- 27 Şubat 2018
- 59
- 34
- 3
- 36
canım 29 yaşındayım 2 bucuk yıllık evliyim 1 yıl denedik olmadı aslında bariz bir sorun yok biraz tiroidim yüksekti onu dengeledik vs eşimde sperminde sorunlar vardı ama engel değil demişti doktorum ilk aşılamamı kasım ayında yaptırdım tutmadı sonra babamı kaybettim ara verdim tedaviye bu ay yeniden başladım bende 5 martta test günüm ama daha erkende yaptırsammı diiye hep aklımdaSen kaç yasındaydın cnm yaşla bi ilgisi varmı acaba tutup tutmamasının
Üst üste gelmiş cnm olur inş zamanı var dmekki bende 24 yasındaym kilomda yok ama dr klo ver dedi ymurtam tembel o engel sanırım banada bu arada başın sağolsun cnmcanım 29 yaşındayım 2 bucuk yıllık evliyim 1 yıl denedik olmadı aslında bariz bir sorun yok biraz tiroidim yüksekti onu dengeledik vs eşimde sperminde sorunlar vardı ama engel değil demişti doktorum ilk aşılamamı kasım ayında yaptırdım tutmadı sonra babamı kaybettim ara verdim tedaviye bu ay yeniden başladım bende 5 martta test günüm ama daha erkende yaptırsammı diiye hep aklımda
bu arada yaş tabii ki etken olabilir ama doktorun ne dediği çok önemli sonuçta kaç yaşında kadınlar doğuruyor
Bu arada genciz daha şükürÜst üste gelmiş cnm olur inş zamanı var dmekki bende 24 yasındaym kilomda yok ama dr klo ver dedi ymurtam tembel o engel sanırım banada bu arada başın sağolsun cnm
çok teşekkür ederim allah razı olsunBu arada genciz daha şükür
Kan testi verdinmi hic canimKizlar asilma hakknda birsey sormak istiyorm. Ben 8 subatta asilama oldum doktorum prigesteron yazmsti ama ben kullanmam gerektgini bilmiyordm kullanmadm, 14.gunu kan werdm negatifti doktoru aradm erken yaptrmissin adeti bekle dedi 15.gun kahwerengi leke geldi 16.gunde pembemsi olunca doktoru aradim tekrardan oda progesteronu kullanmam gerektgini soyledi hemen basla dedi basladm 4 gun leke seklinde dewam etti kesildi. Bugun 21.gunum hamile olma olasiligim war mi hala yoksa ümidi kesmeli miyim ben pek bi belirti yok arada kasik batmasi oluyor birde bel agrisi
14.gun wermistm negatifti doktorm ona guwenme erken wermssin dedi amaKan testi verdinmi hic canim
Asilamadan 14 gun sonrami14.gun wermistm negatifti doktorm ona guwenme erken wermssin dedi ama
asilamanin tam 14.gunu sabah verdimAsilamadan 14 gun sonrami
canım tekrar yapmalısın testiasilamanin tam 14.gunu sabah verdim
Yerleşme kanamasımıydı acaba tam bilmiyorum ama senin gibi olan çok fazla ve hamile olduğunu öğreniyorlar. Keşke içseydin bende içiyorum aşılama gününden bu yana hap düşüğü engelliyor büyük ölçüde vede rahat tutunmasını sağlıyormuş dr'm öyle söylemiştiKizlar asilma hakknda birsey sormak istiyorm. Ben 8 subatta asilama oldum doktorum prigesteron yazmsti ama ben kullanmam gerektgini bilmiyordm kullanmadm, 14.gunu kan werdm negatifti doktoru aradm erken yaptrmissin adeti bekle dedi 15.gun kahwerengi leke geldi 16.gunde pembemsi olunca doktoru aradim tekrardan oda progesteronu kullanmam gerektgini soyledi hemen basla dedi basladm 4 gun leke seklinde dewam etti kesildi. Bugun 21.gunum hamile olma olasiligim war mi hala yoksa ümidi kesmeli miyim ben pek bi belirti yok arada kasik batmasi oluyor birde bel agrisi
Kaçıncı günün cnmMerhaba bayanlar yazılarınızı tam incelemedim fakat ben de aşılama yaptırmış biri olaraktan burda sizinle duygularımı paylaşmak istedim.
Belki tutmuştur öyle söyleme bence Allahtan umut kesilmez benmde sadece göğüslerim hassas ama kasığımda flan hiç ağrı yok. Bende konuşarak rahatlamaya çalışıyorum senin gibi 2 gün daha sabretBenim 12. günüm fakat tutmadı. zaten ilk günden itibaren hiç bir belirti yoktu. ağrı sızı da olmadı umutsuzdum. şimdi sizinle az da olsa dertleşip fikir alabilirim diye yazdım.
benimki vajinal jel seklinde hap degil ama insallah tutunmadr cumartesi kan wersem cikar mi sence 23.gun oluyo artikYerleşme kanamasımıydı acaba tam bilmiyorum ama senin gibi olan çok fazla ve hamile olduğunu öğreniyorlar. Keşke içseydin bende içiyorum aşılama gününden bu yana hap düşüğü engelliyor büyük ölçüde vede rahat tutunmasını sağlıyormuş dr'm öyle söylemişti
Geç döllenmiştir belki cnmtest yaptırdım 1,2 den küçük çıktı artık umut kalmaz ki belli olurdu şimdiye kadar
Varsa kesin çkar cnm hiç belirtin var mıbenimki vajinal jel seklinde hap degil ama insallah tutunmadr cumartesi kan wersem cikar mi sence 23.gun oluyo artik
bel agrim we arada kasik agrisi oluyo baska belirtim yok normalde adet olcagim zamanda goguslerim cok siser we agrirdi oyle seyler yok. Belirti olmamasi iyi birsey mi kotu birsey mi anlamadm umarim iyidir.Varsa kesin çkar cnm hiç belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?