Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kizlar hayirlj aksamlar benim bu geve catlatma ignem yapilacak ama kanamam var tam kanda dgl ama kahve rengi devamli geliyo cok endiseliyim daha adetim biteli on gun olsu doktor rahim duvarina gore adette degilsin dedi muayene etti ama.kanama artarsa asilamam yapilmayacak iptal olacak 17 gun igne oldum o kadae yumurtamda buyudu 18 mm 13 mm 9 mm cok endiseliyim cumayi beklemeden yarin bi gorunmeyi dusunuyorum acikcasi doktora

Cnm adetinin 10.günü iğnenin 17.günü nasıl oluyo

Canım yanlış anlamışım biteli 10 gün demissin.rahat ol stres yapma Cumami olcak asilaman İğneni bugün yapacaksan

Evet cnm cuma ama obur sefer oyle bisey olmamisti bu kanama ney in nesi anlamadim
Cnm kullandığımız iğneler vs.sebep olabilir korkma.Dr ters durum olsa söylerdi. Her ay aynı olmuyor vücut dengemiz.sen iğneni yap dediyse yap yine.için rahat etmesse arayip sorarsin

Ece efsa canim
Bugun 9. Gun idrar testi yaptim beklemeden hemen iki ci cizgi silik cikti yorunlarda okuyirun idrar testleri 7 9 10 gunlerinde tek cizgi olmus oluyor dayanamadim slinda yapmayacaktim ama yaptim ve silik cikti sence yukselirmi

Ece efsa canim
Bugun 9. Gun idrar testi yaptim beklemeden hemen iki ci cizgi silik cikti yorunlarda okuyirun idrar testleri 7 9 10 gunlerinde tek cizgi olmus oluyor dayanamadim slinda yapmayacaktim ama yaptim ve silik cikti sence yukselirmi
Cnm inşallah ben şöyle yapmıştim testim çoktu silik olduktan sonra yapmaya devam ettim gitgide renk artarsa iğne değil bebistendir diye düşünmüştüm.ama git gide silindi.sen iki gün daha bekle yine yap inşallah daha belirgin olur inşallah hamilesindir

Canım neden çok vuruldun iğneyı adı neydi kaç mg vuruldun çok ilginç ben 4 gün vuruldumda

Insallah allahim kim istiyorsa kucaklaei dolu dolu bebisler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…