Amin cnm hepimizin inşallah. Kaçıncı günün bugünAmin canım InşAllah ya. Hislerim kuvvetlidir normalde ama şu an için var ya ne iyi nede kötü bişey hissetmiyorum Allah yüzümü yüzümüzü güldürsün InşAllah
ahhh insaallah kizlar kan tahlili verdim 9.66 cikti bilemiyirumHayirli olsun cnm ayn bencede hamilesin aynn cok sukur bir tane çikti
amin cnm sagolasinInşallah cnm insallah Allahım kucaginiza almayi nasip etsin
Aşılama bebek varsa kaç günde belli oluyor kandaKızlar ya moralim bozuldu bugün daha 1 hafta oldu ama kanda negatif mis .progesteron iyi sorun yok cok şüķür osirada hcg yede bakildi ama 0.100.sonradan yukselirmiki.adetime 1 hafta var
Rahim filmi çekmedenmi aşılama yaptırdınızCanım bende salı günü kan testi yaptırıcam olmazsa sonuç negatif olurda adetim gelirse doktor benden de rahim filmi istiycem hemen
Cnm 12.günde belli olanda var ama genelde adet geçince yada adet gününde 14 15 günde belli oluyorAşılama bebek varsa kaç günde belli oluyor kanda
Hımm yarın adetin 7 günü 3 gündür iğne kullanıyorum kontrol var yarın ne yapıcak acaba bişe aşılamayanım kaçıncı gün yapıyor acabaSupri
Cnm 12.günde belli olanda var ama genelde adet geçince yada adet gününde 14 15 günde belli oluyor
Cnm yine yumurtanin büyüklüğüne bakar en az 18 mm olmasi gerekli.yani gerekli büyüklüğe gelene kadar iğne bitersede takviye yapiyor.benim 14.günde yapılmıştı asilamam.12 yada 13 gün iğne kullandım.yani ilaç devamı yumurtanin gelişimine bagli.en son kaç mm dedi yumurta büyüklüğüneHımm yarın adetin 7 günü 3 gündür iğne kullanıyorum kontrol var yarın ne yapıcak acaba bişe aşılamayanım kaçıncı gün yapıyor acaba
Henüz bişe söylemedi igneyi vurulcagim gün gittim bu 2.olcak yarın bakicak ozaman yumurtanın ne kadar olduğunaCnm yine yumurtanin büyüklüğüne bakar en az 18 mm olmasi gerekli.yani gerekli büyüklüğe gelene kadar iğne bitersede takviye yapiyor.benim 14.günde yapılmıştı asilamam.12 yada 13 gün iğne kullandım.yani ilaç devamı yumurtanin gelişimine bagli.en son kaç mm dedi yumurta büyüklüğüne
Anladım cnm.yarın söyler inşallah buyumustur.iyi haberlerle gelirsin insallah.Allahım kolaylik versinHenüz bişe söylemedi igneyi vurulcagim gün gittim bu 2.olcak yarın bakicak ozaman yumurtanın ne kadar olduğuna
aynen bencede dedigin gibi arastirma hastanesiyse indan bu kadar didikliyorlardir bosver baksinlar daha iyi neler duyuyoruz hsg cektirmeden asilama tup deneyenlerde varAynen cnm hsg bitti çok şükür dedim bi sefer bu . Sebep bulunamayinca asilamada tutmazsa tüp bebeğe geçmeden yapilcakmis
Amin canım InşAllah ya. Hislerim kuvvetlidir normalde ama şu an için var ya ne iyi nede kötü bişey hissetmiyorum Allah yüzümü yüzümüzü güldürsün InşAllah
Amin canım bazen yorulduğunu hissediyorum aradan zaman geciyo tekrar toplanıyoruz kaldığım yerden devam ediyorum. Hakkimiz da hayırlısı InşAllah canım ne diyelimCnm hayirli ugurla olsun Rabbim korktuguna ugratmasin insallah iki aydan beri neredeyse hic pozitif haber alamadi burda hic kimse ya cok sevibdim mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetine insallah bizlerde veririz o guzel haberi
benimde 10. gün 11 mm ve 17 mm ydi :) bence normalKızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Yaa kacıncı günü yapıldı peki aşılamanbenimde 10. gün 11 mm ve 17 mm ydi :) bence normal
Bugün daha 7.gunu ama benım bu şekilde büyümüşbenimde 10. gün 11 mm ve 17 mm ydi :) bence normal
e 10.gün yazmışsınız ?Bugün daha 7.gunu ama benım bu şekilde büyümüş
Bugün adetın 7 Günü kontrol a gittim solda 16m ve 12m yumurtan olmuş yarın çatlama iğnesi vurulcan ptesi aşılama yapıcam dedi buda adetin 10.gunune denk geliyore 10.gün yazmışsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?