Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç yumurtan vardı canım evet benımkide çabuk büyümüş ama 1 yumurta var onu taktım biraz kafama solda 16m ve 12m
kuzum benim 1yumurtam vardi zaten rezervim az benim sagda solda toplamda 4yumurta vardi buyuyen 1 taneydi allahim nasipe ettiyse dun test yaptirdum 9.66 cikti sonucum yarinada yukselirse insaallah bebegimle bak sakin takma kafana ragat ol 1 yumurta yeterli

Aaaaa tuttu yani gözün aydın canım sağda vardı ama büyük değildi darısı başımıza inşallah

Aaaaa tuttu yani gözün aydın canım sağda vardı ama büyük değildi darısı başımıza inşallah
canim canim hic bozma moralini bak ben tup yaptirdim tutmadi bak asilamayla insaallah hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin emeklerini bosa cikarmasin insaallah

Yumurtan kac mm endometrum duvarin mm kacti ve kacinci asilaman .
Ben dun ilk asilamami oldum yumurtam 20mm endometrum duvari 8mm sperm sayisi 34milyon seninkiler kacti ve zaman gecniycek seninkiler kacti acaba vok merak ediyorum

Yumurtan kac mm endometrum duvarin mm kacti ve kacinci asilaman .
Ben dun ilk asilamami oldum yumurtam 20mm endometrum duvari 8mm sperm sayisi 34milyon seninkiler kacti ve zaman gecniycek seninkiler kacti acaba vok merak ediyorum
cnim yumurtam 18mm adetimin 9.gunu boylrydi o gun catlm ignesi vuruldum 2gun snra asilma oldum 11.gun yni esimin spermi52milyondu yikamadn sonra endometrium klinligini blmyrum doktorum soylemedi benim bu ilk asilamam ma daha once eylulde bir negatif tup bebek denemem var senin suan kcunci gunun asilamamin 11.gunu ignenin 13.gunh bugun evde yaptigim bu testlerde cift cizgi cikiyor dunde kan tahlili verdim 9.66cikti degerim insallh dusmez diyr dua ediyorum kendine bu kadar stres yapma bide rabbim ol dedikten snra 1yumurta 1sperm yetiyor du et bol bol yasin tertibi yap cnim

Allahim insallah o degerini yukseltir aynen allah ol dedikten so ra her turlu olur ibsallah
Benim ilk asilamam ilk deneyimim 3buck yil evliyim 5 gun klomen kullandim iki gun sobrasinda gece 12 de catlatma ignesi oldum 36. Saatte ogleyin 12 de dun asilamam yapildi .

insaallah sende hamile kalirsin canim adin betul mu adina istinaden dua edeyim xnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…