Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim betul .
Allah razi olsun kiminin duasi kabul olacagi belli olmaz bende sizin icin edecegim ve tum bebek isteyenler icin cunku beklemek cok zor sizin ismi iz yagnur mu
aynenn kuzumm ismim yagmur allah razi olsun sendende ediyorum dua sanada rabbim gani gani evlat versin

Cnm hayırlı olsun Pazartesiyide atlatırsın insallah. Aşılama öncesi çok ilac yüklüyolarmı ya merak ediyorum hormonlarla falan oynuycaklarmı. Bende sorun yok, eşimden kaynaklı olmayı düşünüyorum
İğne vuruyorsun canım kendine yumurta büyümesi için ben puregon kullanıyorum hepsi hormon maalesef

Kızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Cnm çok çok iyi maşallah bak ben 12 13 gün kullandım ancak 16mm oldu.kimisinde iğne geç büyütüyor kimisinede yariyor.çok iyi hem bisürü para veriyoruz o ignelere senin çabuk büyümesinin avantaji.çok sevindim.hadi inşallah hayırlısiyla olur

Kızlar benim asilamam hep 18 mm de yapildi.3 asilamamda ayni.bunun sonucu belli deil daha ama bizim sebepsiz infertiliteye acaba yumurta 20mm filan olup yapılsaydi. Dahami iyi olurdu 18 mm yada 20 farkedermi

Yaaa içimi rahatlattin valla canım yumurtamin bı tane olması hemde adetin 10.gunu asilama yapilcak olması kafamı karıştırmıştı

Yaaa içimi rahatlattin valla canım yumurtamin bı tane olması hemde adetin 10.gunu asilama yapilcak olması kafamı karıştırmıştı
Yok cnm gerçekten maşallah çok iyi hem vücuduna hormonu çok yüklemeden yumurtan gelişmiş hem bir sürü para veriliyor. Ben mesela en son 150 tl verip iğne ekledi 1 tane kullandım diğerleri kaldi.nekadar geç büyürse hem maddi hem manevî zor.birde zaten asilama icin 1 tane kaliteli yumurta yeterli oluyo.seninki gayet güzel için rahat olsun

Kimisi onca ilaç iğne kullanıyor neredeyse adet haftası yaklaşıyor yumurta ancak gelisiyor.benimde bu iğnelere yumurtam geç yanıt verdi gec olmasada ucu ucuna.ozaman insan stres oluyor tedavi iptal mi olacak neden büyümüyor vs. .erken büyümesi çok iyi .kızlar siz ne kadar verdiniz bilmiyorum ben sadece ilaçlara 500 filan verdim

İğneyi 325 TL 50tl ovitre mi ne varya çatlatma iğnesi aspirin ve folik asit.canim aşılamadan sonra ilaç veriyormu peki

Benim iğne articak canım 6 gün kullanmış Olcam yarın akşam çatlama iğnesi vurulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…