- 24 Ocak 2017
- 386
- 294
- 33
Hamile olmuyorlar o zaman ....olmadigi icinde yazmiyolar sanirimEvet sonuçları pek paylaşan olmuyor malesef ben de sürekli takip ediyorum ama sonuçlardan haberimiz olmuyor.
Cnm bu ay aşılamasi tutan bir kişi cikti.ben bir kisi diye biliyorm.evet çoğu kişinin tutmadi bazı arkadaşların sonucu belli deil daha günleri var.ben yazmistim zaten.inşallah sizlerinki tutar kızlarHamile olmuyorlar o zaman ....olmadigi icinde yazmiyolar sanirim
Sağol Inşallah tutar ... rabbim hepimizi sevindirir insallah birgün... hayirlisi olsun ne diyelimCnm bu ay aşılamasi tutan bir kişi cikti.ben bir kisi diye biliyorm.evet çoğu kişinin tutmadi bazı arkadaşların sonucu belli deil daha günleri var.ben yazmistim zaten.inşallah sizlerinki tutar kızlar
Inşallah cnmSağol Inşallah tutar ... rabbim hepimizi sevindirir insallah birgün... hayirlisi olsun ne diyelim
Aynen cnm bende direk tüp bebege geçmek istedim ama devlettin 3 asilama şartını mecburi yapıp sonuncu da yeni bitti.şimdi önce ofis çekilip sonra tüp bebek gecilcek ama dediğin gibi gel gör ki bende derman kalmadı psikolojik olsun maddi manevi yoruldum.Allah yardımcimiz olsunBenm doktorum asilamann 4 kadin dan bir veya en fazla 2 sinn tutmanihtimali oldugunu solemisti ben hic ikinciyi yapmadn aslnda tup bebek denemek istyrm cunku insan psikolojik olark yoruluyr ama ama tabi nasip kismt
Amin cnm amin ins sennde ins daha fazla yorulmadan tup bebek de guzl haberlerini alirizAynen cnm bende direk tüp bebege geçmek istedim ama devlettin 3 asilama şartını mecburi yapıp sonuncu da yeni bitti.şimdi önce ofis çekilip sonra tüp bebek gecilcek ama dediğin gibi gel gör ki bende derman kalmadı psikolojik olsun maddi manevi yoruldum.Allah yardımcimiz olsun
Aynen cnm bende direk tüp bebege geçmek istedim ama devlettin 3 asilama şartını mecburi yapıp sonuncu da yeni bitti.şimdi önce ofis çekilip sonra tüp bebek gecilcek ama dediğin gibi gel gör ki bende derman kalmadı psikolojik olsun maddi manevi yoruldum.Allah yardımcimiz olsun
Kızlar asilamanin 2.gunundeyim ve hiç bişe hissetmiyorum sadece göğüslerim ağrıyor bu kadar başka ağrım sızım yok normalmi bu
Amin cnm sagol.Allah yardımcın olsun canım
Evet ilk aşılamam bi yerlerim ağrısa iyiydiİlk aşılaman sanırım dur hele acele etmeİnşallah tutar ama biraz sabırlı ol :)
Kızlar asilamanin 2.gunundeyim ve hiç bişe hissetmiyorum sadece göğüslerim ağrıyor bu kadar başka ağrım sızım yok normalmi bu
Normal cnm.benimde asilamadan 1 hafta sonra geçti o göğüs hassasiyeti.çatlatma iğnesi oluyoruzya ondaki hcg hormonunun dan dolayı oluyor.inşallah tutar cnmKızlar asilamanin 2.gunundeyim ve hiç bişe hissetmiyorum sadece göğüslerim ağrıyor bu kadar başka ağrım sızım yok normalmi bu
Evet ilk aşılamam bi yerlerim ağrısa iyiydi
Evet ilk aşılamam bi yerlerim ağrısa iyiydi
agrimasin işte daha iyi:) benim 1 hafta nerdeyse agrım oldu iki gün lekelenmem oldu ama tutmadi.agrimamasi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?