Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben pazartesi yaptırdım ikinci aşılamamı doktorum hsata gibi yatma dedi normal hayatına devam et dedi..yatmak pek birşeyi değiştirmiyormuş duyduğuma göre ben hastaneden geldim evimi temizledim:)

ben pazartesi yaptırdım ikinci aşılamamı doktorum hsata gibi yatma dedi normal hayatına devam et dedi..yatmak pek birşeyi değiştirmiyormuş duyduğuma göre ben hastaneden geldim evimi temizledim:)

evet yatak istirahati gerekmiyor sadece 24-48 saat süresince ağır fiziksel aktivitelerden kaçınmak gerekiyor...bi de benim biraz ağrılı oldu dün kendimi halsiz hissediyordum zaten bugün tamamen normal hayatıma döndüm işteydim senin de inşallah olur bu benim 3. aşılamam inşallah başka yapmaya gerek kalmadan hamile kalırız...testini ne zaman yaptıracaksın yakın tarihlerde öğreneceğiz sonuçlarımızı burdan haber verelim birbirimize...

slm kızlar aranıza yeni katıldım..bende aşılama için yumurtalarımı büyüttüm şimdi aşılama gününü sabırsızlıkla bekliyorum..sizleri fazla umutsuz gördüm ve açıkcası endişelerim arttı..

slm kızlar bencede ümitsiz olmnayalım her zaman pozıtıf düşünelim bende 30 ocakta ilk aşılamamı yaptım hala beklemedeyim herşeyin hayırlısını allah bilir. allaha dua edelim hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi ama üye olmak yeni aklıma geldi:)
bende 3 yıllık evliyim.9şubatta ilk aşılamamı yaptırdım inşallaah allah gönlümüze göre verir.tabi herşeyin hayırlsıı.

evet bende ilk aşılamam için gün sayıyorum yumurtalarım büyütüyorum..pazartesi salı aşılama olur diye tahmin ediyorum..bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız...:Saruboceq:

merhaba bende 11 şubatta 2.aşılamımı yaptırdım. sabırsızlıkla bekliyorummm umudumuu....allah yardımcımız olsun arkadaşlar..

yumurta büyütmek için gonal-f kullanıyorum..göğüslerimde hassaslık ve şişlik had safada sizlerde aynı sorunu yaşadınız mı?

slm kızlar bencede ümitsiz olmnayalım her zaman pozıtıf düşünelim bende 30 ocakta ilk aşılamamı yaptım hala beklemedeyim herşeyin hayırlısını allah bilir. allaha dua edelim hayırlısı olsun.

eczcanan aşılama üzerinde epeyce zaman geçmiş bugün yarın güzel sonucunu alırız inşallah..

ArkadaŞlar bugÜn saat 1,30da doktoruma randevum va. ılk klomenle tedavı oldum yumurtalarım ılk ay 2 ıkıncı ay 3 adet ve Çok ıyı demıŞdı doktor fakat hamıle kalamadım. Bu ay aŞılamaya geÇıyruz. Sephone mı ne ılaÇ kullandım bugÜn yumurtalarıma bakılacak:) ılk aŞılama olacaĞından merak ettıĞım ne yapılacak Şımdı yumurtlama sorunum yok bızım sorun da yok gıbı de neden olmuyor bellı deĞıl. Şımdı Çatlatma ıĞnesı verıp ne zaman enjekde edılecek bu aŞamasını bılen varmı.

selam canim internetim bozuldu tamda bozulcak zamandi hamileyim hamileeeeeeeeee belirtiler meger dogruymus ilk asilmamdi ve tuttu haber etmek istedim beni dinlemistin ya canim cok mutluyum 7haftalik hamileyim adetim bir gün gecmisti o zamanlar test yaptim ve pozitifti.cok mutluyum :teytey::teytey:

canım tebrik ederim a.s.a.s. çok sevindim allah sağ salim kucağına almayo nasip etsin inşallah...ben de aşılama oldum ve bugün 14. gündü yarın 15 oluyor meraktayım ben de inşallah adet olmam acaba yarın idrarda test yapsam çıkar mı siz ne zaman öğrendiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…