hee olabilir o zaman.geliştiyse yumurta 10. günde olur niye olmasin kiBugün adetın 7 Günü kontrol a gittim solda 16m ve 12m yumurtan olmuş yarın çatlama iğnesi vurulcan ptesi aşılama yapıcam dedi buda adetin 10.gunune denk geliyor
Bilmiyorum ki ilk olcakhee olabilir o zaman.geliştiyse yumurta 10. günde olur niye olmasin ki
benimde bugün aşılamanın 4. günü bakalımBilmiyorum ki ilk olcak
Yaaa ne güzel inşallah tutar aşılama kaç milyon spermle yapıldı pekibenimde bugün aşılamanın 4. günü bakalım
45 milyon sperm ve %60 hareketlilik ileYaaa ne güzel inşallah tutar aşılama kaç milyon spermle yapıldı peki
Huh yıkama sonrası demi bu sayı45 milyon sperm ve %60 hareketlilik ile
evet hazırlık sonrasıHuh yıkama sonrası demi bu sayı
Maşallahevet hazırlık sonrası
benim asilamam 11.gunu yapildi cunku bi degerimin yukseldigini soylemsiti doktor 9.gundede catlama ignesinvuruldumYaa kacıncı günü yapıldı peki aşılaman
bizimde yikama sonra 52milyonda insaallah rabbim nasip eder cnm45 milyon sperm ve %60 hareketlilik ile
Kaç yumurtan vardı canım evet benımkide çabuk büyümüş ama 1 yumurta var onu taktım biraz kafama solda 16m ve 12mbenim asilamam 11.gunu yapildi cunku bi degerimin yukseldigini soylemsiti doktor 9.gundede catlama ignesinvuruldum
kuzum benim 1yumurtam vardi zaten rezervim az benim sagda solda toplamda 4yumurta vardi buyuyen 1 taneydi allahim nasipe ettiyse dun test yaptirdum 9.66 cikti sonucum yarinada yukselirse insaallah bebegimle bak sakin takma kafana ragat ol 1 yumurta yeterliKaç yumurtan vardı canım evet benımkide çabuk büyümüş ama 1 yumurta var onu taktım biraz kafama solda 16m ve 12m
Aaaaa tuttu yani gözün aydın canım sağda vardı ama büyük değildi darısı başımıza inşallahkuzum benim 1yumurtam vardi zaten rezervim az benim sagda solda toplamda 4yumurta vardi buyuyen 1 taneydi allahim nasipe ettiyse dun test yaptirdum 9.66 cikti sonucum yarinada yukselirse insaallah bebegimle bak sakin takma kafana ragat ol 1 yumurta yeterli
canim canim hic bozma moralini bak ben tup yaptirdim tutmadi bak asilamayla insaallah hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin emeklerini bosa cikarmasin insaallahAaaaa tuttu yani gözün aydın canım sağda vardı ama büyük değildi darısı başımıza inşallah
Amin inşallah canım nasip tabicanim canim hic bozma moralini bak ben tup yaptirdim tutmadi bak asilamayla insaallah hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin emeklerini bosa cikarmasin insaallah
Amin cannm cümlemize inşallahbizimde yikama sonra 52milyonda insaallah rabbim nasip eder cnm
Yumurtan kac mm endometrum duvarin mm kacti ve kacinci asilaman .kuzum benim 1yumurtam vardi zaten rezervim az benim sagda solda toplamda 4yumurta vardi buyuyen 1 taneydi allahim nasipe ettiyse dun test yaptirdum 9.66 cikti sonucum yarinada yukselirse insaallah bebegimle bak sakin takma kafana ragat ol 1 yumurta yeterli
cnim yumurtam 18mm adetimin 9.gunu boylrydi o gun catlm ignesi vuruldum 2gun snra asilma oldum 11.gun yni esimin spermi52milyondu yikamadn sonra endometrium klinligini blmyrum doktorum soylemedi benim bu ilk asilamam ma daha once eylulde bir negatif tup bebek denemem var senin suan kcunci gunun asilamamin 11.gunu ignenin 13.gunh bugun evde yaptigim bu testlerde cift cizgi cikiyor dunde kan tahlili verdim 9.66cikti degerim insallh dusmez diyr dua ediyorum kendine bu kadar stres yapma bide rabbim ol dedikten snra 1yumurta 1sperm yetiyor du et bol bol yasin tertibi yap cnimYumurtan kac mm endometrum duvarin mm kacti ve kacinci asilaman .
Ben dun ilk asilamami oldum yumurtam 20mm endometrum duvari 8mm sperm sayisi 34milyon seninkiler kacti ve zaman gecniycek seninkiler kacti acaba vok merak ediyorum
Allahim insallah o degerini yukseltir aynen allah ol dedikten so ra her turlu olur ibsallahcnim yumurtam 18mm adetimin 9.gunu boylrydi o gun catlm ignesi vuruldum 2gun snra asilma oldum 11.gun yni esimin spermi52milyondu yikamadn sonra endometrium klinligini blmyrum doktorum soylemedi benim bu ilk asilamam ma daha once eylulde bir negatif tup bebek denemem var senin suan kcunci gunun asilamamin 11.gunu ignenin 13.gunh bugun evde yaptigim bu testlerde cift cizgi cikiyor dunde kan tahlili verdim 9.66cikti degerim insallh dusmez diyr dua ediyorum kendine bu kadar stres yapma bide rabbim ol dedikten snra 1yumurta 1sperm yetiyor du et bol bol yasin tertibi yap cnim
insaallah sende hamile kalirsin canim adin betul mu adina istinaden dua edeyim xnmAllahim insallah o degerini yukseltir aynen allah ol dedikten so ra her turlu olur ibsallah
Benim ilk asilamam ilk deneyimim 3buck yil evliyim 5 gun klomen kullandim iki gun sobrasinda gece 12 de catlatma ignesi oldum 36. Saatte ogleyin 12 de dun asilamam yapildi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?