Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bayanlar benimde basima bugun ne gelirse begenirsiniz tum cesaretimi topladim saglik ocagina gittimmkan arabasi gitmis gec kaldin dediler devlet hastanesine gittim en bos bolum enfeksiyon diye oraya sira verdiler neyse doktora dedim kan degerlerime baktiricaktim.bide beta istiyorum dedim tmm dedi idrar tahlili verdim hemogram ve biokimya duaunun artik ama beta hcg yi isaretlememisler sanirim butun sonuclar cikti bi tek o yok cildiricam artik yarina saglik ocagina gidicem erkenden

Kızlar bugün tedaviye geri başladım. Dr ultrasonda herşeyimin normal olduğunu söyledi asla pes etmek yok ağrıya acıya katlanalım biraz güzel sonuçlar alacaz hepimiz inanıyorum ben Rabbim ol deyince olacak sabredelim benimle başlayanlar haberleşelim mümkünse :)

Merhaba arkadaşlar yasadıgım her deneyimde benimle aynı duyguyu paylasan kisiler var diyerek bu siteyi çok okudum.bir gün gebe kalırsam bende yazayımda birilerine umut olayim diye dusunmüstum...ve rabbime hamd olsun ki ilk asılamada hamile kaldim asılamada oran çok düsuk kalmam imkansız ama aklımda kalmasın diye yaptirmistım ama imkansızı yapan yoktan var eden rabbim var..bende 3 sene gebe kalmayı bekledim esimdede bendede sıkıntı yoktu artık birseylere baslamalıyım dedim asılamayla ugraşmayıp tüp bebek yaptıracaktim ancak 1 tane asılama deneyeyim dedim ve cok sükür tuttu umudunuzu kaybetmeyin

merhaba Sadecemisafir, böyle şeyler okumak gerçekten bizlere umut oluyor; benim de ikinci aşılamam ama biraz ümitsizim açıkçası. bizlere bişeyler söyle; nasıl gecti; 14 gün belirtin var mıydı paylaşırsan sevinirim.

Aşılama sonrası şiddetli bel ağrısı olan var mı arkadaşlar tutup tutmadiginin belirtisi olabilir mi

her seyin hayırlısı Allahtan inşallah belirtilerin doğru sonucu verir benim 3. günüm bi belirtim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…