Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Verdim canm :) 4te çıkacak sonuçlar
hamis olana tebrik ederim benimde sanki adetim olucak bugün wc gide gide usandim oldu mu olcekmi derken oldurcem sanirim cuma gun testim 1.82ydi bugunde is cikisima kadar adetim olmazsa yaptirayim bari test elif nil senin asilama 21 subatti dimi

hamis olana tebrik ederim benimde sanki adetim olucak bugün wc gide gide usandim oldu mu olcekmi derken oldurcem sanirim cuma gun testim 1.82ydi bugunde is cikisima kadar adetim olmazsa yaptirayim bari test elif nil senin asilama 21 subatti dimi
Evt canm 21 şubat senin ne zamandı

İyi geceler bugün dayanamadım kan verdim hcg 237 çıktı
Cok sevindim. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip kismet etsin canim. Ne zaman asilamani olmustun. Kacinci asilaman. Hangi ilaclari kullanmistin. Iliski gunu onerdi mi doktor size. Bi de neler hissettin cok merak ediyorum. Biraz aciklarmisin bize.

Kizlar asilamasi tutanlar;lütfen bir umut olun bize. Sürecinin nasıl ilerledi.ne kadar dikkat ettiniz kendinize neler yaptiniz ayrıntılı açıklayın lutfen

Bende cikista bida yaptircem adet olmazsam ay habire tuvaletim geliyor kalbim agzima gelip gidiyor cok ağrılı oldu asilamam bida ayni aciyi cekmek istemiyorum arti zaten moralimiz cok bozulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…