Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen kaç yasındaydın cnm yaşla bi ilgisi varmı acaba tutup tutmamasının
canım 29 yaşındayım 2 bucuk yıllık evliyim 1 yıl denedik olmadı aslında bariz bir sorun yok biraz tiroidim yüksekti onu dengeledik vs eşimde sperminde sorunlar vardı ama engel değil demişti doktorum ilk aşılamamı kasım ayında yaptırdım tutmadı sonra babamı kaybettim ara verdim tedaviye bu ay yeniden başladım bende 5 martta test günüm ama daha erkende yaptırsammı diiye hep aklımda

bu arada yaş tabii ki etken olabilir ama doktorun ne dediği çok önemli sonuçta kaç yaşında kadınlar doğuruyor

Üst üste gelmiş cnm olur inş zamanı var dmekki bende 24 yasındaym kilomda yok ama dr klo ver dedi ymurtam tembel o engel sanırım banada bu arada başın sağolsun cnm

Kizlar asilma hakknda birsey sormak istiyorm. Ben 8 subatta asilama oldum doktorum prigesteron yazmsti ama ben kullanmam gerektgini bilmiyordm kullanmadm, 14.gunu kan werdm negatifti doktoru aradm erken yaptrmissin adeti bekle dedi 15.gun kahwerengi leke geldi 16.gunde pembemsi olunca doktoru aradim tekrardan oda progesteronu kullanmam gerektgini soyledi hemen basla dedi basladm 4 gun leke seklinde dewam etti kesildi. Bugun 21.gunum hamile olma olasiligim war mi hala yoksa ümidi kesmeli miyim ben pek bi belirti yok arada kasik batmasi oluyor birde bel agrisi

Kan testi verdinmi hic canim

Merhaba bayanlar yazılarınızı tam incelemedim fakat ben de aşılama yaptırmış biri olaraktan burda sizinle duygularımı paylaşmak istedim.

Yerleşme kanamasımıydı acaba tam bilmiyorum ama senin gibi olan çok fazla ve hamile olduğunu öğreniyorlar. Keşke içseydin bende içiyorum aşılama gününden bu yana hap düşüğü engelliyor büyük ölçüde vede rahat tutunmasını sağlıyormuş dr'm öyle söylemişti

Benim 12. günüm fakat tutmadı. zaten ilk günden itibaren hiç bir belirti yoktu. ağrı sızı da olmadı umutsuzdum. şimdi sizinle az da olsa dertleşip fikir alabilirim diye yazdım.

Benim 12. günüm fakat tutmadı. zaten ilk günden itibaren hiç bir belirti yoktu. ağrı sızı da olmadı umutsuzdum. şimdi sizinle az da olsa dertleşip fikir alabilirim diye yazdım.
Belki tutmuştur öyle söyleme bence Allahtan umut kesilmez benmde sadece göğüslerim hassas ama kasığımda flan hiç ağrı yok. Bende konuşarak rahatlamaya çalışıyorum senin gibi 2 gün daha sabret

test yaptırdım 1,2 den küçük çıktı artık umut kalmaz ki belli olurdu şimdiye kadar

benimki vajinal jel seklinde hap degil ama insallah tutunmadr cumartesi kan wersem cikar mi sence 23.gun oluyo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…