Ofis ne ki bilmiyorum ben ilaçları raporla 250 tl ye aldım bu ilaçlarının yarısını geçen ay kullandım tutmadı bu ay da yarısı aşılama için kullandım 900 tl aşılama ve sperm yıkama işlemi için verdik 11.gün bende yaptım negatif çıktı bugün 13. Günüm ama günümün geçmesini bekleyeceğimAnladım cnm.tabi devlet hastanesinde yapılınca asilama ücreti olmuyor ama yinede ilaclari parayla alıyoruz ki onlar bile 500 tutmuştu benim.özelde bi 700 filanda asilama icin aldıklarını bilmiyorum eşim devlet hast.gidiyoruz oraya devam edelim demisti.orasıda baya bi didik didik arastiriyor ofise giricem.korkuyorum.inşallah tutar cnm hepimizin.
Aynı durumdayiz.bende adeti bekliyorum Rabbim büyüktür inşallah olur hayırlısı ile.cnm hsg filan çekildi bu ofis dedikleri de ışıklı kamera ile rahim inceleniyormus.çoğu kişi anestezi ile yaptırmış ama benim Dr normal yapicak.hsg zaten çok şükür açıktı bi de bu ışıkla inceleme dedikleri ofis çıktı eziyet gibi.zaten hsg bile zordu benim mahvolmustum.Allahımm beterinden korusun ne diyimOfis ne ki bilmiyorum ben ilaçları raporla 250 tl ye aldım bu ilaçlarının yarısını geçen ay kullandım tutmadı bu ay da yarısı aşılama için kullandım 900 tl aşılama ve sperm yıkama işlemi için verdik 11.gün bende yaptım negatif çıktı bugün 13. Günüm ama günümün geçmesini bekleyeceğim
Amin inş bende hsg çektirdim 2 ay önce kötüydü evet tüpler açıksa yumurtlaman güzelse ne gerek var ki gerçi dr un daha iyi bilirAynı durumdayiz.bende adeti bekliyorum Rabbim büyüktür inşallah olur hayırlısı ile.cnm hsg filan çekildi bu ofis dedikleri de ışıklı kamera ile rahim inceleniyormus.çoğu kişi anestezi ile yaptırmış ama benim Dr normal yapicak.hsg zaten çok şükür açıktı bi de bu ışıkla inceleme dedikleri ofis çıktı eziyet gibi.zaten hsg bile zordu benim mahvolmustum.Allahımm beterinden korusun ne diyim
Amin inş bende hsg çektirdim 2 ay önce kötüydü evet tüpler açıksa yumurtlaman güzelse ne gerek var ki gerçi dr un daha iyi bilir
Çok şükür açık ama işte sebep bulunmayinca gittiğim hastanede eğitim araştırma olunca...illaki yapicakmis.2.5 mm cikolata kistim çıktı son iki aydır o sebep değil diyolar ama bilemedim belkide ondan olmuyodur.Amin inş bende hsg çektirdim 2 ay önce kötüydü evet tüpler açıksa yumurtlaman güzelse ne gerek var ki gerçi dr un daha iyi bilir
Kalan iğneyı saklayabiliyormuyuzOfis ne ki bilmiyorum ben ilaçları raporla 250 tl ye aldım bu ilaçlarının yarısını geçen ay kullandım tutmadı bu ay da yarısı aşılama için kullandım 900 tl aşılama ve sperm yıkama işlemi için verdik 11.gün bende yaptım negatif çıktı bugün 13. Günüm ama günümün geçmesini bekleyeceğim
canim ben instagramdan bir macun aldim onun yaradigini dusunuyorum arkadasimda aldi onunda cikolata kisti vardi va ay gitti ve cikilata kisti yok olmustu istersen bi deneÇok şükür açık ama işte sebep bulunmayinca gittiğim hastanede eğitim araştırma olunca...illaki yapicakmis.2.5 mm cikolata kistim çıktı son iki aydır o sebep değil diyolar ama bilemedim belkide ondan olmuyodur.
Cnm daha önce macun denedim soğan kürü vs. Önce kist sandılar sonra bi kese görünüyor muhtemelen kist kesesi filan demekki macun görünmeyecek kadar küçülttü ama tamamen atmadi.sonra gitmeyince çikolata kisti teşhisi kondu.sen nerden almıştın denerim tabi yine neden olmasincanim ben instagramdan bir macun aldim onun yaradigini dusunuyorum arkadasimda aldi onunda cikolata kisti vardi va ay gitti ve cikilata kisti yok olmustu istersen bi dene
İlaçları zaten buzdolabında saklıyoruz kalem şeklinde hatta bu ay bütün ilaçlarım bitmişti dr mun sekreteri o bitmiş gibi gözükür ama içinde hala vardır dedi minik şırınga ile o kalemlerin içinde kakanı çekip bile kullandıkKalan iğneyı saklayabiliyormuyuz
Bende 75mg kullandım ve iğne arttı saklasammıkiİlaçları zaten buzdolabında saklıyoruz kalem şeklinde hatta bu ay bütün ilaçlarım bitmişti dr mun sekreteri o bitmiş gibi gözükür ama içinde hala vardır dedi minik şırınga ile o kalemlerin içinde kakanı çekip bile kullandıkEkstradan 125 mg falan çıktı 3 kalemden bir kalemi 5 gün kullandım diğer kalemi 3 gün toplam 8 gün . Bu ayda o kalan kalemden devam ettim bir tane hiç kullanılmamış vardı onu kullandım yani 2 ayda toplam 3 kalem kullandım mg göre değişir tabi ben her gün hep 75 mg kullandım
kuzum hanimlara hzel macun diye bi site ben sonucumu aldim buarada 67ciktiiiCnm daha önce macun denedim soğan kürü vs. Önce kist sandılar sonra bi kese görünüyor muhtemelen kist kesesi filan demekki macun görünmeyecek kadar küçülttü ama tamamen atmadi.sonra gitmeyince çikolata kisti teşhisi kondu.sen nerden almıştın denerim tabi yine neden olmasin
kuzum yazip yazmadigimi hatirlayamsdim sonucum cikti 67olmus degerim yaa rabbim insaallah devaminida getirirCnm daha önce macun denedim soğan kürü vs. Önce kist sandılar sonra bi kese görünüyor muhtemelen kist kesesi filan demekki macun görünmeyecek kadar küçülttü ama tamamen atmadi.sonra gitmeyince çikolata kisti teşhisi kondu.sen nerden almıştın denerim tabi yine neden olmasin
Çok şükür cnm insallah sağlıklı hamilelik geçirip kucağına almayi nasip etsin Rabbim.darisida bize olur inşallahkuzum yazip yazmadigimi hatirlayamsdim sonucum cikti 67olmus degerim yaa rabbim insaallah devaminida getirir
amin cnmm darisi size insallah rabbim ne kisa kisa za nasip eylesinÇok şükür cnm insallah sağlıklı hamilelik geçirip kucağına almayi nasip etsin Rabbim.darisida bize olur inşallah
ayyy cok sevindim canim allahimmm saglikli kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerekuzum hanimlara hzel macun diye bi site ben sonucumu aldim buarada 67ciktiii
amin cnmm insaallah darisi sizlere olsumnayyy cok sevindim canim allahimmm saglikli kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere
Hayirli olsun canim bnm allah kucaginada almayi nasip etsincnm tup bebek yaptirirken rezervin azdi ve troidim hep yuksekti doktor degstrdim 2ayda rezervim yukseldi gel dedi asilama yaalaim aonra tupe geceriz iyi dedim deneyelik size guveniyroum ve denedik kuzumEki Görüntüle 2112323 bunlarda bugun yaptigim tester
Allah tamina erdirsin insallahkuzum yazip yazmadigimi hatirlayamsdim sonucum cikti 67olmus degerim yaa rabbim insaallah devaminida getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?