slm arkadaşlar bugün 3. aşılamamı yaptırdım...3 tane yumurtam vardı rabbim inşallah hakkımızda hayırlıysa sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder uzanıyorum bugün pek kalkmıyorum yarın yeniden işe gidicem tabi ne yazıkki...inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırız...
ben pazartesi yaptırdım ikinci aşılamamı doktorum hsata gibi yatma dedi normal hayatına devam et dedi..yatmak pek birşeyi değiştirmiyormuş duyduğuma göre ben hastaneden geldim evimi temizledim:)
slm kızlar bencede ümitsiz olmnayalım her zaman pozıtıf düşünelim bende 30 ocakta ilk aşılamamı yaptım hala beklemedeyim herşeyin hayırlısını allah bilir. allaha dua edelim hayırlısı olsun.
evet canim ilk bebegim, 4 yil önce dusuk yaptim o zamandanberi olmuyodu.bende cok seyler yasadim.ama rabbim vakti gelince veriyo iste.ben 15. gun idrar testi yaptim pozitifti ama yinede inanamadim belki yanilma vardir diye, bugun 17. gun kan tahlili yaptirdim kesin hamileyim.ama ben daha once hayal kirikligina ugradigim için doktora gitmeden doya doya sevinemiyorum.
insallah sende hamilesindir.kacinci gunun bugun?
selam canim internetim bozuldu tamda bozulcak zamandi hamileyim hamileeeeeeeeee belirtiler meger dogruymus ilk asilmamdi ve tuttu haber etmek istedim beni dinlemistin ya canim cok mutluyum 7haftalik hamileyim adetim bir gün gecmisti o zamanlar test yaptim ve pozitifti.cok mutluyum :teytey::teytey:
slm arkadaşlar ben de 4 şubatta yaptırdım şimdi beklemedeyim inşallah tutmuştur...
canım ben hamileyim:)
canım ben hamileyim:)[/QUOTAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?