21 subatta yapıldı bakalım tutacakmı hiç ağrım yok tutmadı sanırımBenimde 9 mart asilamam 22 subatta yapildi
Aynen canim bende seninle ayni.fikirdeyim dedigim gibi o yumurtaliklarla ve rahimle ilgili benim adetim olurken mesela cok siddetli olur agrim hem hep 1 2 gun atar ve koyu renkte olur o bence rahim yumurtalikla alakali asilamadan sonraki agrilarda yogun hap catlatma ignesi ve yumurtaliklar oynandigi icin benceArkadaşlar kuzenim yeni hamile kasığındaki ağrısı adet tarihi geçtikten hemen sonra başlamış bizim ağrımaması normal. Başka bi yerde daha okumuştum çoğu kişinin ağrısı test yapana kdar sürüyordu ama hamile olmuyordu mesela o yüzden kafamıza takmayalım. Ben bugün bu konuda çok rahatladım hayırlısını dileyelim Allahtan
Evet canım aşırı uyarıldığı için oluyomuş dr'm öyle söylemişti bugn gerçekten rahat uyurum artıkAynen canim bende seninle ayni.fikirdeyim dedigim gibi o yumurtaliklarla ve rahimle ilgili benim adetim olurken mesela cok siddetli olur agrim hem hep 1 2 gun atar ve koyu renkte olur o bence rahim yumurtalikla alakali asilamadan sonraki agrilarda yogun hap catlatma ignesi ve yumurtaliklar oynandigi icin bence
Amin cnm Allah gönlüne göre versn hiç heyecanlanma çok basit oluyo işlemlerikızlar merhaba bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım şuan gonal f kullanıyorum.heyecanliyim açıkçası.bir kizim var 9 yasinda ilk gebeligimde sorunsuz hamile kalmstm fakat ikinci olmuyor.hayirlisini veresin rabbim hepimize.
Yok canm ilk olacak benim nasipse 4 günüm kaldı test yapmayasaol arkadasim sizin var mi cocuk
hayırlısıyla inşallah olumlu sonuç alırsınız umarım arkadaşım kaç yildir olmuyorYok canm ilk olacak benim nasipse 4 günüm kaldı test yapmaya
Aminn inş canm 4.5 yıldır olmuyor 4 ay önceye kadar tüplerimin tıkalı olduğunu bilmiyordum laparoskopi oldum ikiside açıldı çok şükür birde yumurtam çok tembeldi ama bu ay 18e kadar büyüdü bakalm aşılamamda tutacakmı hayırlısıylahayırlısıyla inşallah olumlu sonuç alırsınız umarım arkadaşım kaç yildir olmuyor
hiç rahim filmi cekilmedimi 4.5 yıldırAminn inş canm 4.5 yıldır olmuyor 4 ay önceye kadar tüplerimin tıkalı olduğunu bilmiyordum laparoskopi oldum ikiside açıldı çok şükür birde yumurtam çok tembeldi ama bu ay 18e kadar büyüdü bakalm aşılamamda tutacakmı hayırlısıyla
Biz çok istedik ama doktorun bitanesi çok oyaladı memleketimdeydim ozaman sonra izmire gttik orada çektiler ameliyat olacakken tayinim çıktı 1 yıl kadar yine oyalandık geldiğim yerde ameliyat oldum sonuç olarak bu yılı buldu canmhiç rahim filmi cekilmedimi 4.5 yıldır
vardır bir hayır gönlünce olsun insalllahBiz çok istedik ama doktorun bitanesi çok oyaladı memleketimdeydim ozaman sonra izmire gttik orada çektiler ameliyat olacakken tayinim çıktı 1 yıl kadar yine oyalandık geldiğim yerde ameliyat oldum sonuç olarak bu yılı buldu canm
İnş canm hepimiz için olsunvardır bir hayır gönlünce olsun insalllah
Yerleşme kanamasımı acabaBenden bugun kanama gibi bisi geldi neden oldu acaba tutmadida adetimmi geliyorki daha adetime 5 gün var normalde bilgisi olan varmi
kacinci gunun cnm asilamanin sen en iyisi kan ver biBenden bugun kanama gibi bisi geldi neden oldu acaba tutmadida adetimmi geliyorki daha adetime 5 gün var normalde bilgisi olan varmi
Canm dr'm bana kesin hamile kalırsn dedi hiç problemsiz yapıldı aşılamam sakın yatma yatmak yasak dedi dediklerinin hepsni yaptım ama birsey hissetmiyorum yarn idrarda test yapıcam 3 gün sonrada kanda baktırcam nasipse. Oran vermek güç gerçekten çünkü resmen %100 dedi ama güvenmiyorum ben herşey nasip kısmet çünküKızlar ben 3 ay denedim klomeni ve sonuç olumsuz aşılama yada tüp düşünüyorum artık nasıl aşılama ile hamile kalma oranı benim bi sorunum yok çok şükür eşiminde sayı ve hareketlilik iyi dedi doktor morfolojide 4 cıktı normal gebelik olur dediler ama olmadı sizce ben hangisini yaptrırayım ne kadar ücretleri özelde
Canm dr'm bana kesin hamile kalırsn dedi hiç problemsiz yapıldı aşılamam sakın yatma yatmak yasak dedi dediklerinin hepsni yaptım ama birsey hissetmiyorum yarn idrarda test yapıcam 3 gün sonrada kanda baktırcam nasipse. Oran vermek güç gerçekten çünkü resmen %100 dedi ama güvenmiyorum ben herşey nasip kısmet çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?