Dr'm iyi demişti bana ama bugn geçti btün ağrılarım inş sen hamilesndir buraya yazmayı unutmabel agrim we arada kasik agrisi oluyo baska belirtim yok normalde adet olcagim zamanda goguslerim cok siser we agrirdi oyle seyler yok. Belirti olmamasi iyi birsey mi kotu birsey mi anlamadm umarim iyidir.
yazarim insallah cumartesi kesin kan vercem.Dr'm iyi demişti bana ama bugn geçti btün ağrılarım inş sen hamilesndir buraya yazmayı unutma
İnş cnm hayrlı haberlerini bekliyoruzyazarim insallah cumartesi kesin kan vercem.
Amin inş umudunu kaybetmeEvet dr belki kullandigin ilqclardanda degerin yüksektir dedi ama sanki adet sancilarim var gibi cok degisik duygular ya rabbim sasirtmasin
canım hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız benim ikiside 36 saat sonunda yapılmıştı ama doktorun yumurtalarının vereceği reaksiyona göre öyle hareket etmiştir diye düşündümMerhaba arkadaslar. Simdi doktordan ciktim. Otrivine catlatma ignemi vuruldum saat 10.00 da. Yarin icin doktor asilama yapalim dedi saat 15.00 gibi. Benm sormak istedigim catlatma ignesi vuruldugunda 36 saat sonra olmasi gerekmiyor mu asilama. 1. Asilamam da sonuc vermemisti onda da 30. Saatte yapmisti. Simdide 29 saat sonra yapacak. Sizin kac saat sonra yapilmisti. Tesekkur ederm.
benim de 36 saat sonra yapılmıştı. yumurtam 18,60 olduğunda gece onda çatlatma iğnemi vurmuştum sonra 36 saat sonra aşılama yapıldı. acaba yumurta büyüklüğün nedir. ya da aşılaman bir defa da mı gerçekleşecek.kimi hastanelerde 2 defa da yapıyorlarmış.Merhaba arkadaslar. Simdi doktordan ciktim. Otrivine catlatma ignemi vuruldum saat 10.00 da. Yarin icin doktor asilama yapalim dedi saat 15.00 gibi. Benm sormak istedigim catlatma ignesi vuruldugunda 36 saat sonra olmasi gerekmiyor mu asilama. 1. Asilamam da sonuc vermemisti onda da 30. Saatte yapmisti. Simdide 29 saat sonra yapacak. Sizin kac saat sonra yapilmisti. Tesekkur ederm.
evet bende sıkışık yaptırdım hatta o kadar sıkışık kaldım ki dakika sayıyordum kalkmak için :)bir de aşılama yapılacak olan arkadaşlara tavsiyem az sıkışık olarak aşılamnızı yaptırmanız.
ne güzel ben dayanamayıp lavaboya gitmişti. açıkçası aşılamam pek verimli olmadı. ilk gün tutmayacağını anlamıştım.evet bende sıkışık yaptırdım hatta o kadar sıkışık kaldım ki dakika sayıyordum kalkmak için :)
doktor en az 20 dakika yatırıyor canım ne olursa olsun sana da öyle demediler mine güzel ben dayanamayıp lavaboya gitmişti. açıkçası aşılamam pek verimli olmadı. ilk gün tutmayacağını anlamıştım.
sekizinci günden sonra az da olsa kanda belli olur.5 mart pazartesi test günüm ama idrar testi yapsam görebilir miyim acaba yada kanda okadar cok merak ettim ki bu sefer
canım sizde sorun neydi gebe kalamamakla ilgiliben aşılamadan önce lavaboya gittim. dolayısyla doktor hiç sormadı sıkışık mısın değil misin diye. aşılama dan sonra 20 dk yattım fakat ne agrı ne sızı hiçbir şey olmadı. doktor üfledi falan anladım basarısız geçtiğini.çok üzüldüm o anda. şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. başka yerde başka bir yöntem mi denesem. yaşım 31 bebiş daha yok. sadece çatlatma iğnesi ile başarı sansı nasıl olur sizce bir fikri olan var mı acaba
ben de yumurta çatlama problemi vardı. yumurtam belirli büyüklüğe geliyor fakat çatlamıyordu. sonra araştırma hastanesinde kısırlık polikliniğne gittim. 2. ayda direk gonal f ve aşılama dediler. klomen de işe yaramamıştı. sizlerin kaçıncı denemesicanım sizde sorun neydi gebe kalamamakla ilgili
benim 2. denemem bende herhangi bir sorun yoktu sebebsiz yani eşimin hareketliliği biraz düşüktüben de yumurta çatlama problemi vardı. yumurtam belirli büyüklüğe geliyor fakat çatlamıyordu. sonra araştırma hastanesinde kısırlık polikliniğne gittim. 2. ayda direk gonal f ve aşılama dediler. klomen de işe yaramamıştı. sizlerin kaçıncı denemesi
Ilkinde de 1 dwfada gerceklesti simdide oyle olur. 19_20 dedi bilmiyorum doktoruma inaniorum guveniorum ama bu konu kafami kurcaliyor devamli ilk gittigimde catlatma ignelerini verdiginde sormustum 36 saat mevzusunu. Yumurta 24 ile 48 saat arasi catlar 36 saat die bisey yol demisti hayirlisi artikbenim de 36 saat sonra yapılmıştı. yumurtam 18,60 olduğunda gece onda çatlatma iğnemi vurmuştum sonra 36 saat sonra aşılama yapıldı. acaba yumurta büyüklüğün nedir. ya da aşılaman bir defa da mı gerçekleşecek.kimi hastanelerde 2 defa da yapıyorlarmış.
rahim filmi çektirdim iyi bir hastane seçmeliyim sanırım.benim 2. denemem bende herhangi bir sorun yoktu sebebsiz yani eşimin hareketliliği biraz düşüktü
sen catlatma iğnesi ile ovülasyon takip edip denedin mi canım birde muhakakk rahim filmi çektirmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?