Herseyim çok normal çıktı eşimin sperm sonucu normalin üstüydü o yüzdenCnm msjlarini okudumda ilk kez boyle bisey duyirum neye dayanarak yuzde 100 dedi
Öyle deyince çok umutlandık olmazsam çok üzülürüm gerçektenHerseyim çok normal çıktı eşimin sperm sonucu normalin üstüydü o yüzden
Öyle deyince çok umutlandık olmazsam çok üzülürüm gerçekten
İnş canm ederim tabiki eşimin çok umudu var benm onun kadar yok en çok o yıkılacak sanırım ama çıkmazsada yılmak yok tekrar tekrar deneriz birde ailemizden çok uzaktayız tedavi bizi 2 kat fazla yoruyor ve üzüyor memleketteyken bu kadar takmıyordukBu kadar kesin konusmus olmazsa o uzulsun senk bu kadae umutlandirmis insallah hakli cikar ve guzel bir haber alirsin bizlerede dua edersin
Aynen öyle sevinçten ağladık resmen olmazsa üzülürüz gerçekten100 de 100 nasil garanti verdiki oyle ihtimal olsa bile soylemeseymis iyiymis bence cok umutlaniyor cunku insan
Hiçbirşey hissetmiyorum zatenAynen öyle sevinçten ağladık resmen olmazsa üzülürüz gerçekten
Insallah olursun hamile canim umutlarin bosuna cikmazHiçbirşey hissetmiyorum zaten
İnş canm dualarımız o yönde bende idrar yaptım bugn 12. Gün çıkmayacağını biliyordm ama yinede yapmak istedim 14. Günde Kanda baktırcm nasipse benimde hiç ağrım yok zaten adetlerimde düzensiz kestirmek çok zorInsallah olursun hamile canim umutlarin bosuna cikmaz
Aynen benimde bazen 3 gun once olur bazen gününde olur cok farkli bi duyguymus ya bide ben test yaptordim.ara ara ondan da cok umutlndim bilmiyorum olmazsa cok uzulecegiz birde zaten yeniden yaptiramayiz aşılamayi bu ay maddiyat yok cunku rabbim hayirlisini versin demekten baska caremiz yokİnş canm dualarımız o yönde bende idrar yaptım bugn 12. Gün çıkmayacağını biliyordm ama yinede yapmak istedim 14. Günde Kanda baktırcm nasipse benimde hiç ağrım yok zaten adetlerimde düzensiz kestirmek çok zor
Anladm canım Rabbim hayırlısını versin bir sorunun yoksa belki kendiliğinden hamile kalırsın benim çok zor kendim kalmam yumurtam tembel çünkü her ay deneriz belki inş gerek kalmaz bende dayanamıyorum yarn 13. Gün yapsam varsa çıkarmı acabaAynen benimde bazen 3 gun once olur bazen gününde olur cok farkli bi duyguymus ya bide ben test yaptordim.ara ara ondan da cok umutlndim bilmiyorum olmazsa cok uzulecegiz birde zaten yeniden yaptiramayiz aşılamayi bu ay maddiyat yok cunku rabbim hayirlisini versin demekten baska caremiz yok
Bi dene sansini bence benim arkadas 2 ser gun arayla yaptridi hepAnladm canım Rabbim hayırlısını versin bir sorunun yoksa belki kendiliğinden hamile kalırsın benim çok zor kendim kalmam yumurtam tembel çünkü her ay deneriz belki inş gerek kalmaz bende dayanamıyorum yarn 13. Gün yapsam varsa çıkarmı acaba
Çıktımı pekiBi dene sansini bence benim arkadas 2 ser gun arayla yaptridi hep
Amin canm inşO normal ovitrelleyle kaldi benim kendiliğinden kalmam cok zor katater girmedi bile spermler iceri giremiyor benimde darlığından rabbim kolaylaştırsin zorlastirmasin insallah hepimize bebisler versin ikiz ikiz8FL#
Merhaba bende 18 ocakda ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı bu ay aşıla için tekrar gidecem regl olmayı bekliyorum fakat 5 gün gecikti bütün belirtilerim 15 gündür var ama regl olmadımkizlar yenilikler varmi asilamadan hamile kalan hanimlar?? benimkide tutmadi 11. gün lekelenmem oldu ve 12. gün adet oldum ve 9 gün lekelenme seklinde sürdü hayirlisi buymus ne diyelim
Biz raporla yarı fiyatına aldkGonal f fiyatı 500 mü gercekten nette öle yazıyorda
Varsa idrarda bile çıkar belki baya geçmiş çünküMerhaba bende 18 ocakda ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı bu ay aşıla için tekrar gidecem regl olmayı bekliyorum fakat 5 gün gecikti bütün belirtilerim 15 gündür var ama regl olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?