- 19 Eylül 2017
- 276
- 383
- 18
- 32
canim bugun bidaha test yaptrdim iste iste de katlamis cok sukur insaallah rabbim sizede nasip etsin doktorla gorustum evet cuma bidaha kan tahlili vericem
evet cnm ilk asilama ama negatif tup bebek denemem var benimCok sevindim bu ay iki tane olumlu cikti onada sukur ilk asilamanmiydi peki
Yagmur dan başka kimin aşılamasi tuttu cnm ben 1 kişi saniyodumCok sevindim bu ay iki tane olumlu cikti onada sukur ilk asilamanmiydi peki
Yagmur dan başka kimin aşılamasi tuttu cnm ben 1 kişi saniyodum
evet cnm ilk asilama ama negatif tup bebek denemem var benim
yok canm hc havus suyu yada ananas yemedimPeki nelere dikkat ettin kac ml di yumurtan benimde cuma gnu yapilacak galiba suan 15 mm bugun baktirdimda ananas falan yedin mi yada havuc suyu
yok canm hc havus suyu yada ananas yemedimama yedigime ictigime dikkat ediyordum zaten ben ve oncesinde cok vitamin kullandim ari sutu bal polen instagram bi macun aldim ondan falan baya kullandim
18mm yumurtam 37 38.saatte ypildi sanrmAnladm cnm evet okudum.mesajlarini kist icin dmi peki catlatma igmesinden kac ssat sonra yapildi ve kac ml di yumurta
Benim yumurtam 20 mm18mm yumurtam 37 38.saatte ypildi sanrm
insallah canim bebegin seninledir yaaBenim yumurtam 20 mm
Endometrum duvarim 8mm
Sprm sayisi 36 milyon
Ve 36. Saatte asilama yapildi bugun 5. Gunum zaman gecmiyor ne yapsamda
Cnm kaç yıllık evlisin kadardır çocuk istiyosun .inşallah tutarda hamileyiim yazarsın cnmYazilari okuyorumda herkes bisey yaziyor neticeyi yazmiyor cok dusuncesizce bir vaka. Sobucta insanlar onca yaziyi saatlercw okuyor sonuc yok ne kadar hak bir durum .
Ben sonuc ne olursa olsun gazacagim okuyanlara umut olsun yada bilgilendirmek olaun diye
Yagmur sen nekadardir çocuk istiyodun kaç yasindasininsallah canim bebegin seninledir yaa
2bucuk yildir 26yqsibdayimYagmur sen nekadardir çocuk istiyodun kaç yasindasin
Kizlar asilama olacaklardan biri de benim ...insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
Aşılama olup hamile kalan varmi kızlar .... bize de moral umut olsun ....
Benim doktorum kistim varken asilamami yapti cok sasirdim ve hic dogum kontrol hapi da kullanmadim doktora sordm kullanma gerkmiyr mu die o da adetini engelledigi zamn gerkir dedi ve igneleri vurldugm sure icnde de buyume olmadi cok sasirdim catlatma ignesinden sonra ne oldu artk Allah bilirben 3 asilama yaptirdim ücüde negatif hanimlar yazmistimda... en son asilamamda kistde olustu 1,5 cm ve halen gitmemis suan ara verdik tüp bebege gececez 4. ayda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?