Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilmiyom ki nasil belirtiler oluyor sende varmi bugun yumurta aki gibi akinti var neden bilemedim.ama netten baktim.normalmis
bende de akıntı devam ediyor femara isimli ilacı içtim 5 gün 2 büyük 4 küçük yumurta oldu bir yumıurta büyütücü sonrasında çatlatmayı önleyici iğne yaptım aynı gün içinde farklı saatlerde doktor çok umutluydu ama benim cok umudum yok maalesef niye böyle bilmiorum

Yok sen demedin testi suskun ceylan demis ona dedim ne testi.die ben ilk basta klomen kullandim gunde 3 defa.sonra moniriol verdi igne birer gun arayla vuruldum oda.3 taneydi sonra ovitrelle sonrada asilama yapildi
Normal gebelik testi yaptım canım iğnenin etkisiyle pozitif çıktı erkendi zaten

Kizlar bende 3 senelik evliyim ama cocugum yok suan eşimin spermi hareketli %2ama spermi 45milyon bu yüzden doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi litfen söyleyin...

Kizlar bende 3 senelik evliyim ama cocugum yok suan eşimin spermi hareketli %2ama spermi 45milyon bu yüzden doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi litfen söyleyin...
2 3 5 8 mart bizimkiler belli olucak azicik bekle bizimkiler cikar canim bilemiyoruz ki olucakmi olmayacakmi bizde bilebilsek keske ay bende kasinti ve akinti basladi neden ki tutmadigindanmi ki Suskun Ceylan sen asilama yaptirdin ve hamilemisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…