Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim tutmus asilamam ama adetimle birlikte akiyor bebek dedi drm cunku eski sonucum 6.47ydi yarin yeniden kontrole gidicem bakalim herşey nasip cok uzulduk bizde dr cok umutluyduk çünkü ben senden 5 tane yumrta ve boylari 19.20 cm di ay asilamam cok zor olmuştu ayni aciyo yeniden yasamak cok zor ya rabbim yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun canım üzülme maşallah yumurtalarin 5 taneside 19 cm mıydı eğer öyleyse çok iyiymiş bidaha olur inşallah

Çok geçmiş olsun canım üzülme maşallah yumurtalarin 5 taneside 19 cm mıydı eğer öyleyse çok iyiymiş bidaha olur inşallah
En kucugu 18 en buyugu 20.5 cm di ama tutunamamis sanirim dr aspirin baslayalim dedi benim daha oncede ovitrelleyle olmus yine dusmusti sanirim pihtilasma filan var ya cok üzüldüm esim birakalom dedi 2 senedir ugrasiyoruz olmucek dedi dr yarin gel 3 gunu bakalim dedi yumurtalarin cok iyiydi cok.sasirdim dedi sonuclarimi gosterincede a tutmus ama durmamis dedi cok uzuldu drmda ben zaten hissettim hamile oldugumu iyikide o testi yaptirmisim ama neren tytanamiyor bilmiyorum

Canım esinde sorun varmı

Bende gonaf igneyi 7 gun kullandim yaninda herhangi bi ilac kullanadm 3 yumurtam olustu. Doktor birden fazla yumurtaya cogul gebelik sansiniz yuksek diyor. Kismet tamamen benm ilk asilamamda da 3 olusmustu ama tutmadi. Asilama olduktan sonra duphaston die bi ilac verdi. Suan onu kullaniiorum sabah aksam eger kismet ise dusuk riskini engellenmek icinmis canim.

Gerçekten yumurtalarin güzel büyümüş hiç üzülme canım bende 18 aydır uğraşıyorum ama nasip işte

Cok gecmis olsun canim..

Canim kacinci asilamandi. Belki esin daha fazla uzulme die biraz ara vermek istemistir.bizimde 2 seneyi gecior. Erkekler biraz daha genis bizden bnce (ya da benim esim genis)

Canim kacinci asilamandi. Belki esin daha fazla uzulme die biraz ara vermek istemistir.bizimde 2 seneyi gecior. Erkekler biraz daha genis bizden bnce (ya da benim esim genis)
Yok yok bütün erkekler aynı benimkinde ki rahatlık hiç kimsede yok

Üzülme canm tekrar olur Allahın izniyle ne güzel senin çok gelişiyor tutma şansı çok fazla bidahaki ay tutar ne yapalım katlanacaz bu acılara bende dayanamadım ağrıya ama yine yaptırcam nasipse inş bu sefer tutar tekrar katlan canm sende. adet oldum ben bugün 3. Gün yine başlarım tedaviye. Yine birlikte çıkalım yola

Cnm cok gecmis olsun uzulme insallah tekrar olur bak demek ki kalabiliyosun hamile buda iyi bisey Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah bende kan vermek icin bekliyorum bakalim

Yaa inşallah canim peki sende neden aşılama yapildi bir problem var mıydı

Geçmiş olsun allahım yar ve yardımcınız olsun allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…