Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Makasla mi kesti yook artiik cnm girmeye calis evet zor oluyur biraz agrin oldugu icin ama dayancaksin belki asilamada verilenle degilde evde kendi imkaninla olan iliskide tutunacak bilemezsin

Dogrudur cnm demek.ki gec yanit verdi benim yumurtalar baya baksana 4 ignede buyudugune gore arkadasin ki

Makasla nasıl kesti bende ilk duydum.neyse cnm insallah olumlu sonuclanir.asilama olduğu gün zaten onlar asilama yapmış oluyor ertesi gün başlatır lar ilişki için.normal ilişkiyi bile günde iki defa demiyor gün aşırı bir gün arayla diyorlar.yani asilama arti aynı gün ilişki olmaz zaten.

canim bizede doktor asilamanin yapildigi gub iliski dedi biz o gun ve ertesi gun yaptik sonra 2gune bir denedik

Ooo bana iyiymiş aşılama deneme sebebiniz neydi acaba bide aşılamadan sonra belirtileriniz neydi :)
yumurta reserv azligim vardi bundna dolayi bir tup ebbek denedim olmadi doktor degstrdim ve yumurta sayim artinca tup bebekten once asilama deneyelum dedi hadi deneyelim dedik bizde canim c yuzden denedik benim esimde bir sorun yok

yumurta reserv azligim vardi bundna dolayi bir tup ebbek denedim olmadi doktor degstrdim ve yumurta sayim artinca tup bebekten once asilama deneyelum dedi hadi deneyelim dedik bizde canim c yuzden denedik benim esimde bir sorun yok
Anladım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…