Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hımm yarın adetin 7 günü 3 gündür iğne kullanıyorum kontrol var yarın ne yapıcak acaba bişe aşılamayanım kaçıncı gün yapıyor acaba
Cnm yine yumurtanin büyüklüğüne bakar en az 18 mm olmasi gerekli.yani gerekli büyüklüğe gelene kadar iğne bitersede takviye yapiyor.benim 14.günde yapılmıştı asilamam.12 yada 13 gün iğne kullandım.yani ilaç devamı yumurtanin gelişimine bagli.en son kaç mm dedi yumurta büyüklüğüne

Henüz bişe söylemedi igneyi vurulcagim gün gittim bu 2.olcak yarın bakicak ozaman yumurtanın ne kadar olduğuna

Kizler merhaba 15inde asilama oldum bugun 1. Gunu zaman nasil gececek bilemiyorum.
Yumurtam 20mm endometrium 8mm
Sizin asilamalariniz yumurtaniz ve endometrium kacken yapildi birbirimize destek olalim
Alah kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin.

Aynen cnm hsg bitti çok şükür dedim bi sefer bu . Sebep bulunamayinca asilamada tutmazsa tüp bebeğe geçmeden yapilcakmis
aynen bencede dedigin gibi arastirma hastanesiyse indan bu kadar didikliyorlardir bosver baksinlar daha iyi neler duyuyoruz hsg cektirmeden asilama tup deneyenlerde var

Amin canım InşAllah ya. Hislerim kuvvetlidir normalde ama şu an için var ya ne iyi nede kötü bişey hissetmiyorum Allah yüzümü yüzümüzü güldürsün InşAllah

Cnm hayirli ugurla olsun Rabbim korktuguna ugratmasin insallah iki aydan beri neredeyse hic pozitif haber alamadi burda hic kimse ya cok sevibdim mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetine insallah bizlerde veririz o guzel haberi

Cnm hayirli ugurla olsun Rabbim korktuguna ugratmasin insallah iki aydan beri neredeyse hic pozitif haber alamadi burda hic kimse ya cok sevibdim mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetine insallah bizlerde veririz o guzel haberi
Amin canım bazen yorulduğunu hissediyorum aradan zaman geciyo tekrar toplanıyoruz kaldığım yerden devam ediyorum. Hakkimiz da hayırlısı InşAllah canım ne diyelim

Kızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…