Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk belirtileri ne oluyorki acaba ?
Cnm gebelik belirtileri mi benim tutmadi ki .kimyasal yaşadım ama olmadi.bu çatlatma iğnesinden bahsettim.bildiğin hamile hormonu hcg salgiliyor.göğüsler hassas acıyo gaz şişkinlik istah artıyor gebe gibi hissetiriyo.çünkü iğne de o hormon var.ben merakimdan aşılamanın 3.günü test yapmıştım şak diye kıpkırmızı 2 cizgi çıkmıştı nasıl yani diye şaşırdım meğerse hepsini o iğne yapmis.etkisi 10 gün suruyo on güne kadar testlerde pozitif cikariyodu

Bende o iki çizgiyi görmek istiyorummmmmm yalanciktanda olsa

17 aydır evliyim canım 33 e gircem Mayıs da
Ay daha yeni evli sayilirsinbende 32 ye gircem 6 yıllık evliyim.iki sene istemedim bir sene Dr kendi haline bıraktı olur diye bir sene klomen verip verip yolladilar sebep yok diye.3 sene öyle gitti resmen artık bu sene tedavilere basladim.yani 27 den sonra daha olur diye diye yıllar nasıl geçiyor anlayamadim.ihmale gelmiyormuş onu anladim.sen iyiki zamana birakmamissin

Ins canm ins Benim ilk asilamamdi ama bizide ayni seni oyaladiklari gibi şu bu bahanelerle oyaladilar ve ben okadr aksilikler yasadm ki yani tedvi olurkn bile asilamami kendi doktorum deil baska doktor yapti.Insan ilk duydugunda cok uzliyr hatta test sonucunu almaya giderken tam karsima mallariniz ve cocuklariniz bir imtihandir Allah katinda ise buyuk mukafat vardir ayeti cikinca gonlm brz daha rahatladi

Cok sukur rabbim ayeti ile rahtlatti gonlumu
Bu tedavi süreci gerçekten uzun zor gercekten.ama söyle düşününce Rabbim çok şükür sabır veriyor ki 1.olmasa 2, oda olmasa 3 bisekilde devam ediyoruz.Rabbim sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.annelerin hakkı neden ödenmez bi kez daha bi kez daha anliyorum.bi gün bizde anne olucaz inşallah

Yok canım bu yıl gerekirse tüp Bebek bile denemeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…