Bilmiyorum biraz daha bekleyip öyle test yaptırayım diyorumVarsa idrarda bile çıkar belki baya geçmiş çünkü
Varsa idrarda bile çıkar belki baya geçmiş çünkü
Canim benm memleket farkli o yuzden o hastaneyi bilmiorum. Bende cumartesi gunu 2. Asilamami yaptirdim gonaf igne 2 kutu 244.00tl tuttu. Asilamami 700tl yaptirdim. Hayirlisi olsun simdiden. Allah saglikli sihatli, hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.Slm kızlar, aranızda Kurtköy Emsey Hospital da aşılama yaptıran varmı. azonce fiyatı için aradimda fiyatı değismemiş 750 lira dediler, ilaçlar nekadar tutuo onu merak ediyorum
Aminn ins cnm çok sağol. İlaçları uyguna almissiniz galiba. oglumdaki tedavimde bile tek kutuyu yanlış hatirlamiyorsam 300 e almıştık, oyüzden şuan ki fiyatları hiç düşünmek bile istemiyorum. Gerçi doktorum direk tüpü öneriyorum demişti ama eşim yanaşmıyo biraz daha kendimiz deneyelim olmazsa aşılama yaptirirz dio.2 seneyi geçti olmadı geçen ramazan da dondurulmuş denedik kimyasalla sonuçlandı sonraki transferimde iptal olunca dahada hakkımız kalmadı. peşine histeroskopi+hsg cekildim ufak tefek polipler temizlendi hafif tıkalı olan bir tüpüm açıldı. Ondan beridirde klomen kullanıyorum ama sonuçlar yine negatif. Buayda stresten galiba düzene giren adetlerim altüst oldu 38.günüm hâlâ olamadım. Bakalım bende bi ümit aşılama yaptiralim die düşünüyorum ama nasip hayırlısı olsun inş.Canim benm memleket farkli o yuzden o hastaneyi bilmiorum. Bende cumartesi gunu 2. Asilamami yaptirdim gonaf igne 2 kutu 244.00tl tuttu. Asilamami 700tl yaptirdim. Hayirlisi olsun simdiden. Allah saglikli sihatli, hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.
Rapor nasıl alnıyo cnm gerekli evraklar neler ben 4 yıllık evliyim 3 aydır tedavi görüyom ama sonuç alamadık çıkarmı rapor banaBiz raporla yarı fiyatına aldk
Biz sgklıyız canm valilikten nüfus kayıt örneği aldık sonra tedavi gördüğüm hastaneye getirdik doktorun sekreteride bize rapor çıkardı o şekilde oldu yarı fiyatına aldık gonal f'iRapor nasıl alnıyo cnm gerekli evraklar neler ben 4 yıllık evliyim 3 aydır tedavi görüyom ama sonuç alamadık çıkarmı rapor bana
Yaşlada ilgili 23 yaşına doldurmuş olmak gerekiyoBiz sgklıyız canm valilikten nüfus kayıt örneği aldık sonra tedavi gördüğüm hastaneye getirdik doktorun sekreteride bize rapor çıkardı o şekilde oldu yarı fiyatına aldık gonal f'i
Sağol cnm bizimde bi sorun yok bu arada ben özele gidiyom ordanda çıkarırlar dimi raporBiz sgklıyız canm valilikten nüfus kayıt örneği aldık sonra tedavi gördüğüm hastaneye getirdik doktorun sekreteride bize rapor çıkardı o şekilde oldu yarı fiyatına aldık gonal f'i
Evet canm farketmiyo diye biliyorum benimde yarı özel yarı devlet biyerSağol cnm bizimde bi sorun yok bu arada ben özele gidiyom ordanda çıkarırlar dimi rapor
Doktorum banada klomen kullanirken catlatma ignelerine rapor cikartmamisti. Asilamaya gectik hemen uzman hekim raporu cikardi. Ben bi evrak tamamlamadm ozel hastanede gerekmiyor. Benden istenmemisti. Ama basladigimdan beri ayni doktora gidiorum canim.Sağol cnm bizimde bi sorun yok bu arada ben özele gidiyom ordanda çıkarırlar dimi rapor
Cnm ben değiştirsemmi acaba doktorumu dedim ama bi kötülüğünüde görmedim tabi bakalım başka bi doktora göstereyim istiydrum sonuçlarırmıDoktorum banada klomen kullanirken catlatma ignelerine rapor cikartmamisti. Asilamaya gectik hemen uzman hekim raporu cikardi. Ben bi evrak tamamlamadm ozel hastanede gerekmiyor. Benden istenmemisti. Ama basladigimdan beri ayni doktora gidiorum canim.
merhaba arkadaşlar; birinci aşılamamın tutmadığını yazmıştım; ben araştırma hastanesinde aşılama yaptırdım ve takrardan kontrole gittim. kistimin olmadığını istersem tekrardan aşılama yaptırabileceğimi söylediler. yalnız şöyle bir durum var. gonal f 75 ml ile başlamıştım ilkinde yumurtalarım 4 günde büyüdü ve 18,60 oldu. hoca yine 75 ml gonal f verdi ve aslında cabuk büyümesinin amh ile orantılı olduğunu söyledi. gecen sene amh değerime baktırmıştım özel bir hastenede 1,25 çıktı. çok iyi değildi sanırım. şimdi de birazz hüzünlendim açıkçası sizlerin yumuşta takibi nasıl gidiyor. hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba
ama cabuk büyüyen yumurtaların kalitesiz olduğunu söyledi doktor. teşekkür ederim olumlu yorumun için sen nerde yaptrıdın aslımanı hangi ilaç kullanıyorsun pekiCnm bence cok guzel buyumus 4 gunde benim 15 16 gunde ancak 18 oluyor amh degerinde iyi 1 in arti dusuk digirganliga giriyor 1 ve 3 arasi normal oluyor
12. günde beta hcg belli olur. özel hastenede 1 saatte çıkıyor sonuç. istersen bi şansını deneTest yapan var mi bayanlar benim 12. Gunum bugun odum kopuyor adet olucam diye wc ye gitmeye korkuyorum desem yeridir
ama cabuk büyüyen yumurtaların kalitesiz olduğunu söyledi doktor. teşekkür ederim olumlu yorumun için sen nerde yaptrıdın aslımanı hangi ilaç kullanıyorsun peki
İyi geceler bugün dayanamadım kan verdim hcg 237 çıktıVarsa idrarda bile çıkar belki baya geçmiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?