Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin ikl aşılamam 18 ocakta yapıldı 29 ocakda adet gördüm aşılamam tutmadı 1 ay ara verelim dedi doktorum adet görüp ikinci aşılana için gitmeyi beklerken gebe olduğumu öğrendim gonal f ve overilite çatlatma iğnesi kulladım ilk aşılamam da ikin ci aşıla içinde aynı ilaçları yazdı aldım ve kullanmama gerek kalmadı düzenli ilişki tavsiye etti hatta ilişkiye girmeyin dediğim durumlar harici her zaman düzenli ilişki olsun demişti

Sağol cnm yumurtam yavaş çalışıyordu birde adetlerim düzensizdi o yüzden yapıldı 4.5 yıldr uğraşıyoruz
Hiç uzulme Rabbim ol der ve olur bol bol Meryem suresini oku. Kendine inan bugün olmasa da insallah bir gün olacak yeterki sağlıklı olsun.

Kızlar ben hamile değilmişim 2 güne adet olurum heralde ben gidemedim almaya eşim aldı sonuçları negatifmiş
Hic uzulme. Yikilmak yok yola devam. Insallah Allah'im bir gun bize de nasip kismet edecek. ALACAKSIN KUCAGINA BEBEGINI. Ilk asilamami oldugumda bende kan testine gitmistim bnm de negatif cikmisti. O an inanmak istemedim ama kismetim degilmis. Suan 2. Asilamami oldum daha 4 gun gecti asilama olali. 19nda doktorum kan tahlili ver dedi. Ama beklicem gitmicem bi sefer hastaneye. KUSTUM HASTANELERE

Evet canm pes etmedik Allahın izniyle benimde ilk aşılamamdı dr çok umut verdi o yüzden biraz ümidimiz oldu duyduğumda braz ağladım ama şimdi toparlandım adet olurum akşama çok ağrım var 3. Günde tedaviye başlarız yne Rabbim hayrlsını versin sanada inş tutar arkadaşım tutarsa bizleride unutma dua et

Birde adet olmazsan öyle yaptır testini canm hiç değilse için rahat olur. Bu gidişle bende küserim hastanelere

Canım üst üste mi yaptırıcan aşılamayı bence bi ay ara ver sonra yine yaptır

Iyi geceler bu ay aşılama yapilacak 5 gün gonal f vuruldum bugun gittim sagda ve solda 11 mm yumurta oluşmuş 2 gün daha igne sonra cuma kontrol var 2 yumurta deyince bazi forumlarda ikiz olabilir yazmislar boyle bir tecrübe yasayan var mi sizce veya ignelerin yaninda folic asit dışında kullandığınız birseyler var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…