Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benimde 9.n gunde cok cok silik cikmisti boyle isikta belli oluyordu snra 10gun bidaha yaptim belirmisti o gun kan verdim 9.66 cikmisti bak dunde verdim 345 olmus degerum rabbim insaallah sanada vermistir yaa
Canım belirtilerin neydi peki benim bugün 4.gun ama sadece göğüslerim arıyor bu kadar normalmi ki

Canim bugun 10. Gunum.
Bariz bir belirtim yok sadece karsigimda hafif sizlama agri gibi hisediyorum birde doktor alttan jel verdi 15 boyunca sabah kullanmam gerek.
O yuzden akintimin olup olmadigini cozemiyorum.
Birde asilamamin 3. Gunu yapiskan uzayan akinti geldi sende oldumu

cnm benimde 9.n gunde cok cok silik cikmisti boyle isikta belli oluyordu snra 10gun bidaha yaptim belirmisti o gun kan verdim 9.66 cikmisti bak dunde verdim 345 olmus degerum rabbim insaallah sanada vermistir yaa
Cok heveslendim cnm ya insallah nasip okur artik sabrim kalmadi ama sabretmekten dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden allahim kim bebek istiyorsa hepsine nasip etsin

Evet evet aşılama günü bile vardı o yumurta çatladıgı için oluyor

Cok heveslendim cnm ya insallah nasip okur artik sabrim kalmadi ama sabretmekten dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden allahim kim bebek istiyorsa hepsine nasip etsin
amin cnmmm internetten test siparis sir ben 25lik vermistim ve surekli yapmsitim deger arttimi diye benimde tsh yuksek cikti cikti ilac kullaniyorum ama gebelikte yukselirmis boyle ona moralum bozuldu

amin cnmmm internetten test siparis sir ben 25lik vermistim ve surekli yapmsitim deger arttimi diye benimde tsh yuksek cikti cikti ilac kullaniyorum ama gebelikte yukselirmis boyle ona moralum bozuldu
Cnm bozma moralini hamilelikte bazı şeyler yükseliyor bazıları düşüyor. Kimisi progesteron takviyesi kullanıyor mesela oda çok önemli.ilaç vermiş sanada onunla düzene girer bak kan sonucun çok şükür iyi gidiyor.moralin iyi olsun hep sen artık iki canlisin

Bende aynı yağmur gibi test yapmıştım dün onu demek istedim.bende olmadığı için o siliklesme ertesi gün artmadi.ama yağmurda artmis.Betül cüm sende testin varsa yap bugün yada yarin biraz daha belirir inşsallah sende hamileyiim dersin burdan:)

insaallah canim yaa evet ben progestan kullaniyorum canim coktor asilamada vermisti bana hala kullabiyorum bide su keseyi ve kalp atisini duysaktik o zaman icim rahatlayacak

insaallah canim yaa evet ben progestan kullaniyorum canim coktor asilamada vermisti bana hala kullabiyorum bide su keseyi ve kalp atisini duysaktik o zaman icim rahatlayacak
Inşallah cnm oda olacak biraz sabir.yanlış bilmiyorsam kese 5 haftadan sonra yada kan 1000 e ulaşınca mi görünüyordu neydi.yanlış olmasın internet te vardir.sen bu sırada oyalanmak için ona mini mini şeyler ör:)) vakit geçer stres yapma bak her şey yolunda şükür tadını cikar

battanye oruyorum kuxum zaten hamilr klamdan once baslamistim ama uykum geliyro surekli

Kızlar bu beyaz sümüksü akıntı devam ediyor hala yunurtluyor olabilir miyim acaba asilamanin 4.gunundeyim

Kaç mg vuruldun canım ben puregon u 75mg vurulmustum
Ilk 37.5 sonra 75 ml sonra 115 sonrada 150 cnm yani yarim doz tam doz bir buçuk doz ve iki doza ciktim en fazla ilk asilamam da
Smdi bu ikinci asilamam bundada tam doz basladim sonra ikiye ciktim sonra bakti ki cok yumurta var buyuyecek geri bire dustuk

Ben 4 gün hep 75mg vurdum canım yumurtlamada sorun varmıydı sende

Menegon vuruldumln az az dozda gittik cok fazla yumurta buyuyebilir dedi doktorum o yuzden temkinli ilerliyoruz dedi cnm ben arastirdim 4 tane vurulan var menegonu sasirdim
Cnm bende 14 ile 16 gün kullandim.ilacın dozu ve kullanım sayısı yumurta gelişimine bağlı. Kimisi 1 haftada büyüyor kimisi 15 kullanumda.benim ilk asilamada bir haftada sonuç alırken ikinci ve 3. Asilamada en az 14 gün kullandım.

Mrb bende bugun asilama oldum doktorum bugun yarin bi gun boşluk bi iliski.dedi ama.suan kasiklarim cok.agriyor agri kesici atmalimiyim yada basina hic boyle bisey gelen oldumu bunagriyla iliski nasil olur bipmiyorum asilamamda cok zor oldu duvarim cok darmis sanirim makasla kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…