- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Bu şekilde olan bı çok kişi var canım rabbim bizlerede nasip etsin inşallahA cok entresan olmus
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin ikl aşılamam 18 ocakta yapıldı 29 ocakda adet gördüm aşılamam tutmadı 1 ay ara verelim dedi doktorum adet görüp ikinci aşılana için gitmeyi beklerken gebe olduğumu öğrendim gonal f ve overilite çatlatma iğnesi kulladım ilk aşılamam da ikin ci aşıla içinde aynı ilaçları yazdı aldım ve kullanmama gerek kalmadı düzenli ilişki tavsiye etti hatta ilişkiye girmeyin dediğim durumlar harici her zaman düzenli ilişki olsun demiştiCok sevindim. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip kismet etsin canim. Ne zaman asilamani olmustun. Kacinci asilaman. Hangi ilaclari kullanmistin. Iliski gunu onerdi mi doktor size. Bi de neler hissettin cok merak ediyorum. Biraz aciklarmisin bize.
Hiç beklemediğim bi zamanda çok güz3l süpriz oldu allahım sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallahA cok entresan olmus
İnşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsinBu şekilde olan bı çok kişi var canım rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Aşılama sebebiniz neydi acaba çok geçmiş olsunKızlar ben hamile değilmişim 2 güne adet olurum heralde ben gidemedim almaya eşim aldı sonuçları negatifmiş
Sağol cnm yumurtam yavaş çalışıyordu birde adetlerim düzensizdi o yüzden yapıldı 4.5 yıldr uğraşıyoruzAşılama sebebiniz neydi acaba çok geçmiş olsun
Hiç uzulme Rabbim ol der ve olur bol bol Meryem suresini oku. Kendine inan bugün olmasa da insallah bir gün olacak yeterki sağlıklı olsun.Sağol cnm yumurtam yavaş çalışıyordu birde adetlerim düzensizdi o yüzden yapıldı 4.5 yıldr uğraşıyoruz
İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKızlar ben hamile değilmişim 2 güne adet olurum heralde ben gidemedim almaya eşim aldı sonuçları negatifmiş
Hic uzulme. Yikilmak yok yola devam. Insallah Allah'im bir gun bize de nasip kismet edecek. ALACAKSIN KUCAGINA BEBEGINI. Ilk asilamami oldugumda bende kan testine gitmistim bnm de negatif cikmisti. O an inanmak istemedim ama kismetim degilmis. Suan 2. Asilamami oldum daha 4 gun gecti asilama olali. 19nda doktorum kan tahlili ver dedi. Ama beklicem gitmicem bi sefer hastaneye. KUSTUM HASTANELEREKızlar ben hamile değilmişim 2 güne adet olurum heralde ben gidemedim almaya eşim aldı sonuçları negatifmiş
Evet canm pes etmedik Allahın izniyle benimde ilk aşılamamdı dr çok umut verdi o yüzden biraz ümidimiz oldu duyduğumda braz ağladım ama şimdi toparlandım adet olurum akşama çok ağrım var 3. Günde tedaviye başlarız yne Rabbim hayrlsını versin sanada inş tutar arkadaşım tutarsa bizleride unutma dua etHic uzulme. Yikilmak yok yola devam. Insallah Allah'im bir gun bize de nasip kismet edecek. ALACAKSIN KUCAGINA BEBEGINI. Ilk asilamami oldugumda bende kan testine gitmistim bnm de negatif cikmisti. O an inanmak istemedim ama kismetim degilmis. Suan 2. Asilamami oldum daha 4 gun gecti asilama olali. 19nda doktorum kan tahlili ver dedi. Ama beklicem gitmicem bi sefer hastaneye. KUSTUM HASTANELERE
Birde adet olmazsan öyle yaptır testini canm hiç değilse için rahat olur. Bu gidişle bende küserim hastanelereHic uzulme. Yikilmak yok yola devam. Insallah Allah'im bir gun bize de nasip kismet edecek. ALACAKSIN KUCAGINA BEBEGINI. Ilk asilamami oldugumda bende kan testine gitmistim bnm de negatif cikmisti. O an inanmak istemedim ama kismetim degilmis. Suan 2. Asilamami oldum daha 4 gun gecti asilama olali. 19nda doktorum kan tahlili ver dedi. Ama beklicem gitmicem bi sefer hastaneye. KUSTUM HASTANELERE
Canım üst üste mi yaptırıcan aşılamayı bence bi ay ara ver sonra yine yaptırEvet canm pes etmedik Allahın izniyle benimde ilk aşılamamdı dr çok umut verdi o yüzden biraz ümidimiz oldu duyduğumda braz ağladım ama şimdi toparlandım adet olurum akşama çok ağrım var 3. Günde tedaviye başlarız yne Rabbim hayrlsını versin sanada inş tutar arkadaşım tutarsa bizleride unutma dua et
Öyle dhamı iyi canm ben pek bilmiyorum ilkti çünküCanım üst üste mi yaptırıcan aşılamayı bence bi ay ara ver sonra yine yaptır
Cnm bel agrin varmiydi yada kasik agrin belirtin var miDoğal yolla gebe kaldım ilk aşılamadan sonra 1 ay ara vermiştik
Canm ne problemin vardıda hamile kalamıyordun ona göre bende ara vereyim 1 ayDoğal yolla gebe kaldım ilk aşılamadan sonra 1 ay ara vermiştik
Adet belirtilerim vardı meme hassasiyeti kasık ağrısıCnm bel agrin varmiydi yada kasik agrin belirtin var mi
Yumurta grlişip çatlamıyordu yani polisik dimCanm ne problemin vardıda hamile kalamıyordun ona göre bende ara vereyim 1 ay
Anladm canm benmde olurmu acaba bendede yumurta tembelliği var iğneyle hemen gelişiyor ama tedavisiz gelişmiyorAdet belirtilerim vardı meme hassasiyeti kasık ağrısı
Yumurta grlişip çatlamıyordu yani polisik dim
Kesinlikle bekle canım bi boş bi dolu yap bide aşılaması tutmayıp sonraki ay kendiliğinden hamile kalan çok hem vücudundaki hormonu atarsın canımÖyle dhamı iyi canm ben pek bilmiyorum ilkti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?