Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gonal f ile aşilama olup tutan arkadaslar varmi acaba? Ben ignelere yeni basladim bugün 3. Iğneyi vurdu. Busefer tutar insallah
Cnm ben kullandmm ama işe yaramadı 2.denememde kolomen kullanmaya başladım bakalım sonuç ne olacak bu arada Dr aşılamada en etkili ilaç gonolf demişti

aşılaması olan arkadaşlar belirtiler başladı mı
Benm 2. Asilamam doktorum 19nda kan tahlili yaptir demisti. Fakat dun de kahverengi bi akinti geldi. Benm adet gormedn hep boyle oluo sonra gelior adetim. Hic bir beklentim kalmadi malesef. Ztn gouslerdeki hassasiyetimde gitti ve karin agrim basladi. artik asilama ile ugrasmak istemiorum. Ama biraz zamanda tanimam istiyorum. Hayirlisi artik.

19 una 3 gün ,var vbelki yerleşme kanamasıdır. tutacak ya da tutmayacak diye düşünmeyi bıraktım bende de bir belirti yok ben de ara vermeden iki ay üst üste aşılama yaptırdım belki doğal yolla kalma şansımız olur bu tedaviden sonra ümit etmeye devam..

Kızlarr aşılama ağrısız diyorlar ama bu 2.asılamam ikisininde ağrısı dayanılacak gibi değil şuan ikibüklüm oldum resmen allah yüzümüze baksında şu çektıklerımiz boşa gitmesin

Insallah canim. Insallah hayirlisi olsun hepimiz icin

Ben aslında aşılamaya pozitif bakmıyorum başarısı çok düşük ve daha önceden de yaptırdıgım için içimde ümit yok sadece tüp bebek yaptırmak için bu aşamayı yaşanan gerekiyor o kadar

Merhaba bende aşılamamı 8 inde oldum ama ne yazık ki hiç bir belirti yok ağrım falan da yok okuduklarıma bakıyorum çoğu kişi ağrı falan çekmiş bende hiç yok

Merhaba bende aşılamamı 8 inde oldum ama ne yazık ki hiç bir belirti yok ağrım falan da yok okuduklarıma bakıyorum çoğu kişi ağrı falan çekmiş bende hiç yok
kuzum ben agrımın sebebini sordum yumurtlama sayısı fazla olunca agrın ona gore fazla olur dedi acaba senin yumurtan azmi oldu ki

kuzum ben agrımın sebebini sordum yumurtlama sayısı fazla olunca agrın ona gore fazla olur dedi acaba senin yumurtan azmi oldu ki
Benim 1 solda 1 sağda vardı canm ama sağdaki çok iyi demişti aşılama yapalım hemen demişti sonra çatlatma iğnesini vuruldm zaten beklemek gerçkten çok zor ama benim bakıyorum herkes bişeyler yazmış bende hiç bir belirti yok senin ilk aşılama mı kontrole de çarşamba gidicem beklemek gerçkten sıkıcı

Benim 3tane solda 1 tane sağda oldu bu arada bu benmm 2.asılamam

Bu arada kızlar benim bir iki damla kanamam sonrada lekelenmem geldi bunu yaşayan oldumu

Çok güzel canım İnşallah bu kez olmuştur bi sürü ilaç içiyoruz ağrı çekiyoruz ama tabi herşey miniklerimizin için inşallah Rabbim hayırlısını eylesin hepimize benim ilk aşılamam bakalım sonuç ne olucak ama hiç bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…