlar ya bakalım hayırlısıEşine vermedimi ilaç eşimde sorun var demistin.senin yumurtalar nasilmis
Çok şükür inşallah olur cnm.Allah kolaylik versinYok şuan normal eşimin testleri bende de sorun çıkmadı hormonlarım düzgün rahmimde kist miyom yok cuma tekrar gitçem ilk baktığında yumurtalar düzgün dedi not alıyorlar ya bakalım hayırlısı
Cnm onu bende sormuştum ama gorunmuyomus.yumurtanin dolu ve kaliteli olduğunu vs.detayı yalnızca tüp bebekte net anlasiliyormus.Ya acaba aşılama günü aşılama yaparken doktor ultrasonda çatlamiş yumurta görünüyor mu?
He o zaman iyi bari. Ben aşılama aolurken ekranda hiç yumurta falan yoktu. Dedim acaba öncesinde çatladi gitti de boşa mi oluyoorum aşılamayı:))Cnm onu bende sormuştum ama gorunmuyomus.yumurtanin dolu ve kaliteli olduğunu vs.detayı yalnızca tüp bebekte net anlasiliyormus.
:) zaten çatlatma iğnesi yle catlatiyoruzki iğneden 1 gün sonra asilama oluyo catlamis olması gerekli galibaHe o zaman iyi bari. Ben aşılama aolurken ekranda hiç yumurta falan yoktu. Dedim acaba öncesinde çatladi gitti de boşa mi oluyoorum aşılamayı:))
İşte ben çatlatma iğnesini bile vurmadan çatladi gitti sandım:):) zaten çatlatma iğnesi yle catlatiyoruzki iğneden 1 gün sonra asilama oluyo catlamis olması gerekli galiba
Dün akşam çok kötü olmuştum adet olurken bile öyle ağrım olmuyordu ama şimdi iyiyim sen ne durumdasın
Tabiki bakiyo bakmaz olur mu belki catlamadi o zaman bosuna yapicak asilamayi benim.doktorum.bakmisti ve catlamis demistiYa acaba aşılama günü aşılama yaparken doktor ultrasonda çatlamiş yumurta görünüyor mu?
Valla benim ekranda yumurta falan gözükmüyoduTabiki bakiyo bakmaz olur mu belki catlamadi o zaman bosuna yapicak asilamayi benim.doktorum.bakmisti ve catlamis demisti
Valla benim ekranda yumurta falan gözükmüyodu
sordum çatlamiş yumurta ya kaybolur ya da şekli bozulup büzüşür görünmeyebilir dedi.Sormadin mi peki doktora ben bakicakmisiniz dedim oda evet bakicam dedi ve bakti catlamis etrafi su toplamis 17 mm e gerilemis dedi hatta heosini soylei
sordum çatlamiş yumurta ya kaybolur ya da şekli bozulup büzüşür görünmeyebilir dedi.
Kızlar bugün progesteron için kan verdim.o sırada hcg de istedi geçen hafta çarşamba yapılmıştı asilamam.ama şimdilik negatifff.eşime 14 Şubat hediyesi olurdu ama yok simdilik.olmazsada ofis cekilcekmis kızlar hiç ofis çektiren yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?