Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar yokmu test yapan.benim 12.gunum yaptım incecik var gibi yok gibi ama adet olucam sanirim adetten önce hep böyle cikiyor zaten

QUOTE="siera61, post: 54905712, member: 797083"]Kızlar ilk asılamam negatıf sonuclandı suanda 2.asılamadayım[/QUOTE]
Insallah ikincide tutar .
Gec olsunda saglikli olsun

Yok gibi zanki cnm bir kac gun daha bekle
Bencede yok gibi. Resimde çıkmıyor ama incecik mor pembe arası bişey çıkıyor sonrada adet oluyorum.Dra sormuştum daha öncede olmuştu hatta arkadaşlar bile görmüştü resimde Dr kimyasal olabilir dedi.yine öyle sanırım hayirlisi.tüp bebeğe geçicem nasipse ..

Kizlar asilamamin 5. Gunu sumuksu uzayan akinti geldi neden acaba yardimci olurmusunuz bilgilerinizden
Cnm korkma verdikleri jel ilaç vs.onlar yapabiliyor.Dr asilamadan sonra 1 hafta ilişki öneriyor çünkü yumurtlama devam eder derdi.ona bağlı da olabilir.

Kızlar bende adet oldum sanirim.crinone jel in önce garip garip döküntüleri ile birlikte tuhaf şekilde oldum.tüp bebege geçicem.ama bu ay ara vericem sanırım.ofis cekilcek hiç hazır değilim. Onun için biraz dinlenmek Istiyorum. Inşallah sizin bebisleriniz sizinledir.inşallah asilama yapanların hamileyiim sayıları artar....benim asilama seruvenim bitti Allah yardımcimız olsun

Canim uzulmek allahin izni ile insallah allah kabine gore verir de dualarin kabul olur tum iateyen herkese nasip olsun

Kizlar asilamlari tutmayanlara rabbim gonullerine feahlik versin rabbim hepimizin kucaklarimiza bebislermizi alip buyutmeyi nasip etsin ins benimde persembe 14. Gunnoluck ama cok umitsizim cunku benm regl belirtilerim 1 hafta once baslar ve tam bir hafta kala yine basladi rabbim her seyin hayrlisini ve kolayini versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…