Tmam canım öyle yapayım denemiş olurum hiç değilse kaybedecek birşeyim yokKesinlikle bekle canım bi boş bi dolu yap bide aşılaması tutmayıp sonraki ay kendiliğinden hamile kalan çok hem vücudundaki hormonu atarsın canım
Hiç bilmiyorum ana kullanılan ilaçların etkisinin bir süre devam ettiğini biliyorumAnladm canm benmde olurmu acaba bendede yumurta tembelliği var iğneyle hemen gelişiyor ama tedavisiz gelişmiyor
Çok geçmiş olsun canım üzülme maşallah yumurtalarin 5 taneside 19 cm mıydı eğer öyleyse çok iyiymiş bidaha olur inşallahBenim tutmus asilamam ama adetimle birlikte akiyor bebek dedi drm cunku eski sonucum 6.47ydi yarin yeniden kontrole gidicem bakalim herşey nasip cok uzulduk bizde dr cok umutluyduk çünkü ben senden 5 tane yumrta ve boylari 19.20 cm di ay asilamam cok zor olmuştu ayni aciyo yeniden yasamak cok zor ya rabbim yardımcımız olsun
En kucugu 18 en buyugu 20.5 cm di ama tutunamamis sanirim dr aspirin baslayalim dedi benim daha oncede ovitrelleyle olmus yine dusmusti sanirim pihtilasma filan var ya cok üzüldüm esim birakalom dedi 2 senedir ugrasiyoruz olmucek dedi dr yarin gel 3 gunu bakalim dedi yumurtalarin cok iyiydi cok.sasirdim dedi sonuclarimi gosterincede a tutmus ama durmamis dedi cok uzuldu drmda ben zaten hissettim hamile oldugumu iyikide o testi yaptirmisim ama neren tytanamiyor bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım üzülme maşallah yumurtalarin 5 taneside 19 cm mıydı eğer öyleyse çok iyiymiş bidaha olur inşallah
Canım esinde sorun varmıEn kucugu 18 en buyugu 20.5 cm di ama tutunamamis sanirim dr aspirin baslayalim dedi benim daha oncede ovitrelleyle olmus yine dusmusti sanirim pihtilasma filan var ya cok üzüldüm esim birakalom dedi 2 senedir ugrasiyoruz olmucek dedi dr yarin gel 3 gunu bakalim dedi yumurtalarin cok iyiydi cok.sasirdim dedi sonuclarimi gosterincede a tutmus ama durmamis dedi cok uzuldu drmda ben zaten hissettim hamile oldugumu iyikide o testi yaptirmisim ama neren tytanamiyor bilmiyorum
Bende gonaf igneyi 7 gun kullandim yaninda herhangi bi ilac kullanadm 3 yumurtam olustu. Doktor birden fazla yumurtaya cogul gebelik sansiniz yuksek diyor. Kismet tamamen benm ilk asilamamda da 3 olusmustu ama tutmadi. Asilama olduktan sonra duphaston die bi ilac verdi. Suan onu kullaniiorum sabah aksam eger kismet ise dusuk riskini engellenmek icinmis canim.Iyi geceler bu ay aşılama yapilacak 5 gün gonal f vuruldum bugun gittim sagda ve solda 11 mm yumurta oluşmuş 2 gün daha igne sonra cuma kontrol var 2 yumurta deyince bazi forumlarda ikiz olabilir yazmislar boyle bir tecrübe yasayan var mi sizce veya ignelerin yaninda folic asit dışında kullandığınız birseyler var mi
Gerçekten yumurtalarin güzel büyümüş hiç üzülme canım bende 18 aydır uğraşıyorum ama nasip işteEn kucugu 18 en buyugu 20.5 cm di ama tutunamamis sanirim dr aspirin baslayalim dedi benim daha oncede ovitrelleyle olmus yine dusmusti sanirim pihtilasma filan var ya cok üzüldüm esim birakalom dedi 2 senedir ugrasiyoruz olmucek dedi dr yarin gel 3 gunu bakalim dedi yumurtalarin cok iyiydi cok.sasirdim dedi sonuclarimi gosterincede a tutmus ama durmamis dedi cok uzuldu drmda ben zaten hissettim hamile oldugumu iyikide o testi yaptirmisim ama neren tytanamiyor bilmiyorum
Cok gecmis olsun canim..Benim tutmus asilamam ama adetimle birlikte akiyor bebek dedi drm cunku eski sonucum 6.47ydi yarin yeniden kontrole gidicem bakalim herşey nasip cok uzulduk bizde dr cok umutluyduk çünkü ben senden 5 tane yumrta ve boylari 19.20 cm di ay asilamam cok zor olmuştu ayni aciyo yeniden yasamak cok zor ya rabbim yardımcımız olsun
Canim kacinci asilamandi. Belki esin daha fazla uzulme die biraz ara vermek istemistir.bizimde 2 seneyi gecior. Erkekler biraz daha genis bizden bnce (ya da benim esim genis)En kucugu 18 en buyugu 20.5 cm di ama tutunamamis sanirim dr aspirin baslayalim dedi benim daha oncede ovitrelleyle olmus yine dusmusti sanirim pihtilasma filan var ya cok üzüldüm esim birakalom dedi 2 senedir ugrasiyoruz olmucek dedi dr yarin gel 3 gunu bakalim dedi yumurtalarin cok iyiydi cok.sasirdim dedi sonuclarimi gosterincede a tutmus ama durmamis dedi cok uzuldu drmda ben zaten hissettim hamile oldugumu iyikide o testi yaptirmisim ama neren tytanamiyor bilmiyorum
Yok yok bütün erkekler aynı benimkinde ki rahatlık hiç kimsede yokCanim kacinci asilamandi. Belki esin daha fazla uzulme die biraz ara vermek istemistir.bizimde 2 seneyi gecior. Erkekler biraz daha genis bizden bnce (ya da benim esim genis)
Anim merak ettim. Sana dusuk onleyici jel ya da herhangi bi hap vermedi mi. Bi de neler hissettin.Yok yok bütün erkekler aynı benimkinde ki rahatlık hiç kimsede yok
Üzülme canm tekrar olur Allahın izniyle ne güzel senin çok gelişiyor tutma şansı çok fazla bidahaki ay tutar ne yapalım katlanacaz bu acılara bende dayanamadım ağrıya ama yine yaptırcam nasipse inş bu sefer tutar tekrar katlan canm sende. adet oldum ben bugün 3. Gün yine başlarım tedaviye. Yine birlikte çıkalım yolaBenim tutmus asilamam ama adetimle birlikte akiyor bebek dedi drm cunku eski sonucum 6.47ydi yarin yeniden kontrole gidicem bakalim herşey nasip cok uzulduk bizde dr cok umutluyduk çünkü ben senden 5 tane yumrta ve boylari 19.20 cm di ay asilamam cok zor olmuştu ayni aciyo yeniden yasamak cok zor ya rabbim yardımcımız olsun
Ben fitil kullandım canım hiç bişe hissetmedim aşılamada sadece göğüslerim ağrıyordu oda çatlatma iğnesinden zaten tutmadıC
Anim merak ettim. Sana dusuk onleyici jel ya da herhangi bi hap vermedi mi. Bi de neler hissettin.
Benim tutmus asilamam ama adetimle birlikte akiyor bebek dedi drm cunku eski sonucum 6.47ydi yarin yeniden kontrole gidicem bakalim herşey nasip cok uzulduk bizde dr cok umutluyduk çünkü ben senden 5 tane yumrta ve boylari 19.20 cm di ay asilamam cok zor olmuştu ayni aciyo yeniden yasamak cok zor ya rabbim yardımcımız olsun
Yaa inşallah canim peki sende neden aşılama yapildi bir problem var mıydıBende gonaf igneyi 7 gun kullandim yaninda herhangi bi ilac kullanadm 3 yumurtam olustu. Doktor birden fazla yumurtaya cogul gebelik sansiniz yuksek diyor. Kismet tamamen benm ilk asilamamda da 3 olusmustu ama tutmadi. Asilama olduktan sonra duphaston die bi ilac verdi. Suan onu kullaniiorum sabah aksam eger kismet ise dusuk riskini engellenmek icinmis canim.
Hic bir sorun yok canim. Spermogram. Hormon testleri. Hsg. Yumurta olusumu. Gelisimi hicbirinde yok bi sıķıntı.Yaa inşallah canim peki sende neden aşılama yapildi bir problem var mıydı
Canım bugün doktorumşa görüştüm aşılama sonrası ilk üç ay içinde doğal yolla gebelik oluşabiliyormuşHiç bilmiyorum ana kullanılan ilaçların etkisinin bir süre devam ettiğini biliyorum
Geçmiş olsun allahım yar ve yardımcınız olsun allah gönlünüze göre versinBenim tutmus asilamam ama adetimle birlikte akiyor bebek dedi drm cunku eski sonucum 6.47ydi yarin yeniden kontrole gidicem bakalim herşey nasip cok uzulduk bizde dr cok umutluyduk çünkü ben senden 5 tane yumrta ve boylari 19.20 cm di ay asilamam cok zor olmuştu ayni aciyo yeniden yasamak cok zor ya rabbim yardımcımız olsun
Benimde hsg de sag tüpüm kapali cıktı açtılar bizde de problem yok baska demekki daha zamani varHic bir sorun yok canim. Spermogram. Hormon testleri. Hsg. Yumurta olusumu. Gelisimi hicbirinde yok bi sıķıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?