Yok gibi zanki cnm bir kac gun daha bekleKizlar yokmu test yapan.benim 12.gunum yaptım incecik var gibi yok gibi ama adet olucam sanirim adetten önce hep böyle cikiyor zatenEki Görüntüle 2112850
Sanirim omgobi biraz daha bekle cnmKizlar yokmu test yapan.benim 12.gunum yaptım incecik var gibi yok gibi ama adet olucam sanirim adetten önce hep böyle cikiyor zatenEki Görüntüle 2112850
Bencede yok gibi. Resimde çıkmıyor ama incecik mor pembe arası bişey çıkıyor sonrada adet oluyorum.Dra sormuştum daha öncede olmuştu hatta arkadaşlar bile görmüştü resimde Dr kimyasal olabilir dedi.yine öyle sanırım hayirlisi.tüp bebeğe geçicem nasipse ..Yok gibi zanki cnm bir kac gun daha bekle
Omgobi ne anlamadimSanirim omgobi biraz daha bekle cnm
Pardon cnm yok gibiOmgobi ne anlamadim
Bendede bugün başladı yarın aşılama yapılacak sanırım yumurtalar çatlamaya hazırlanıyorKizlar asilamamin 5. Gunu sumuksu uzayan akinti geldi neden acaba yardimci olurmusunuz bilgilerinizden
Cnm korkma verdikleri jel ilaç vs.onlar yapabiliyor.Dr asilamadan sonra 1 hafta ilişki öneriyor çünkü yumurtlama devam eder derdi.ona bağlı da olabilir.Kizlar asilamamin 5. Gunu sumuksu uzayan akinti geldi neden acaba yardimci olurmusunuz bilgilerinizden
Canim uzulmek allahin izni ile insallah allah kabine gore verir de dualarin kabul olur tum iateyen herkese nasip olsunKızlar bende adet oldum sanirim.crinone jel in önce garip garip döküntüleri ile birlikte tuhaf şekilde oldum.tüp bebege geçicem.ama bu ay ara vericem sanırım.ofis cekilcek hiç hazır değilim. Onun için biraz dinlenmek Istiyorum. Inşallah sizin bebisleriniz sizinledir.inşallah asilama yapanların hamileyiim sayıları artar....benim asilama seruvenim bittiAllah yardımcimız olsun
Insallah tutar aman mek bilmiyorCnm korkma verdikleri jel ilaç vs.onlar yapabiliyor.Dr asilamadan sonra 1 hafta ilişki öneriyor çünkü yumurtlama devam eder derdi.ona bağlı da olabilir.
Canim uzulmek allahin izni ile insallah allah kabine gore verir de dualarin kabul olur tum iateyen herkese nasip olsun
Amin cnm sagol inşallah Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip eder.Canim uzulmek allahin izni ile insallah allah kabine gore verir de dualarin kabul olur tum iateyen herkese nasip olsun
Cnm esim varikosel oldu cift tarafli ama.mikro cip uygulanmadi bize asilama yapildi bi kre smdi ikinci yapilcak isteİyi aksamlad kızlar eşi varikosel ameliyatı olup microchip yöntemi ile aşılama yaptıran varmı acaba
canim ben instagramdan bir macun aldim onun yaradigini dusunuyorum arkadasimda aldi onunda cikolata kisti vardi va ay gitti ve cikilata kisti yok olmustu istersen bi dene
kuzum hanimlara hzel macun diye bi site ben sonucumu aldim buarada 67ciktiii
canim bugun bidaha test yaptrdim iste iste de katlamis cok sukur insaallah rabbim sizede nasip etsin doktorla gorustum evet cuma bidaha kan tahlili vericemCnm hayirli olsun gozhn aydin darisi bize insallah doktorla gorustun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?