Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar testi 14. Günü evde yaptırdım maalesef tek çizgi. Sizce kanda olumlu sonuç çıkar mı? Pek zannetmiyorum ama yine de insan acaba diye düşünüyor

Inşallah cnm gönlünü ferah tutkaçıncı asilamandi cnm.kaç yaşındasin sorun varmiydi birde değişik belirtiler varmiydi çok sordum ama yazarsan sevinirim
benim ilk asilamam canim daha once bir tup bebek negatifim var bu doktor asilama deneyelim dedi bende kabul ettim yunurta rezerv azligim var benim esimin bi sorunu yok sukur sukur cteside cikarsa bizim icin buyuk sevinc olucak

benim ilk asilamam canim daha once bir tup bebek negatifim var bu doktor asilama deneyelim dedi bende kabul ettim yunurta rezerv azligim var benim esimin bi sorunu yok sukur sukur cteside cikarsa bizim icin buyuk sevinc olucak
Inşallah cnm insallah Allahım kucaginiza almayi nasip etsin

Canım bende salı günü kan testi yaptırıcam olmazsa sonuç negatif olurda adetim gelirse doktor benden de rahim filmi istiycem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…