- 19 Eylül 2017
- 276
- 383
- 18
- 32
hayirlu olsun .gebe kalamama sebebin neydi arkdaşımDoğal yolla gebe kaldım ilk aşılamadan sonra 1 ay ara vermiştik
Polisikimhayirlu olsun .gebe kalamama sebebin neydi arkdaşım
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. İlk aşılamanmıBenim de bugun asilama işlemim gerçekleşecek. Beklemedeyim hastenede
İkinci asilamam geldim hastaneden.insallah hayırlısı olur hepimiz için.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. İlk aşılamanmı
İnş. Benimde haftayaİkinci asilamam geldim hastaneden.insallah hayırlısı olur hepimiz için.
merhaba Sadecemisafir, böyle şeyler okumak gerçekten bizlere umut oluyor; benim de ikinci aşılamam ama biraz ümitsizim açıkçası. bizlere bişeyler söyle; nasıl gecti; 14 gün belirtin var mıydı paylaşırsan sevinirim.Merhaba arkadaşlar yasadıgım her deneyimde benimle aynı duyguyu paylasan kisiler var diyerek bu siteyi çok okudum.bir gün gebe kalırsam bende yazayımda birilerine umut olayim diye dusunmüstum...ve rabbime hamd olsun ki ilk asılamada hamile kaldim asılamada oran çok düsuk kalmam imkansız ama aklımda kalmasın diye yaptirmistım ama imkansızı yapan yoktan var eden rabbim var..bende 3 sene gebe kalmayı bekledim esimdede bendede sıkıntı yoktu artık birseylere baslamalıyım dedim asılamayla ugraşmayıp tüp bebek yaptıracaktim ancak 1 tane asılama deneyeyim dedim ve cok sükür tuttu umudunuzu kaybetmeyin
bel ağrısı için belirti diyorlar kaçıncı gününüz acabaAşılama sonrası şiddetli bel ağrısı olan var mı arkadaşlar tutup tutmadiginin belirtisi olabilir mi
9 martta yani geçen cuma yaptirdim aşılama hafta sonu daha az di fakat dün resmen koltuktan kalkamadim tutuldu belim sol bacağım umutlanmiyim diyorum bı yandandabel ağrısı için belirti diyorlar kaçıncı gününüz acaba
İlk aşılama ensise umut hepsi karma karışık9 martta yani geçen cuma yaptirdim aşılama hafta sonu daha az di fakat dün resmen koltuktan kalkamadim tutuldu belim sol bacağım umutlanmiyim diyorum bı yandanda
Mutlu haberler alırız inşallah aynı zamandaher seyin hayırlısı Allahtan inşallah belirtilerin doğru sonucu verir benim 3. günüm bi belirtim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?