- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Nasip hiç umudum yok hic bişe hissetmiyorum ama hayırlısı :)ayy insaallah hamilesindir yaa
Cnm yapildi mi asilamanCnm kac yumurtan vardi senin asilamada bide benim kanamam var ya suan yarin nasil yapilacak asilama merak ediyorum dogrusu belkide iptal edicek bilemiyorum
Canım bişe sorucam 4. Günde testin aynı koyulukda mi çift çizgi çıktıayy hadi insaallah yaa bej 4.gundrn snra test yapmaya baslamistim sirf o citfcizgiui gorim diyee
yok cnm ayni koyuluk degildiCanım bişe sorucam 4. Günde testin aynı koyulukda mi çift çizgi çıktı
yok cnm ayni koyuluk degildi
insaallah tutunur bebegin canim sana bugunmu oldu asilamanYagmur dua et bana hamilelerin duasi kabul olur insallah
Evet cnminsaallah tutunur bebegin canim sana bugunmu oldu asilaman
hadi hayurlisi bakalimEvet cnm
Merhaba kızlar. aranıza yeni katılıyorum. Yaklaşık 2 seneden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bende Tiroid var endokrinin verdigi euthyrox kullanıyorum. degerim surekli 2.5 altinda. Sonunda doktora gitmeye karar verdim. Hormon testlerim ve spermogram testinde herhangi bir problem yok. (Adetim her ay düzenli) Doktorumla 3 ay çatlatma iğnesi tedavisine başladık. Herhangi bir sonuç alamadık. Çatlatma iğnelerinin ardından (3 ay sonunda) Rahim filmi çektirdim. Tüpler açıktı. 1 ay ara verdik. Radyasyon aldım diye. 2017 Kasım ayında aşılama tedavisine başladık. İlk iğnemi Puregon 75ml 7 gün vuruldum 3 yumurtam oluştu. 16-19-20ml büyüklüğünde çatlatma iğnesini vurulup 32-33saat sonrasında aşılama yapıldı. Sonuç yeniden negatif. Daha sonra gittiğimde 3,5ml bir kistim oluştuğunu soyledi, kendiliğinden gitmesini bekledik ilaç kullanmadan. O ay aşılamaya devam etmedik. 21 Şubatta doktoruma gittiğimde kistin olmadığını öğrendim. 6 ay süre geçtiğinden hormon testlerimi yeninden yaptırdım. (Estradiol 51, Fsh 7,22, Lh 5,13,Prolaktin 21,64, Progesteron 0,93, Tsh 1,27 )hormon testlerinde problem yok dedi doktorum. Suan Gonal-f iğnesini 7 gün 75ml kullanacağım. Doktoruma inanıyorum. Fakat içimde bir korkuvar. Aşılamanın neden tutmadığını halen anlamış değilim. KISMET DEĞİLMİŞ DİYORUM SADECE. . RABBİM OL DER OLUR. İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI, HAYIRLI EVLAT VERSİN. Bide ilk aşılamada neden puregon iğnesi kullandım. 2 aşılamada neden gonal f iğnesine geçildi anlamadım. Daha mı yararlı. "Bide doktorumla konuşurken ilerisi için tüp bebekte de belirtmek isterim ki şansın %35lerde dedi bu da beni çok üzdü. " Ne yapmam gerekiyor. Aşılama ile hamile kalan arkadaşlarım atladığım bişey mi var acaba nelere dikkat etmeliyim. Yaptirmam gereken baska test var mi? Teşekkür ederim.
canim hersey rabbimin bir ol demesine bakar ben 2bucuk yildir bebeknistiyordum ve erkeb menopoz dendi bana hemen tup ebbeebbek dedielr tup ebbekte 1yumurtm dollendi ve olmadi solmadi sonra doktor degstrdim ve bundoktorum asilamanyapalim dedi ve asilamada oldu bir probpem yoksa rabbim istemedigi icin olmuyordur kuzum gerci hepimzi icin oylebsorun olsa bile o ol dedikten sonra hemen hersey oluverir umarim bu sefer bebeginle seninle olur insaallahMerhaba kızlar. aranıza yeni katılıyorum. Yaklaşık 2 seneden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bende Tiroid var endokrinin verdigi euthyrox kullanıyorum. degerim surekli 2.5 altinda. Sonunda doktora gitmeye karar verdim. Hormon testlerim ve spermogram testinde herhangi bir problem yok. (Adetim her ay düzenli) Doktorumla 3 ay çatlatma iğnesi tedavisine başladık. Herhangi bir sonuç alamadık. Çatlatma iğnelerinin ardından (3 ay sonunda) Rahim filmi çektirdim. Tüpler açıktı. 1 ay ara verdik. Radyasyon aldım diye. 2017 Kasım ayında aşılama tedavisine başladık. İlk iğnemi Puregon 75ml 7 gün vuruldum 3 yumurtam oluştu. 16-19-20ml büyüklüğünde çatlatma iğnesini vurulup 32-33saat sonrasında aşılama yapıldı. Sonuç yeniden negatif. Daha sonra gittiğimde 3,5ml bir kistim oluştuğunu soyledi, kendiliğinden gitmesini bekledik ilaç kullanmadan. O ay aşılamaya devam etmedik. 21 Şubatta doktoruma gittiğimde kistin olmadığını öğrendim. 6 ay süre geçtiğinden hormon testlerimi yeninden yaptırdım. (Estradiol 51, Fsh 7,22, Lh 5,13,Prolaktin 21,64, Progesteron 0,93, Tsh 1,27 )hormon testlerinde problem yok dedi doktorum. Suan Gonal-f iğnesini 7 gün 75ml kullanacağım. Doktoruma inanıyorum. Fakat içimde bir korkuvar. Aşılamanın neden tutmadığını halen anlamış değilim. KISMET DEĞİLMİŞ DİYORUM SADECE. . RABBİM OL DER OLUR. İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI, HAYIRLI EVLAT VERSİN. Bide ilk aşılamada neden puregon iğnesi kullandım. 2 aşılamada neden gonal f iğnesine geçildi anlamadım. Daha mı yararlı. "Bide doktorumla konuşurken ilerisi için tüp bebekte de belirtmek isterim ki şansın %35lerde dedi bu da beni çok üzdü. " Ne yapmam gerekiyor. Aşılama ile hamile kalan arkadaşlarım atladığım bişey mi var acaba nelere dikkat etmeliyim. Yaptirmam gereken baska test var mi? Teşekkür ederim.
Insallah canim bebegine kavusursun. Dualarim hepimize. Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimizeCnm oyle dusunme herdey normal olabilit ama olmayinca olmuyor hersey Allahtan vardir bi vakti saati tup icinde tutma ihtimali iyi bile demis bak asilamada yuzde 10 . 15 tuptede yuzde 15 20 bu bi genellemedir benimde herseyim normaldi asilamada ama olmadi suan ikinciyi yaptirdim bekleyip gorucez
Haklisin canim. Hayirlisiyla Insallah dualarimiz kabul olur.canim hersey rabbimin bir ol demesine bakar ben 2bucuk yildir bebeknistiyordum ve erkeb menopoz dendi bana hemen tup ebbeebbek dedielr tup ebbekte 1yumurtm dollendi ve olmadi solmadi sonra doktor degstrdim ve bundoktorum asilamanyapalim dedi ve asilamada oldu bir probpem yoksa rabbim istemedigi icin olmuyordur kuzum gerci hepimzi icin oylebsorun olsa bile o ol dedikten sonra hemen hersey oluverir umarim bu sefer bebeginle seninle olur insaallah
Inşallah hayırlısıyla olumlu sonuclanir cnmEvet cnm yapildi yatiyorum suan
Cnm herşey normal evet bazen normal olsada bir türlü tutmuyor.diyebildigim tek sey nasip.bende aynı durumdayim. yumurtlama normal eşimde sorun yok aynı şekilde gayet güzel yapılan 3 asilama ama sonuç negatif. Sebepsiz olan infertilite baya zormuş onu anladım kadında yumurtlama.vs sıkıntı olsa ilacı var erkekte aynı şekilde ancak sorun olmayınca sürekli aynı döngü oluyor.aslında o zamanını bekliyor.umudunu kaybetme.benimde 3 olumsuz asilamadan sonra tüpe gecilcek nasipse. Pazartesi önce ofis çektiricem.buda hsg nin daha detaylısiymis.ondan ayrı korkuyorum tüp bebek olurmu olmazmi banada Dr seninki gibi % 35 dedi. 3.5 sene oldu çocuk isteyeli.ve 3 ay önce ne yazikki cikolata kistim cikti.bunları anlatiyorumki yanlız olmadığıni bil.evet zor ama sabır gerekli cnm.bu arada farkli iğnelerin sebebi bende tam bilmiyorum hepimizde aynı farklı oluyor.1.asilama da klomen 2.asilamada gonal f son asilamada ise menegon kullandim.senin 2.asilaman sanirim.sabret ve umudunu kaybetme cnmMerhaba kızlar. aranıza yeni katılıyorum. Yaklaşık 2 seneden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bende Tiroid var endokrinin verdigi euthyrox kullanıyorum. degerim surekli 2.5 altinda. Sonunda doktora gitmeye karar verdim. Hormon testlerim ve spermogram testinde herhangi bir problem yok. (Adetim her ay düzenli) Doktorumla 3 ay çatlatma iğnesi tedavisine başladık. Herhangi bir sonuç alamadık. Çatlatma iğnelerinin ardından (3 ay sonunda) Rahim filmi çektirdim. Tüpler açıktı. 1 ay ara verdik. Radyasyon aldım diye. 2017 Kasım ayında aşılama tedavisine başladık. İlk iğnemi Puregon 75ml 7 gün vuruldum 3 yumurtam oluştu. 16-19-20ml büyüklüğünde çatlatma iğnesini vurulup 32-33saat sonrasında aşılama yapıldı. Sonuç yeniden negatif. Daha sonra gittiğimde 3,5ml bir kistim oluştuğunu soyledi, kendiliğinden gitmesini bekledik ilaç kullanmadan. O ay aşılamaya devam etmedik. 21 Şubatta doktoruma gittiğimde kistin olmadığını öğrendim. 6 ay süre geçtiğinden hormon testlerimi yeninden yaptırdım. (Estradiol 51, Fsh 7,22, Lh 5,13,Prolaktin 21,64, Progesteron 0,93, Tsh 1,27 )hormon testlerinde problem yok dedi doktorum. Suan Gonal-f iğnesini 7 gün 75ml kullanacağım. Doktoruma inanıyorum. Fakat içimde bir korkuvar. Aşılamanın neden tutmadığını halen anlamış değilim. KISMET DEĞİLMİŞ DİYORUM SADECE. . RABBİM OL DER OLUR. İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI, HAYIRLI EVLAT VERSİN. Bide ilk aşılamada neden puregon iğnesi kullandım. 2 aşılamada neden gonal f iğnesine geçildi anlamadım. Daha mı yararlı. "Bide doktorumla konuşurken ilerisi için tüp bebekte de belirtmek isterim ki şansın %35lerde dedi bu da beni çok üzdü. " Ne yapmam gerekiyor. Aşılama ile hamile kalan arkadaşlarım atladığım bişey mi var acaba nelere dikkat etmeliyim. Yaptirmam gereken baska test var mi? Teşekkür ederim.
Destegin icin tesekkur ederim canim. Insallah Allahimin izniyle alacagiz bebegimizi kucagimiza. Ilk hsg cektirdiginde canin cok yanmismiydi. Ben cektirdigimde o kadar agri hissetmemistim ama sonrasinda karin agrim olmustu cok. Allah yardimci olsun canim hic aci hissetmeden gecsin.Cnm herşey normal evet bazen normal olsada bir türlü tutmuyor.diyebildigim tek sey nasip.bende aynı durumdayim. yumurtlama normal eşimde sorun yok aynı şekilde gayet güzel yapılan 3 asilama ama sonuç negatif. Sebepsiz olan infertilite baya zormuş onu anladım kadında yumurtlama.vs sıkıntı olsa ilacı var erkekte aynı şekilde ancak sorun olmayınca sürekli aynı döngü oluyor.aslında o zamanını bekliyor.umudunu kaybetme.benimde 3 olumsuz asilamadan sonra tüpe gecilcek nasipse. Pazartesi önce ofis çektiricem.buda hsg nin daha detaylısiymis.ondan ayrı korkuyorum tüp bebek olurmu olmazmi banada Dr seninki gibi % 35 dedi. 3.5 sene oldu çocuk isteyeli.ve 3 ay önce ne yazikki cikolata kistim cikti.bunları anlatiyorumki yanlız olmadığıni bil.evet zor ama sabır gerekli cnm.bu arada farkli iğnelerin sebebi bende tam bilmiyorum hepimizde aynı farklı oluyor.1.asilama da klomen 2.asilamada gonal f son asilamada ise menegon kullandim.senin 2.asilaman sanirim.sabret ve umudunu kaybetme cnm
Sagol cnm.evet zordu baya çok şükür temiz di.şimdi bu ondan zor diyolar hayırlısıyla atlatirim insallah.her şey anne olmak için.dedin gibi bize de nasip olur inşallahDestegin icin tesekkur ederim canim. Insallah Allahimin izniyle alacagiz bebegimizi kucagimiza. Ilk hsg cektirdiginde canin cok yanmismiydi. Ben cektirdigimde o kadar agri hissetmemistim ama sonrasinda karin agrim olmustu cok. Allah yardimci olsun canim hic aci hissetmeden gecsin.
Inşallah hayırlısıyla olumlu sonuclanir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?