- 19 Eylül 2017
- 276
- 383
- 18
- 32
Ben 4 gün hep 75mg vurdum canım yumurtlamada sorun varmıydı sende
Mrb bende bugun asilama oldum doktorum bugun yarin bi gun boşluk bi iliski.dedi ama.suan kasiklarim cok.agriyor agri kesici atmalimiyim yada basina hic boyle bisey gelen oldumu bunagriyla iliski nasil olur bipmiyorum asilamamda cok zor oldu duvarim cok darmis sanirim makasla kesti
Cnm bende 14 ile 16 gün kullandim.ilacın dozu ve kullanım sayısı yumurta gelişimine bağlı. Kimisi 1 haftada büyüyor kimisi 15 kullanumda.benim ilk asilamada bir haftada sonuç alırken ikinci ve 3. Asilamada en az 14 gün kullandım.
Progestan kullanıyorum canım bu yaparmıki
battanye oruyorum kuxum zaten hamilr klamdan once baslamistim ama uykum geliyro surekli
benim buyuyen 1yumurtam vardi canim kanama olayini inanki hic bilmiyorjm neden kanama olurmuskiCnm kac yumurtan vardi senin asilamada bide benim kanamam var ya suan yarin nasil yapilacak asilama merak ediyorum dogrusu belkide iptal edicek bilemiyorum
Peki kaç milyon spermle yapıldı asilaman canimbenim buyuyen 1yumurtam vardi canim kanama olayini inanki hic bilmiyorjm neden kanama olurmuski
Makasla nasıl kesti bende ilk duydum.neyse cnm insallah olumlu sonuclanir.asilama olduğu gün zaten onlar asilama yapmış oluyor ertesi gün başlatır lar ilişki için.normal ilişkiyi bile günde iki defa demiyor gün aşırı bir gün arayla diyorlar.yani asilama arti aynı gün ilişki olmaz zaten.Mrb bende bugun asilama oldum doktorum bugun yarin bi gun boşluk bi iliski.dedi ama.suan kasiklarim cok.agriyor agri kesici atmalimiyim yada basina hic boyle bisey gelen oldumu bunagriyla iliski nasil olur bipmiyorum asilamamda cok zor oldu duvarim cok darmis sanirim makasla kesti
toplam 195milyondu canim yikaninca 52 milyon kaldiPeki kaç milyon spermle yapıldı asilaman canim
canim bizede doktor asilamanin yapildigi gub iliski dedi biz o gun ve ertesi gun yaptik sonra 2gune bir denedikMakasla nasıl kesti bende ilk duydum.neyse cnm insallah olumlu sonuclanir.asilama olduğu gün zaten onlar asilama yapmış oluyor ertesi gün başlatır lar ilişki için.normal ilişkiyi bile günde iki defa demiyor gün aşırı bir gün arayla diyorlar.yani asilama arti aynı gün ilişki olmaz zaten.
Ooo bana iyiymiş aşılama deneme sebebiniz neydi acaba bide aşılamadan sonra belirtileriniz neydi :)toplam 195milyondu canim yikaninca 52 milyon kaldi
yumurta reserv azligim vardi bundna dolayi bir tup ebbek denedim olmadi doktor degstrdim ve yumurta sayim artinca tup bebekten once asilama deneyelum dedi hadi deneyelim dedik bizde canim c yuzden denedik benim esimde bir sorun yokOoo bana iyiymiş aşılama deneme sebebiniz neydi acaba bide aşılamadan sonra belirtileriniz neydi :)
Anladım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımyumurta reserv azligim vardi bundna dolayi bir tup ebbek denedim olmadi doktor degstrdim ve yumurta sayim artinca tup bebekten once asilama deneyelum dedi hadi deneyelim dedik bizde canim c yuzden denedik benim esimde bir sorun yok
amin cnm insalalah sen yaptirdibmi asilamaniAnladım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Evet 5.gunu bugün :)amin cnm insalalah sen yaptirdibmi asilamani
ayy hadi insaallah yaa bej 4.gundrn snra test yapmaya baslamistim sirf o citfcizgiui gorim diyeeEvet 5.gunu bugün :)
Benimde yapasim var ama 9.gunde denicem bı tane test var evde :)ayy hadi insaallah yaa bej 4.gundrn snra test yapmaya baslamistim sirf o citfcizgiui gorim diyee
ay bn netten 25tane sipars vermistimBenimde yapasim var ama 9.gunde denicem bı tane test var evde :)
Bende de vardı işte bitti :)ay bn netten 25tane sipars vermistim
ayy insaallah hamilesindir yaaBende de vardı işte bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?