Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bu ay aşılamasi tutan bir kişi cikti.ben bir kisi diye biliyorm.evet çoğu kişinin tutmadi bazı arkadaşların sonucu belli deil daha günleri var.ben yazmistim zaten.inşallah sizlerinki tutar kızlar
Sağol Inşallah tutar ... rabbim hepimizi sevindirir insallah birgün... hayirlisi olsun ne diyelim

Benm doktorum asilamann 4 kadin dan bir veya en fazla 2 sinn tutmanihtimali oldugunu solemisti ben hic ikinciyi yapmadn aslnda tup bebek denemek istyrm cunku insan psikolojik olark yoruluyr ama ama tabi nasip kismt

Benm doktorum asilamann 4 kadin dan bir veya en fazla 2 sinn tutmanihtimali oldugunu solemisti ben hic ikinciyi yapmadn aslnda tup bebek denemek istyrm cunku insan psikolojik olark yoruluyr ama ama tabi nasip kismt
Aynen cnm bende direk tüp bebege geçmek istedim ama devlettin 3 asilama şartını mecburi yapıp sonuncu da yeni bitti.şimdi önce ofis çekilip sonra tüp bebek gecilcek ama dediğin gibi gel gör ki bende derman kalmadı psikolojik olsun maddi manevi yoruldum.Allah yardımcimiz olsun

Amin cnm amin ins sennde ins daha fazla yorulmadan tup bebek de guzl haberlerini aliriz

Slm hanimlar bende 2. Asilama ya basladim ari sutu polen bal eczacim kullanmami onerdi bu konuda bilginiz varsa yardimci olabilirmisin

Kızlar asilamanin 2.gunundeyim ve hiç bişe hissetmiyorum sadece göğüslerim ağrıyor bu kadar başka ağrım sızım yok normalmi bu

Allah yardımcın olsun canım

Kızlar asilamanin 2.gunundeyim ve hiç bişe hissetmiyorum sadece göğüslerim ağrıyor bu kadar başka ağrım sızım yok normalmi bu
Normal cnm.benimde asilamadan 1 hafta sonra geçti o göğüs hassasiyeti.çatlatma iğnesi oluyoruzya ondaki hcg hormonunun dan dolayı oluyor.inşallah tutar cnm

Aşılamasi yeni olan arkadaşlar birde gün aşırı ilişki olmasına dikkat edin.Dr yumurtlama devam ettiği için hep öyle derdi.gerçi sizede söylemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…