- 1 Mart 2018
- 133
- 133
- 53
Ay inanmıyorum çok sevindim ya bu nasıl güzel bi haber şimdiden tebrik ederimİyi geceler bugün dayanamadım kan verdim hcg 237 çıktı
Siz 15 ocakta asilama olan arkadaş misiniz tam takip edemiyorum yazıları ikiz mi geliyor yoksa☺Ay inanmıyorum çok sevindim ya bu nasıl güzel bi haber şimdiden tebrik ederim
Canım yaa çok sevindim inanki Rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et. Yarında ben yaptırcam nasipse 14. Günüm yok hissediyorum ama bakalım artık sonuç ne çıkacakİyi geceler bugün dayanamadım kan verdim hcg 237 çıktı
İyi geceler bugün dayanamadım kan verdim hcg 237 çıktı
Elif bnce sende ver bi kan merak ediyorum seni :)Canım yaa çok sevindim inanki Rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et. Yarında ben yaptırcam nasipse 14. Günüm yok hissediyorum ama bakalım artık sonuç ne çıkacak
Verdim canm :) 4te çıkacak sonuçlarElif bnce sende ver bi kan merak ediyorum seni :)
Verdim canm :) 4te çıkacak sonuçlar
Senindemi asilama oldu ne zaman yapildi asilama birde hangi ilaclari kullandin o evredeİyi geceler bugün dayanamadım kan verdim hcg 237 çıktı
Evt canm 21 şubat senin ne zamandıhamis olana tebrik ederim benimde sanki adetim olucak bugün wc gide gide usandim oldu mu olcekmi derken oldurcem sanirim cuma gun testim 1.82ydi bugunde is cikisima kadar adetim olmazsa yaptirayim bari test elif nil senin asilama 21 subatti dimi
22 subat ti benimde varmi adet belirtilerin seninEvt canm 21 şubat senin ne zamandı
Cok sevindim. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip kismet etsin canim. Ne zaman asilamani olmustun. Kacinci asilaman. Hangi ilaclari kullanmistin. Iliski gunu onerdi mi doktor size. Bi de neler hissettin cok merak ediyorum. Biraz aciklarmisin bize.İyi geceler bugün dayanamadım kan verdim hcg 237 çıktı
Var canm hemde çok fazla adet olurum heralde bu gidişle saat 4te belli olacak bakalım artık. 9 mart adet tarihim seninde 9 marttı dmi hatrladığm kadarıylaAdet gunun ne zaman birde
Aynen canim 9 mart benimdeVar canm hemde çok fazla adet olurum heralde bu gidişle saat 4te belli olacak bakalım artık. 9 mart adet tarihim seninde 9 marttı dmi hatrladığm kadarıyla
Teşekkür ederim allah sizede nasip etsinAy inanmıyorum çok sevindim ya bu nasıl güzel bi haber şimdiden tebrik ederim
18 ocakda aşılama oldum fakat tutmamıştı doktorum 1 ay ara verelim adet görünce gel demişti adet görmedim kendiliğinden gebe kaldımSiz 15 ocakta asilama olan arkadaş misiniz tam takip edemiyorum yazıları ikiz mi geliyor yoksa☺
Doğal yolla gebe kaldım ilk aşılamadan sonra 1 ay ara vermiştikAy cok swvindim cnm hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin rabbim insallah kacinci gunundu cnm
A cok entresan olmus18 ocakda aşılama oldum fakat tutmamıştı doktorum 1 ay ara verelim adet görünce gel demişti adet görmedim kendiliğinden gebe kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?