Sonuca göre daha yeni ama var gbi canm hayrlısı olur inşBen grip oldum bugun dr gittim asilama oldugumu soyledim ama yarin bi hafta olacak dedim oda once hcg isteyelim dedi hcg 6.47 cikti ilac veedi nane limon ic dedi bi haftaya 4 5 gun sonra yeniden test isteyelim dedi yy boyle kalbim duracakti sonuclari almaya giderken insallah vardir ya sizce varmidir
Evet dr belki kullandigin ilqclardanda degerin yüksektir dedi ama sanki adet sancilarim var gibi cok degisik duygular ya rabbim sasirtmasinSonuca göre daha yeni ama var gbi canm hayrlısı olur inş
Aminn Rabbim nasip etsin inş bende sabrsızlanıyorum ama sabretmem lazm yoksa kafası karışıyo böyle sonuçlarla insanınEvet dr belki kullandigin ilqclardanda degerin yüksektir dedi ama sanki adet sancilarim var gibi cok degisik duygular ya rabbim sasirtmasin
Senin kac gün oldu asilama 7.gün mu dr ne zaman dedi hcg testineAminn Rabbim nasip etsin inş bende sabrsızlanıyorum ama sabretmem lazm yoksa kafası karışıyo böyle sonuçlarla insanın
Evet bugn 7. Gün 14 gün sonunda yaptırabilirsin dedi ama bekleyemiyorum uzun geldi gözüme 4.5 yıl bekleyince 14 gün çok geliyoSenin kac gün oldu asilama 7.gün mu dr ne zaman dedi hcg testine
Benimde ole dedi ama z zaten 14 gun sonra benim noal adet gun tututamiyor bazen bende cocuk o yuzden ben 4 5 gun sonra yeniden yaptircem sonradan pisman olmaktansaEvet bugn 7. Gün 14 gün sonunda yaptırabilirsin dedi ama bekleyemiyorum uzun geldi gözüme 4.5 yıl bekleyince 14 gün çok geliyo
Hmm sen daha iyi bilirsin tabiki inş vardr bizede umut olursunBenimde ole dedi ama z zaten 14 gun sonra benim noal adet gun tututamiyor bazen bende cocuk o yuzden ben 4 5 gun sonra yeniden yaptircem sonradan pisman olmaktansa
bizim seninle aynı gün yapılmış canım benimde bugün 8. günümİnş bende hamile kalırım aşılamayla. 4.5 yıldır bekliyoruz sonunda aşılamam yapıldı çok şükür bugün 7. Günüm
acaba bende yaptırsammı bak simdi içime kurt düştü :)bizim seninle aynı gün yapılmış canım benimde bugün 8. günüm
Herkesn ağrısı devam ediyo galiba bizim nye kesildi bianda anlamadm korkmaya başladım bende inş yanılıyoruzduracaba bende yaptırsammı bak simdi içime kurt düştü :)
Sen nerde yaptırdın cnmacaba bende yaptırsammı bak simdi içime kurt düştü :)
bende ağrı yokta inanılmaz bir göğüs siskinliği ve hassasiyeti varHerkesn ağrısı devam ediyo galiba bizim nye kesildi bianda anlamadm korkmaya başladım bende inş yanılıyoruzdur
maslak acıbademde canımSen nerde yaptırdın cnm
Benimde sadece göğüslerde var cnm karın ağrm gittibende ağrı yokta inanılmaz bir göğüs siskinliği ve hassasiyeti var
ne zaman yaptıracaksın kan testiBenimde sadece göğüslerde var cnm karın ağrm gitti
Mart 7 nasipse bekleyeblrsem tabine zaman yaptıracaksın kan testi
Sen kaç yasındaydın cnm yaşla bi ilgisi varmı acaba tutup tutmamasınınne zaman yaptıracaksın kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?