- 19 Eylül 2017
- 276
- 383
- 18
- 32
Kanmi normal eczanelerde satılan mi
Tsk ederim canimIkisode olur cnm cogunun ki 10 12 gunde cikiyor zaten belli oluyor normal eczanedeki testlerdede
Senin 4. Gunun mu bugun
22 sinde yaptirdim bendeEvet cnm senin kac
canım selam , benden bir gün sonra aşılama yaptırmışsın sende belirti vs bir şey var mı nasılsun?Canım bişe sorucam 4. Günde testin aynı koyulukda mi çift çizgi çıktı
Yok canım çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim ağrıyor hala devam ediyor başka agrim sızım yok sen nasilsincanım selam , benden bir gün sonra aşılama yaptırmışsın sende belirti vs bir şey var mı nasılsun?
Bilmiyom ki nasil belirtiler oluyor sende varmi bugun yumurta aki gibi akinti var neden bilemedim.ama netten baktim.normalmiscanım selam , benden bir gün sonra aşılama yaptırmışsın sende belirti vs bir şey var mı nasılsun?
Test dediguniz ne testicanım selam , benden bir gün sonra aşılama yaptırmışsın sende belirti vs bir şey var mı nasılsun?
bende de akıntı devam ediyor femara isimli ilacı içtim 5 gün 2 büyük 4 küçük yumurta oldu bir yumıurta büyütücü sonrasında çatlatmayı önleyici iğne yaptım aynı gün içinde farklı saatlerde doktor çok umutluydu ama benim cok umudum yok maalesef niye böyle bilmiorumBilmiyom ki nasil belirtiler oluyor sende varmi bugun yumurta aki gibi akinti var neden bilemedim.ama netten baktim.normalmis
Ben akıntıyi bilemiyorum çünkü zaten fitil kullanıyorum valla canım bende hiç hamile kalmadım hiç bilmiyorum ne belirtiler oluyorBilmiyom ki nasil belirtiler oluyor sende varmi bugun yumurta aki gibi akinti var neden bilemedim.ama netten baktim.normalmis
canım test demedim ama neyi sordun anlayamadımTest dediguniz ne testi
Yok sen demedin testi suskun ceylan demis ona dedim ne testi.die ben ilk basta klomen kullandim gunde 3 defa.sonra moniriol verdi igne birer gun arayla vuruldum oda.3 taneydi sonra ovitrelle sonrada asilama yapildicanım test demedim ama neyi sordun anlayamadım
Normal gebelik testi yaptım canım iğnenin etkisiyle pozitif çıktı erkendi zatenYok sen demedin testi suskun ceylan demis ona dedim ne testi.die ben ilk basta klomen kullandim gunde 3 defa.sonra moniriol verdi igne birer gun arayla vuruldum oda.3 taneydi sonra ovitrelle sonrada asilama yapildi
Normal gebelik testi yaptım canım iğnenin etkisiyle pozitif çıktı erkendi zaten
2 mart canımSuskun Ceylan ne zaman kanda gebelik için tarih verdiler benimki 5 Mart
hadi hayırlısı inşallah güzel haberini alırız önce :)2 mart canım
İnşallah canım ama adet belirtilerim başladı sol kasigim ağrıyor akintimda başladı bilmiyorum hayırlısihadi hayırlısı inşallah güzel haberini alırız önce :)
2 3 5 8 mart bizimkiler belli olucak azicik bekle bizimkiler cikar canim bilemiyoruz ki olucakmi olmayacakmi bizde bilebilsek keske ay bende kasinti ve akinti basladi neden ki tutmadigindanmi kiKizlar bende 3 senelik evliyim ama cocugum yok suan eşimin spermi hareketli %2ama spermi 45milyon bu yüzden doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi litfen söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?