- 16 Mart 2017
- 76
- 10
- 3
- 38
Ben ofis histereskopi çekilmiştimKızlar bugün progesteron için kan verdim.o sırada hcg de istedi geçen hafta çarşamba yapılmıştı asilamam.ama şimdilik negatifff.eşime 14 Şubat hediyesi olurdu ama yok simdilik.olmazsada ofis cekilcekmis kızlar hiç ofis çektiren yokmu
Merakla bekliyorum bel kasık göğüs agrısı oluyor bide 2 gün önce çok karnım agrıdı Regl oldum sandım erken oldum düzenim bozuldu diye üzüldüm ama olmamışım cesaretimi toplarsam cuma sabah evde test yapacağım olmazsa kan testi ben daha önce kürtajla sonuçlanan bir gebelik geçirdim ondan sonrada bi daha hamile kalamadım onda hiç agrı vs. birşey olmadı sadece yoğun koku hassasiyeti olmuştu şuan öyle birşey yok
Allah Allah ilk defa duydum
Evet cnm ofisOfis mi sis mi
Zormuydu peki hsg ile ayni degilmiBen ofis histereskopi çekilmiştim
Çok geçmiş olsun, inşAllah bu sefer Hamile kalıt sağlıklı gebelik yaşarsın. Bende Bu aralar kanım çok agrıyor mens olacakmış gibi. Ateş basıyo beni sonra üşüyorum değişik bir hallerdeyim. Mens olacakmış gibiyim. Bende yarın sabah evde test yapacağım. Cuma günü de kan tahlili yaptırırım.Merakla bekliyorum bel kasık göğüs agrısı oluyor bide 2 gün önce çok karnım agrıdı Regl oldum sandım erken oldum düzenim bozuldu diye üzüldüm ama olmamışım cesaretimi toplarsam cuma sabah evde test yapacağım olmazsa kan testi ben daha önce kürtajla sonuçlanan bir gebelik geçirdim ondan sonrada bi daha hamile kalamadım onda hiç agrı vs. birşey olmadı sadece yoğun koku hassasiyeti olmuştu şuan öyle birşey yok
Hayırlı haberlerini bekliyorum inş Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verip yüzümüzü güldürsün inşÇok geçmiş olsun, inşAllah bu sefer Hamile kalıt sağlıklı gebelik yaşarsın. Bende Bu aralar kanım çok agrıyor mens olacakmış gibi. Ateş basıyo beni sonra üşüyorum değişik bir hallerdeyim. Mens olacakmış gibiyim. Bende yarın sabah evde test yapacağım. Cuma günü de kan tahlili yaptırırım.
Aminn inşAllah Rabbim cümlemize nasip eylesin inşAllah :)Hayırlı haberlerini bekliyorum inş Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verip yüzümüzü güldürsün inş
Ofis histereskopi yapılırken genel anestezi veriyorlar zaten 10 dakikalık bi işlem. Hsg de çekilmiştim onda herhangi bi anestezi almadım yanlış hatırlamıyorsam sadece ağrı kesici vermişlerdi işlemden önce işlem sırasında da herhangi bi ağrım olmadıZormuydu peki hsg ile ayni degilmi
Anladım cnm sagol.çoğu kişi anestezi li olduğunu söylemiş benim Dr anestezi yapmiyacagini söyledi. Sadece ofis dedi kafam karıştı aynı şey muhtemelen.yandım desenize....Ofis histereskopi yapılırken genel anestezi veriyorlar zaten 10 dakikalık bi işlem. Hsg de çekilmiştim onda herhangi bi anestezi almadım yanlış hatırlamıyorsam sadece ağrı kesici vermişlerdi işlemden önce işlem sırasında da herhangi bi ağrım olmadı
Cnm ilk kez duydum neye bakilucak peki yani neyde sorun olup olmadigina bakicaklar Allahim daha neler duyucaz yaAnladım cnm sagol.çoğu kişi anestezi li olduğunu söylemiş benim Dr anestezi yapmiyacagini söyledi. Sadece ofis dedi kafam karıştı aynı şey muhtemelen.yandım desenize....
Aynen cnm hsg bitti çok şükür dedim bi sefer bu . Sebep bulunamayinca asilamada tutmazsa tüp bebeğe geçmeden yapilcakmisCnm ilk kez duydum neye bakilucak peki yani neyde sorun olup olmadigina bakicaklar Allahim daha neler duyucaz ya
Eşimin zoru ile sabah test yaptım negatif tabi 11.gün bugün çıkmama ihtimali ne acaba kan yaptırsam mı diyorum kararsızımAminn inşAllah Rabbim cümlemize nasip eylesin inşAllah :)
Senin ki daha erken çıkmaz... ben bu sabah evde test yaptım maalesef çıkmadı. Yarın kan tahlili yaptıracağım ama büyük ihtimalle tutmadıEşimin zoru ile sabah test yaptım negatif tabi 11.gün bugün çıkmama ihtimali ne acaba kan yaptırsam mı diyorum kararsızım
Bence değil bugüne kadar kalmaz hayırlı uğurlu olsun kan testi yaptır ben acile gittim öğle tatilimde hastane acilde tahlil yapmıyoruz dedibenim bugun 10.gunum igneninde 12. gunu dunde test yapmitim ama bugun daha belirgin cikti igne etkisimi acaba yaaEki Görüntüle 2111723
yaptidim cnm 9.66 ciktiBence değil bugüne kadar kalmaz hayırlı uğurlu olsun kan testi yaptır ben acile gittim öğle tatilimde hastane acilde tahlil yapmıyoruz dedi
Hayırlı olsun inş artarak devam eder benim daha önce hamileliğimde adetim 4 gün geçmesine rağmen ancak bu kadar çıktı idrar testi . Seninki baya koyu çıkmış test sınırda sayılır 2 günde bir artıyormu takip et inşyaptidim cnm 9.66 cikti
insaallah artar canim takip edicem evet rabbim arttigini gostermeyi nasip etsin yaaHayırlı olsun inş artarak devam eder benim daha önce hamileliğimde adetim 4 gün geçmesine rağmen ancak bu kadar çıktı idrar testi . Seninki baya koyu çıkmış test sınırda sayılır 2 günde bir artıyormu takip et inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?