Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bende cumartesi günü ilk aşılamamı yaptırdım. bugün daha 5. günüm. Ama birçok arkadaşımız olumsuz konuşunca açıkcası hevesim kırıldı. Sanki ilkinde tutmayacakmış gibi geliyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

slm bende iki gün önce aşılama yaptırdım ilk bir hafta iğne kullandım ama şiddetli karın ağrım ve bel ağrım vardı.iki gün önce aşılama yaptırdım umarım herşey yolunda gider bence önemli olan eşinizin sperm sonuçları

sakın hevesin kırılmasın umarım hayırlısı neyse o olur.sende ağrı oluyormu ben aşılama yaptırırken çok ağrım vardı eşinin sperm sayısı kaç bu çok önemli

allahın izniyle bende yarın iğnelere başlıycam ve 16martta ilk aşılamam yapılacak allah hepimize kolaylık versin

herkese merhabalar :) bende sizler gibi aşılama yaptıranlardanım.2.kez denedik bu sefer daha umutluyum.1.seferde klomen ve pregly kullanmıştım ama olmadı.2.seferde ise puregon vuruldum 8 gün ve sonra ovitrell(çatlatma iğnesi) vuruldum.25 şubatta da aşılama yapıldı.beklemek çok sıkıcı ne kadar umutluda olsan çok zor Allah herkese sabır versin.12 mart da test yaptırıcam çok az kaldı ama ben gittikçe sabırsızlanıyorum.umutlanmamın bazı sebepleride var önceleri göğüslerimde ağrı olamzdı bazen sadece uçları ağrırdı ama busefer aşılama olduğum gün farkettim önce uçları ağrıdı birkaç gün sonrada göğüslerim ağrımaya başladı.dünde sanki adet olacakmışım gibiydim.daha önce böyle olmayınca belki bu safer olmuştur diye düşünüyorum hayırlısı olsun.cuma gününe kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumeyvahedigeldismile.benim gibi olan bütün arkadaşlara Allah yardım etsin:Saruboceq:.herkese sevgiler:1hug

Son düzenleme:
slm herkese,ben de aşılamamı 28 şubatta yaptırdım bakalım bekliyorum ilki tutmamıştı.çok umudum yok nedense ama inşallah tutar ve allah isteyen herkese versin .:1no2:

slm herkese,ben de aşılamamı 28 şubatta yaptırdım bakalım bekliyorum ilki tutmamıştı.çok umudum yok nedense ama inşallah tutar ve allah isteyen herkese versin .:1no2:

merhaba seldacım bende senden 3 gün önce yaptırdım ve heyecanla bekliyorum.cuma günü test yaptırıcam sende herhalde pazartesidir.umarım hayırlı haber alırsın:Saruboceq:

çok heyecanlıyım kızlar bugün lokman hekimin yanına gittik ilaç verdi bana ve eşime kendinden emin bir şekilde 20 gün sonra Allahın izniyle hamilesin dedi tabi bana ve eşime ilaçta verdi kızlar eğer olursa hepinizi bilgilendireceğim umutluyum çünkü tanıdığım kaç tane kadın var kaç sene doktor ilaç tüp deken en son dediğim yere gitmişler ve sonunda bebekleri olmuş kisti olan tüpü tıkalı pko olan hepsine ayrı bitkisel ilaçlar veriyor bugün gittiğimde bir kaç aile ellerinde tatlı ve çiçek teşekkür için gelmişlerdi hekime heralde dertlerine dermen olmuş ki gelmişler inşallah bende çiçeğimle giderim oraya yol biraz uzaktı ama değer

slm arkadaşlar bende inş bu ay aşılama yaptırcam şu an glukofen,gonal-f,folikasit kullanıyorum.iğnede 6.ci günüm çarşambaya kadar vuracağım ve perş son kontrol yapcak gerisi malum.bu benim ilk denemem pko var.2 yumurtam varmış biri 6mm diğeri 10 mm....çok heyecanlıyım.ama nedense hiç olumlu hissetmiyorum ancak inançlıyım..

Merhaba Arkadaşlar..
Ben 22 yaşındayım ve yaklaşık 6 ay aralıklarla 3 kez aşılama yaptırmış ve her defasında negatif sonuç alan biri olarak şunu söyleyebilirim ki;çok yıprandım..Şimdiki aklım olsaydı direk tüp bebek tedavisine başlardım..En azından olasılığı daha yüksek..Hem madden hemde manen inanın mahvolmuş durumdaydım..Yeni yeni toparlandım ve nasip olursa nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıyoruz..Allah herkesin gönlünce versin..

kayse nasıl gidiyor tedavi,benimde bugün dr kont vardı 2 tane yumurtam varmş 9 mm boyutlarında benimde iğnede 5.günümdü 25 ile başladık bugün 50 ye çaıkrdı dr um bende de pko var ınş kavuşuruz canım...

merhaba ben 3 yıldır korunmadığım halde bebek sahibi olamıyorum bu zaman içinde 2 dr.gittim ilk sühandam benderli ikincisi nesrin kaleli ikiside beni oyaladı hemen sonuç vermediler tahlil ve testler eşiminde benimde normal aksi duruma rastlanmadığı halde kesin sonuç alamadık yeni bir doktor arayışındayız bize aşılama tedavisi uygulayabilecek iyi bir doktor ve hastahane önerebilirmisiniz bu doktora gidip tahlileri yaptırıp hemen aşılamaya geçmek istiyoruz yardımarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Selam arkadaslar,
Bende 5. asilanmaya hazirlaniyorum. Bizim hormonal degerler normal, cervixte sorun bulundu. Ilk 3 asilanmayi hormonsuz aldim ama malesef sonuc vermedi. Suanda 2. hormonlu asilanmaya hazirlaniyorum. Kullandigim homon menopur az dozda cunki ancak bir yumurta olusuyor. Doktorum ancak 6 asilamdan sonra degerlendirme yapacagimizi soyledi. Yani hemen tupbebek dusunmeyin dedi.
Bizde olabildigince normal sartlarda yapmaya calisiyoruz. Yani tupbebek yinede bir adim ilerisi.

Humis arkadasin yazdigi gibide cok agir bir surec, yalniz Humis tupbebekte sansin okadarda yuksek degil. Hem o daha engebeli bir surec diyorlar.
Umarim hepimizin asilamasi tutar...

arkadaslar ben yeni uye oldum, bugun hamile oldugumu ogrendim sonunda! bi suru doktor gezdim, sonunda Prof. Dr. Onur Karabacak sayesinde 1 ay icinde hemencecik hamile kaldim Allah'ima sukurler olsun! Super bir doktor, hepinize tavsiye ediyorum, bosuna baska yerlerde vakit ve para harcamayin, ben keske daha once baska doktorlara gitmeseydim diyorum. Darisi hepinizin basina!! Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin INSALLAH!

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…