Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ofis histereskopi çekilmiştim

C cetiha88 ne durumdasın seninle aşılamamız aynı gün
Merakla bekliyorum bel kasık göğüs agrısı oluyor bide 2 gün önce çok karnım agrıdı Regl oldum sandım erken oldum düzenim bozuldu diye üzüldüm ama olmamışım cesaretimi toplarsam cuma sabah evde test yapacağım olmazsa kan testi ben daha önce kürtajla sonuçlanan bir gebelik geçirdim ondan sonrada bi daha hamile kalamadım onda hiç agrı vs. birşey olmadı sadece yoğun koku hassasiyeti olmuştu şuan öyle birşey yok

Çok geçmiş olsun, inşAllah bu sefer Hamile kalıt sağlıklı gebelik yaşarsın. Bende Bu aralar kanım çok agrıyor mens olacakmış gibi. Ateş basıyo beni sonra üşüyorum değişik bir hallerdeyim. Mens olacakmış gibiyim. Bende yarın sabah evde test yapacağım. Cuma günü de kan tahlili yaptırırım.

Hayırlı haberlerini bekliyorum inş Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verip yüzümüzü güldürsün inş

Kızlar ya moralim bozuldu bugün daha 1 hafta oldu ama kanda negatif mis .progesteron iyi sorun yok cok şüķür osirada hcg yede bakildi ama 0.100.sonradan yukselirmiki.adetime 1 hafta var

Zormuydu peki hsg ile ayni degilmi
Ofis histereskopi yapılırken genel anestezi veriyorlar zaten 10 dakikalık bi işlem. Hsg de çekilmiştim onda herhangi bi anestezi almadım yanlış hatırlamıyorsam sadece ağrı kesici vermişlerdi işlemden önce işlem sırasında da herhangi bi ağrım olmadı

Anladım cnm sagol.çoğu kişi anestezi li olduğunu söylemiş benim Dr anestezi yapmiyacagini söyledi. Sadece ofis dedi kafam karıştı aynı şey muhtemelen.yandım desenize....

Anladım cnm sagol.çoğu kişi anestezi li olduğunu söylemiş benim Dr anestezi yapmiyacagini söyledi. Sadece ofis dedi kafam karıştı aynı şey muhtemelen.yandım desenize....
Cnm ilk kez duydum neye bakilucak peki yani neyde sorun olup olmadigina bakicaklar Allahim daha neler duyucaz ya

Acaba benim hastane eğitim araştırma ondanmi didik didik ariyolar diyorum ama yaptıranlar da varmis

Eşimin zoru ile sabah test yaptım negatif tabi 11.gün bugün çıkmama ihtimali ne acaba kan yaptırsam mı diyorum kararsızım
Senin ki daha erken çıkmaz... ben bu sabah evde test yaptım maalesef çıkmadı. Yarın kan tahlili yaptıracağım ama büyük ihtimalle tutmadı

benim bugun 10.gunum igneninde 12. gunu dunde test yapmitim ama bugun daha belirgin cikti igne etkisimi acaba yaa

insaallah artar canim takip edicem evet rabbim arttigini gostermeyi nasip etsin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…