- 27 Şubat 2018
- 59
- 34
- 3
- 36
bende de göğüs hassasiyeti ve akıntı var gerçi akıntı aşılamadan sora hiç kesilmedi hatta aşılamadan sora iki gün kahverengi geldiği oldu ama doktorum normal demiştiİnşallah canım ama adet belirtilerim başladı sol kasigim ağrıyor akintimda başladı bilmiyorum hayırlısi
canım tutmadığından değildir aklına öyle seyler getirme akıntı hep olan bişey2 3 5 8 mart bizimkiler belli olucak azicik bekle bizimkiler cikar canim bilemiyoruz ki olucakmi olmayacakmi bizde bilebilsek keske ay bende kasinti ve akinti basladi neden ki tutmadigindanmi kiSuskun Ceylan sen asilama yaptirdin ve hamilemisin canim
sen içini ferah tut inşallah önce senin güzel haberini alıcazbende de göğüs hassasiyeti ve akıntı var gerçi akıntı aşılamadan sora hiç kesilmedi hatta aşılamadan sora iki gün kahverengi geldiği oldu ama doktorum normal demişti
Belli değil canım cuma kan testi yaptırıcam2 3 5 8 mart bizimkiler belli olucak azicik bekle bizimkiler cikar canim bilemiyoruz ki olucakmi olmayacakmi bizde bilebilsek keske ay bende kasinti ve akinti basladi neden ki tutmadigindanmi kiSuskun Ceylan sen asilama yaptirdin ve hamilemisin canim
süper haber ilaç vs verdi miKuzm şimdi hastaneden ciktim doktor 3 tane yumurtalık gördü ve suan adetimin 3 günü asilama haftaya olur ınslh kelime verdi
Verdi kuzm ama ne bileyim sali günü klomenim bitecek carsamba günü gidicem inslh hafta sonu na gelmezsüper haber ilaç vs verdi mi
duruma göre çatlatma iğnesi verip 36 saat sonra aşılama yapacaktır inşallah kalbinden geçtiği gibi olurVerdi kuzm ama ne bileyim sali günü klomenim bitecek carsamba günü gidicem inslh hafta sonu na gelmez
Inslh kuzm eee senin durumn nasil.duruma göre çatlatma iğnesi verip 36 saat sonra aşılama yapacaktır inşallah kalbinden geçtiği gibi olur
ben bekliyorum ama adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti vs bakalım pazartesi belli olacakInslh kuzm eee senin durumn nasil.
Sen asilama olmistun digmi canimben bekliyorum ama adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti vs bakalım pazartesi belli olacak
Bisi dicem canim ben ilk gebeligim kplmen ve ovitrelleyle olmustu ayni adet belirtilerim vardi altim hep islak gibi geliyordu vere gidiyodum wc sonra yok tabi nasilsa olmuyo die test yaptirmadim ben baktim adetim 10 gun gecikti gittim test yaptirdim hamileymisim 1 ay sonrada dusuk yaptim ama ben hamile oldugumu biedigim icin odalari degistirdim filan agir kaldirdim düştü nasip degilmis ins adetin olmazda bebisin olur benimde mantar olustu asilama olan herkestr hemen hemen oluyormuş ya cok fenaben bekliyorum ama adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti vs bakalım pazartesi belli olacak
evet canımSen asilama olmistun digmi canim
canım benim çok üzüldümBisi dicem canim ben ilk gebeligim kplmen ve ovitrelleyle olmustu ayni adet belirtilerim vardi altim hep islak gibi geliyordu vere gidiyodum wc sonra yok tabi nasilsa olmuyo die test yaptirmadim ben baktim adetim 10 gun gecikti gittim test yaptirdim hamileymisim 1 ay sonrada dusuk yaptim ama ben hamile oldugumu biedigim icin odalari degistirdim filan agir kaldirdim düştü nasip degilmis ins adetin olmazda bebisin olur benimde mantar olustu asilama olan herkestr hemen hemen oluyormuş ya cok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?