Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Peki nelere dikkat ettin kac ml di yumurtan benimde cuma gnu yapilacak galiba suan 15 mm bugun baktirdimda ananas falan yedin mi yada havuc suyu
yok canm hc havus suyu yada ananas yemedim ama yedigime ictigime dikkat ediyordum zaten ben ve oncesinde cok vitamin kullandim ari sutu bal polen instagram bi macun aldim ondan falan baya kullandim

yok canm hc havus suyu yada ananas yemedim ama yedigime ictigime dikkat ediyordum zaten ben ve oncesinde cok vitamin kullandim ari sutu bal polen instagram bi macun aldim ondan falan baya kullandim

Anladm cnm evet okudum.mesajlarini kist icin dmi peki catlatma igmesinden kac ssat sonra yapildi ve kac ml di yumurta

Yazilari okuyorumda herkes bisey yaziyor neticeyi yazmiyor cok dusuncesizce bir vaka. Sobucta insanlar onca yaziyi saatlercw okuyor sonuc yok ne kadar hak bir durum .
Ben sonuc ne olursa olsun gazacagim okuyanlara umut olsun yada bilgilendirmek olaun diye

Cnm kaç yıllık evlisin kadardır çocuk istiyosun .inşallah tutarda hamileyiim yazarsın cnm

ben 3 asilama yaptirdim ücüde negatif hanimlar yazmistimda... en son asilamamda kistde olustu 1,5 cm ve halen gitmemis suan ara verdik tüp bebege gececez 4. ayda insallah

ben 3 asilama yaptirdim ücüde negatif hanimlar yazmistimda... en son asilamamda kistde olustu 1,5 cm ve halen gitmemis suan ara verdik tüp bebege gececez 4. ayda insallah
Benim doktorum kistim varken asilamami yapti cok sasirdim ve hic dogum kontrol hapi da kullanmadim doktora sordm kullanma gerkmiyr mu die o da adetini engelledigi zamn gerkir dedi ve igneleri vurldugm sure icnde de buyume olmadi cok sasirdim catlatma ignesinden sonra ne oldu artk Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…