Amin canim insallah. Guveniyorum doktoruma. Her iste bir kismet var. Allah kucagimizi bos birakmasin. Hayirli evlatlar versin hepimizecanım hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız benim ikiside 36 saat sonunda yapılmıştı ama doktorun yumurtalarının vereceği reaksiyona göre öyle hareket etmiştir diye düşündüm
Sanirim bu agrilat yumurtaliklar agridigi icin ama sonucta asilamayi yek yumurtaya degilde genel olarak yumurtalik kismina birakiliyosa rabbim nasip ettiki tutarKızlar benim yumurtam sağ tarafta gelişmişti ama bugün sol kasığım ağrıyor. Öyle olmaz dimi tutmamış mıdır acaba bileniniz varmı bu konu hakkında benim ilk olacak tutarsa bi fikrim yok malesef
İnş öyledir sol tarafta hiç yoktu yumurtam yine soğuk aldım sanırım ondan ağrıyor olabilir tutmamıştır belki dr garanti tutar dedi ama bakalm 5 gün sonra belli olacak hamilemiyim değilmiyimSanirim bu agrilat yumurtaliklar agridigi icin ama sonucta asilamayi yek yumurtaya degilde genel olarak yumurtalik kismina birakiliyosa rabbim nasip ettiki tutar
Bugünn yine test yaptirdim 1.82 cikmis değer nasil bi is anlamadim gitti gecen 6.47 ydi en dusuk 1.20ymis bugun 8.ci gun asilamamda galiba bebis yok benim ya bosuna mi heveslendimİnş öyledir sol tarafta hiç yoktu yumurtam yine soğuk aldım sanırım ondan ağrıyor olabilir tutmamıştır belki dr garanti tutar dedi ama bakalm 5 gün sonra belli olacak hamilemiyim değilmiyim
Cnm dha çook erken 14. Gün yaptır varsa bile çok miniktir o yüzden değerin düşük olabilir emin olBugünn yine test yaptirdim 1.82 cikmis değer nasil bi is anlamadim gitti gecen 6.47 ydi en dusuk 1.20ymis bugun 8.ci gun asilamamda galiba bebis yok benim ya bosuna mi heveslendim
Kaçıncı günün canımBugünn yine test yaptirdim 1.82 cikmis değer nasil bi is anlamadim gitti gecen 6.47 ydi en dusuk 1.20ymis bugun 8.ci gun asilamamda galiba bebis yok benim ya bosuna mi heveslendim
8'mişKaçıncı günün canım
Benim tutmadı bugün 12.gunun 9.gunu test yapmıştım evde negatif zaten hiç biyerim agrimiyordu sadece göğüslerim ağrıyordu ki hala agriyor 8.gunu adet olmazsın inşallah iyiye işarettir :)Benimde bugun 8. Gunum ama yumurtaliklarim cok agriyor neden olabilir ki anlamiyorum korkuyorum adet mi olucam acaba tutmadi mi
Benim tutmadı bugün 12.gunun 9.gunu test yapmıştım evde negatif zaten hiç biyerim agrimiyordu sadece göğüslerim ağrıyordu ki hala agriyor 8.gunu adet olmazsın inşallah iyiye işarettir :)
Benimki agrimadi negatif :)Agrimasi mi gerekiyor agrimamasimi anlamadim gittibelim agrimaya basladi o cok sikti canimi
Kanda baktırdın mı cnmBenim tutmadı bugün 12.gunun 9.gunu test yapmıştım evde negatif zaten hiç biyerim agrimiyordu sadece göğüslerim ağrıyordu ki hala agriyor 8.gunu adet olmazsın inşallah iyiye işarettir :)
Benim 9 martBenim kini soruyorsaniz dün 8 di bugun 9 rabbim hayirla sonuclandirsin hepimizi adet tarihleriniz ne kizlar sizin hemen hemen 1er 2 ser gun var heralde aramizda bebce agri kisisel ya onu takip uzulmeyin rahimle alakali bence o
Benimde 9 mart asilamam 22 subatta yapildiBenim 9 mart
Evet aynen hadi bakalim ins hepimizin olurSubat ayi sirf asilama ayi oldu bize :)
Evet canımKanda baktırdın mı cnm
Birdahakine nasipse üzülme hiçEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?