Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım tutmadığından değildir aklına öyle seyler getirme akıntı hep olan bişey

Kizlar yardimci olurmusunz ben 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketli %3ama spermi 45milyon bu yüzden doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç umudum yok beni sadece teselli edin sizce tutma ihtimali varmi

Bizde bilemiyoruz ki canım herşey allahin elinde ama denemek lazim sabir lazim bizlerede oldu bakalim sonuc ne oluxak herkes asilama olmuyor diyo ama nasip belki olucak rabbim yardimcimiz olsun zaten asilamada hareketli spremleri ayristiriyolar senin yumurtalarinda cok buyur cok cogalirsa neden olmasim raabbim kimsenin kucağını bos birakmasin

Kizlar doktor kendine dikkat et ayağının altına sıcak şu koy sürekli dedi anlayacağınız kendimizi kollamamiz gerekli.

ben bekliyorum ama adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti vs bakalım pazartesi belli olacak
Bisi dicem canim ben ilk gebeligim kplmen ve ovitrelleyle olmustu ayni adet belirtilerim vardi altim hep islak gibi geliyordu vere gidiyodum wc sonra yok tabi nasilsa olmuyo die test yaptirmadim ben baktim adetim 10 gun gecikti gittim test yaptirdim hamileymisim 1 ay sonrada dusuk yaptim ama ben hamile oldugumu biedigim icin odalari degistirdim filan agir kaldirdim düştü nasip degilmis ins adetin olmazda bebisin olur benimde mantar olustu asilama olan herkestr hemen hemen oluyormuş ya cok fena

canım benim çok üzüldüm valla o kadar cok alıştım ki adet belirtisini hamilelik sanmaya nerdeyse her ay belirtiler birbirine cok yakın ya hep umutlanıo insan bu sefer cidden kendimi şartlamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…