- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 33
- 34
Cnm ben kullandmm ama işe yaramadı 2.denememde kolomen kullanmaya başladım bakalım sonuç ne olacak bu arada Dr aşılamada en etkili ilaç gonolf demiştiGonal f ile aşilama olup tutan arkadaslar varmi acaba? Ben ignelere yeni basladim bugün 3. Iğneyi vurdu. Busefer tutar insallah
Ben şuan hastahanedeyim asılma için sıra beklıyorumaşılaması olan arkadaşlar belirtiler başladı mı
Hayırlısı olur inşallah eve gidince guzelce dinlenin her şey gönlünüzce olsun Cuma vakti hurmetine Rabbim bizlere en hayırlı zamanda evlat sahibi yapsın.Ben şuan hastahanedeyim asılma için sıra beklıyorum
Benm 2. Asilamam doktorum 19nda kan tahlili yaptir demisti. Fakat dun de kahverengi bi akinti geldi. Benm adet gormedn hep boyle oluo sonra gelior adetim. Hic bir beklentim kalmadi malesef. Ztn gouslerdeki hassasiyetimde gitti ve karin agrim basladi. artik asilama ile ugrasmak istemiorum. Ama biraz zamanda tanimam istiyorum. Hayirlisi artik.aşılaması olan arkadaşlar belirtiler başladı mı
Hayirlisi olsun canim. Insallah bebegin seninle olur. Yorma kendini dikkat et herseye.Ben şuan hastahanedeyim asılma için sıra beklıyorum
19 una 3 gün ,var vbelki yerleşme kanamasıdır. tutacak ya da tutmayacak diye düşünmeyi bıraktım bende de bir belirti yok ben de ara vermeden iki ay üst üste aşılama yaptırdım belki doğal yolla kalma şansımız olur bu tedaviden sonra ümit etmeye devam..Benm 2. Asilamam doktorum 19nda kan tahlili yaptir demisti. Fakat dun de kahverengi bi akinti geldi. Benm adet gormedn hep boyle oluo sonra gelior adetim. Hic bir beklentim kalmadi malesef. Ztn gouslerdeki hassasiyetimde gitti ve karin agrim basladi. artik asilama ile ugrasmak istemiorum. Ama biraz zamanda tanimam istiyorum. Hayirlisi artik.
Insallah canim. Insallah hayirlisi olsun hepimiz icin19 una 3 gün ,var vbelki yerleşme kanamasıdır. tutacak ya da tutmayacak diye düşünmeyi bıraktım bende de bir belirti yok ben de ara vermeden iki ay üst üste aşılama yaptırdım belki doğal yolla kalma şansımız olur bu tedaviden sonra ümit etmeye devam..
Sanmıyorum cnm ya ilk aşılamam da böyle agrılıydı ama sonuç negatıftiBenim hiç ağrım olmadi insallah bebisin tutunmasjnadir seninki
kuzum ben agrımın sebebini sordum yumurtlama sayısı fazla olunca agrın ona gore fazla olur dedi acaba senin yumurtan azmi oldu kiMerhaba bende aşılamamı 8 inde oldum ama ne yazık ki hiç bir belirti yok ağrım falan da yok okuduklarıma bakıyorum çoğu kişi ağrı falan çekmiş bende hiç yok
Benim 1 solda 1 sağda vardı canm ama sağdaki çok iyi demişti aşılama yapalım hemen demişti sonra çatlatma iğnesini vuruldm zaten beklemek gerçkten çok zor ama benim bakıyorum herkes bişeyler yazmış bende hiç bir belirti yok senin ilk aşılama mı kontrole de çarşamba gidicem beklemek gerçkten sıkıcıkuzum ben agrımın sebebini sordum yumurtlama sayısı fazla olunca agrın ona gore fazla olur dedi acaba senin yumurtan azmi oldu ki
Benim 3tane solda 1 tane sağda oldu bu arada bu benmm 2.asılamamBenim 1 solda 1 sağda vardı canm ama sağdaki çok iyi demişti aşılama yapalım hemen demişti sonra çatlatma iğnesini vuruldm zaten beklemek gerçkten çok zor ama benim bakıyorum herkes bişeyler yazmış bende hiç bir belirti yok senin ilk aşılama mı kontrole de çarşamba gidicem beklemek gerçkten sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?