Çıkanlar olmuş adetimiz gelene kadar yine de çok kaptırmadan umutlu olalım benceKızlar testi 14. Günü evde yaptırdım maalesef tek çizgi. Sizce kanda olumlu sonuç çıkar mı? Pek zannetmiyorum ama yine de insan acaba diye düşünüyor
İnşAllah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eylesin inşAllahÇıkanlar olmuş adetimiz gelene kadar yine de çok kaptırmadan umutlu olalım bence
cnm karin agrisi degilde bel agrisi var
İnşAllah siZlerinki tutmuştur. Benim bir kaç gündür karın agrısı ve bel agrısı yaşıyorum. Çok şiddetli mens olacakmış gibi ağrılar maalesefcn
cnm karin agrisi degilde bel agrisi var
Hayirkibenim bugun 10.gunum igneninde 12. gunu dunde test yapmitim ama bugun daha belirgin cikti igne etkisimi acaba yaaEki Görüntüle 2111723
Hayirli olsun cnm Rabbim saglikli hamilelik nasip etsin cok sevindim.yaptidim cnm 9.66 cikti
amin cnm insaallah yaa rabbim nasip ederde degerim artarrHayirki
Hayirli olsun cnm Rabbim saglikli hamilelik nasip etsin cok sevindim.
cnm kacinci gunun bugun ins tutmustur yaaaİnşAllah siZlerinki tutmuştur. Benim bir kaç gündür karın agrısı ve bel agrısı yaşıyorum. Çok şiddetli mens olacakmış gibi ağrılar maalesef
Inşallah cnm gönlünü ferah tutamin cnm insaallah yaa rabbim nasip ederde degerim artarr
Bugün 14. Günüm inşAllah teşekkür ederim.yarın kan tahlilinde belli olacak hayırlısı artıkcnm kacinci gunun bugun ins tutmustur yaaa
benim ilk asilamam canim daha once bir tup bebek negatifim var bu doktor asilama deneyelim dedi bende kabul ettim yunurta rezerv azligim var benim esimin bi sorunu yok sukur sukur cteside cikarsa bizim icin buyuk sevinc olucakInşallah cnm gönlünü ferah tutkaçıncı asilamandi cnm.kaç yaşındasin sorun varmiydi birde değişik belirtiler varmiydi çok sordum ama yazarsan sevinirim
Inşallah cnm insallah Allahım kucaginiza almayi nasip etsinbenim ilk asilamam canim daha once bir tup bebek negatifim var bu doktor asilama deneyelim dedi bende kabul ettim yunurta rezerv azligim var benim esimin bi sorunu yok sukur sukur cteside cikarsa bizim icin buyuk sevinc olucak
sagolun canim insaallah yaaaInşallah cnm insallah Allahım kucaginiza almayi nasip etsin
Canım bende salı günü kan testi yaptırıcam olmazsa sonuç negatif olurda adetim gelirse doktor benden de rahim filmi istiycem hemenKızlar bugün progesteron için kan verdim.o sırada hcg de istedi geçen hafta çarşamba yapılmıştı asilamam.ama şimdilik negatifff.eşime 14 Şubat hediyesi olurdu ama yok simdilik.olmazsada ofis cekilcekmis kızlar hiç ofis çektiren yokmu
Canım InşAllah hayırlı haberi alırsınsagolun canim insaallah yaaa
Inşallah gerek kalmaz dua edelimCanım bende salı günü kan testi yaptırıcam olmazsa sonuç negatif olurda adetim gelirse doktor benden de rahim filmi istiycem hemen
Hayirli olsun cnm ayn bencede hamilesin aynn cok sukur bir tane çiktibenim bugun 10.gunum igneninde 12. gunu dunde test yapmitim ama bugun daha belirgin cikti igne etkisimi acaba yaaEki Görüntüle 2111723
Amin canım InşAllah ya. Hislerim kuvvetlidir normalde ama şu an için var ya ne iyi nede kötü bişey hissetmiyorum Allah yüzümü yüzümüzü güldürsün InşAllahInşallah gerek kalmaz dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?