Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yagmur cok soru sordum k.bakma cnm ya iki sey daha sorucam cogu kisi banyo yapmiyo iki gun sonra falan yapiyor sen ne zaman yaptin banyinu ve yattin mi hep
canim ben gecesine mecbur banyo yaptim cunku doktor bu gece ve yarin gece iliski dedi bana :-D o yuzden hemen banyo yaptim hatta o gun camsir yikayip serdim ve ben cok cok yatmadim yani olabildigince gezdim sehirdisina vile ciktim

canim ben gecesine mecbur banyo yaptim cunku doktor bu gece ve yarin gece iliski dedi bana :-D o yuzden hemen banyo yaptim hatta o gun camsir yikayip serdim ve ben cok cok yatmadim yani olabildigince gezdim sehirdisina vile ciktim

Allah ol dedikten sonra hersey bahane yani ama ben oburunde hic yatmadim nerdeyse sonra dedim bunda yaticam yok bundada yatamiyorum yaa :))

Amin insallah canim kac gunde belli olurki 15 gun dedi ama zate15 gun adet tarihim ay cok heycanlaniyorum bazen rabbim hayırlısını versin hepimize insallah
Insallah bebegin seninle olur bu ay canim. Dualarim hepimize. Ben de carsamba gidicem kontrole yumurtalik durumuna gore gun vericek asilama icin. Umarim hersey hepimiz icin olumlu gider. Hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize

Kizlar iyi aksamlar bugun asilamanin 4. Gunu ama kasiklarimda agri var baya nedn acaba off tutuyor mu acaba bilemiyorum ki gecen sefer olmamisti boyle agrim hic hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…