- 22 Eylül 2017
- 105
- 56
- 18
- 34
Evet canim betul .insaallah sende hamile kalirsin canim adin betul mu adina istinaden dua edeyim xnm
aynenn kuzumm ismim yagmur allah razi olsun sendende ediyorum dua sanada rabbim gani gani evlat versinEvet canim betul .
Allah razi olsun kiminin duasi kabul olacagi belli olmaz bende sizin icin edecegim ve tum bebek isteyenler icin cunku beklemek cok zor sizin ismi iz yagnur mu
Cnm hayırlı olsun Pazartesiyide atlatırsın insallah. Aşılama öncesi çok ilac yüklüyolarmı ya merak ediyorum hormonlarla falan oynuycaklarmı. Bende sorun yok, eşimden kaynaklı olmayı düşünüyorumBilmiyorum ki ilk olcak
İğne vuruyorsun canım kendine yumurta büyümesi için ben puregon kullanıyorum hepsi hormon maalesefCnm hayırlı olsun Pazartesiyide atlatırsın insallah. Aşılama öncesi çok ilac yüklüyolarmı ya merak ediyorum hormonlarla falan oynuycaklarmı. Bende sorun yok, eşimden kaynaklı olmayı düşünüyorum
Oof peki kıl tüy kilo yapiyormu acabaİğne vuruyorsun canım kendine yumurta büyümesi için ben puregon kullanıyorum hepsi hormon maalesef
Bilmiyorum ki canım bende ilk defa kullanıyorumOof peki kıl tüy kilo yapiyormu acaba
Cnm çok çok iyi maşallah bak ben 12 13 gün kullandım ancak 16mm oldu.kimisinde iğne geç büyütüyor kimisinede yariyor.çok iyi hem bisürü para veriyoruz o ignelere senin çabuk büyümesinin avantaji.çok sevindim.hadi inşallah hayırlısiyla olurKızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Cnm bizimde yıkama öncesi sonrası sonuç var ama Dr çok iyi dedi ben pek bişey anlamıyorum ileri hareketli yavas filan hangisinin yüksek olması iyiHuh yıkama sonrası demi bu sayı
İkisinin toplamı yani a+b %50 ve üzeri iyi kabul ediliyor canimCnm bizimde yıkama öncesi sonrası sonuç var ama Dr çok iyi dedi ben pek bişey anlamıyorum ileri hareketli yavas filan hangisinin yüksek olması iyi
Yo yo sanmam doktor 18 m den sonrası kiste dönüşür dediKızlar benim asilamam hep 18 mm de yapildi.3 asilamamda ayni.bunun sonucu belli deil daha ama bizim sebepsiz infertiliteye acaba yumurta 20mm filan olup yapılsaydi. Dahami iyi olurdu 18 mm yada 20 farkedermi
Anladım cnm sagol aklıma takılmışti cogunun 20 filan oluncaYo yo sanmam doktor 18 m den sonrası kiste dönüşür dedi
Yaaa içimi rahatlattin valla canım yumurtamin bı tane olması hemde adetin 10.gunu asilama yapilcak olması kafamı karıştırmıştıCnm çok çok iyi maşallah bak ben 12 13 gün kullandım ancak 16mm oldu.kimisinde iğne geç büyütüyor kimisinede yariyor.çok iyi hem bisürü para veriyoruz o ignelere senin çabuk büyümesinin avantaji.çok sevindim.hadi inşallah hayırlısiyla olur
Yok cnm gerçekten maşallah çok iyi hem vücuduna hormonu çok yüklemeden yumurtan gelişmiş hem bir sürü para veriliyor. Ben mesela en son 150 tl verip iğne ekledi 1 tane kullandım diğerleri kaldi.nekadar geç büyürse hem maddi hem manevî zor.birde zaten asilama icin 1 tane kaliteli yumurta yeterli oluyo.seninki gayet güzel için rahat olsunYaaa içimi rahatlattin valla canım yumurtamin bı tane olması hemde adetin 10.gunu asilama yapilcak olması kafamı karıştırmıştı
İğneyi 325 TL 50tl ovitre mi ne varya çatlatma iğnesi aspirin ve folik asit.canim aşılamadan sonra ilaç veriyormu pekiKimisi onca ilaç iğne kullanıyor neredeyse adet haftası yaklaşıyor yumurta ancak gelisiyor.benimde bu iğnelere yumurtam geç yanıt verdi gec olmasada ucu ucuna.ozaman insan stres oluyor tedavi iptal mi olacak neden büyümüyor vs. .erken büyümesi çok iyi .kızlar siz ne kadar verdiniz bilmiyorum ben sadece ilaçlara 500 filan verdim
Benim iğne articak canım 6 gün kullanmış Olcam yarın akşam çatlama iğnesi vurulcamYok cnm gerçekten maşallah çok iyi hem vücuduna hormonu çok yüklemeden yumurtan gelişmiş hem bir sürü para veriliyor. Ben mesela en son 150 tl verip iğne ekledi 1 tane kullandım diğerleri kaldi.nekadar geç büyürse hem maddi hem manevî zor.birde zaten asilama icin 1 tane kaliteli yumurta yeterli oluyo.seninki gayet güzel için rahat olsun
Dr verirse ki çoğu veriyor progesteron için yani bebis olursa tutunsun diye jel yada başka bişey veriyor.bana jel verdiİğneyi 325 TL 50tl ovitre mi ne varya çatlatma iğnesi aspirin ve folik asit.canim aşılamadan sonra ilaç veriyormu peki
Bunları ptesi daha ayrıntılı sorucam canım :)Dr verirse ki çoğu veriyor progesteron için yani bebis olursa tutunsun diye jel yada başka bişey veriyor.bana jel verdi
Aynen cnm kalan iğneler çöpe malesef.hadi inşallah hayırlısı ile olup tutar cnmBenim iğne articak canım 6 gün kullanmış Olcam yarın akşam çatlama iğnesi vurulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?