- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Sallasan olmazmi bidaha yapirirsam kullanirdim:)Aynen cnm kalan iğneler çöpe malesef.hadi inşallah hayırlısı ile olup tutar cnm
Banada asilamadan sonra crinone diye jel verdi tutunsun diyeDr verirse ki çoğu veriyor progesteron için yani bebis olursa tutunsun diye jel yada başka bişey veriyor.bana jel verdi
aynenn kuzumm ismim yagmur allah razi olsun sendende ediyorum dua sanada rabbim gani gani evlat versin
Deniz n’aptın kan testi verdin mi benim fırsatım olmadıİnşAllah siZlerinki tutmuştur. Benim bir kaç gündür karın agrısı ve bel agrısı yaşıyorum. Çok şiddetli mens olacakmış gibi ağrılar maalesef
Maalesef negatif olumsuz tüp bebek yaptıracağım. Aslında aşılamaya son anda karar vermiştim. Boşuna hormon ilaçlarını vücuduma aldım. Rabbim hayırlısıyla size nasip eylesin inŞAllah Rabbim tutundursun inşAllahDeniz n’aptın kan testi verdin mi benim fırsatım olmadı
Üzülme herseyde vardır bir hayır sana üzülme diyorum ama aslında bende üzülüyorum ama biz şifamızı arıyoruz uğraşımızı veriyoruz öyle düşünmeMaalesef negatif olumsuz tüp bebek yaptıracağım. Aslında aşılamaya son anda karar vermiştim. Boşuna hormon ilaçlarını vücuduma aldım. Rabbim hayırlısıyla size nasip eylesin inŞAllah Rabbim tutundursun inşAllah
Evet kesinlikle bir Hayr vardır Allahım izniyle. Sen ne durumdasın inşAllah hayırlısıyla sizler iyi haber verirsinizÜzülme herseyde vardır bir hayır sana üzülme diyorum ama aslında bende üzülüyorum ama biz şifamızı arıyoruz uğraşımızı veriyoruz öyle düşünme
Cnm bazı iğneler 28 günlük oluyo tarihi eğer öyle deilse sakla tabiSallasan olmazmi bidaha yapirirsam kullanirdim:)
Ilk asilamanmiydi cnm.bi zamani var elbet olucak Rabbimin izniyle.benimde son asilamamdi.buda olmazsa tüp bebege geçicem hayırlısı hakkimizda.Maalesef negatif olumsuz tüp bebek yaptıracağım. Aslında aşılamaya son anda karar vermiştim. Boşuna hormon ilaçlarını vücuduma aldım. Rabbim hayırlısıyla size nasip eylesin inŞAllah Rabbim tutundursun inşAllah
Insallah tup bebekte ilk denemede tutar. Kucagina alirsin insallah.Maalesef negatif olumsuz tüp bebek yaptıracağım. Aslında aşılamaya son anda karar vermiştim. Boşuna hormon ilaçlarını vücuduma aldım. Rabbim hayırlısıyla size nasip eylesin inŞAllah Rabbim tutundursun inşAllah
canim hic uzulme uzulme rabbimin bir bildigi vardir bak bende negatif tup bebekten snra ssilama denedim ve sonucuma gore hamileyim degerin artmasini bekliyorum insaallah rahat ol kendine hic stres sikinti yapma hersey olacagina variyor nasilsaMaalesef negatif olumsuz tüp bebek yaptıracağım. Aslında aşılamaya son anda karar vermiştim. Boşuna hormon ilaçlarını vücuduma aldım. Rabbim hayırlısıyla size nasip eylesin inŞAllah Rabbim tutundursun inşAllah
canim tüp bebekten sonra neden asilamaya döndü ? bende 3 asilama yaptirdim simdi tüp bebegi denicezcanim hic uzulme uzulme rabbimin bir bildigi vardir bak bende negatif tup bebekten snra ssilama denedim ve sonucuma gore hamileyim degerin artmasini bekliyorum insaallah rahat ol kendine hic stres sikinti yapma hersey olacagina variyor nasilsa
cnm tup bebek yaptirirken rezervin azdi ve troidim hep yuksekti doktor degstrdim 2ayda rezervim yukseldi gel dedi asilama yaalaim aonra tupe geceriz iyi dedim deneyelik size guveniyroum ve denedik kuzumcanim tüp bebekten sonra neden asilamaya döndü ? bende 3 asilama yaptirdim simdi tüp bebegi denicez
Ben beklemedeyim eşim test konusunda çok hevesliydi o gün idrarda negatif çıkınca gününün geçmesini bekleyelim dedi 2 ay önce bir tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm 2-3 ay bekle olur ama olmazsa yapalım demişti olmazsa görüşüp 1-2 ay sonra tüp bebeğe başlayacağım inşEvet kesinlikle bir Hayr vardır Allahım izniyle. Sen ne durumdasın inşAllah hayırlısıyla sizler iyi haber verirsiniz
Cnm senin asilama hakkın doldu galiba tüp bebege geçmek için neden iki üç ay bekletiyor.bende aynı durumdayım da bana hiç bekleyelim demedi önce ofis çekip sonra başlıcak saniyorum.asilamadan sonra kendinden hamile olma şansımız mi oluyorkiBen beklemedeyim eşim test konusunda çok hevesliydi o gün idrarda negatif çıkınca gününün geçmesini bekleyelim dedi 2 ay önce bir tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm 2-3 ay bekle olur ama olmazsa yapalım demişti olmazsa görüşüp 1-2 ay sonra tüp bebeğe başlayacağım inş
Cnm hala görünüyor çizgin inşaallah sağlıklı şekilde artarcnm tup bebek yaptirirken rezervin azdi ve troidim hep yuksekti doktor degstrdim 2ayda rezervim yukseldi gel dedi asilama yaalaim aonra tupe geceriz iyi dedim deneyelik size guveniyroum ve denedik kuzumEki Görüntüle 2112323 bunlarda bugun yaptigim tester
kan verdm cnm 5te alicmCnm hala görünüyor çizgin inşaallah sağlıklı şekilde artar.ne zaman gidiceksin birdaha bizede haber ver sonucunu
Tmm cnm haber ver bizekan verdm cnm 5te alicm
Yok ben ilk defa aşılama yaptırdım onu da özelde yaptırdım benim eşimin spermlerinde problem var beklemek istemiyorum aşılama hakkı derken devlet mi karşılıyor ben hiç araştırmadım bilmiyorum . aşılamayı sadece bir kere denemek için yaptırdım aklımda kalmasın diye benim gittiğim tüp bebek merkezi değerleriniz iyi bekleyin dedi özel bir yer ama ihtiyaç olan kişiye yaparız herkese yapmayız ama ilk çocuk olacağı için istersen bir kaç ay sonra yapalım dediler sende o sürede çatlatma iğnesi ve yumurta takibi yaptır dediler çatlatma iğnesini bi kere denedim olmadı sonra aşılama ya geçtim kendi isteğimle şimdi sonuç bekliyorumCnm senin asilama hakkın doldu galiba tüp bebege geçmek için neden iki üç ay bekletiyor.bende aynı durumdayım da bana hiç bekleyelim demedi önce ofis çekip sonra başlıcak saniyorum.asilamadan sonra kendinden hamile olma şansımız mi oluyorki
Anladım cnm.tabi devlet hastanesinde yapılınca asilama ücreti olmuyor ama yinede ilaclari parayla alıyoruz ki onlar bile 500 tutmuştu benim.özelde bi 700 filanda asilama icin aldıklarını bilmiyorum eşim devlet hast.gidiyoruz oraya devam edelim demisti.orasıda baya bi didik didik arastiriyor ofise giricem.korkuyorum.inşallah tutar cnm hepimizin.Yok ben ilk defa aşılama yaptırdım onu da özelde yaptırdım benim eşimin spermlerinde problem var beklemek istemiyorum aşılama hakkı derken devlet mi karşılıyor ben hiç araştırmadım bilmiyorum . aşılamayı sadece bir kere denemek için yaptırdım aklımda kalmasın diye benim gittiğim tüp bebek merkezi değerleriniz iyi bekleyin dedi özel bir yer ama ihtiyaç olan kişiye yaparız herkese yapmayız ama ilk çocuk olacağı için istersen bir kaç ay sonra yapalım dediler sende o sürede çatlatma iğnesi ve yumurta takibi yaptır dediler çatlatma iğnesini bi kere denedim olmadı sonra aşılama ya geçtim kendi isteğimle şimdi sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?