Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Daha belirtisi olmaz zaten aşılamadan 14 gün sonra başlar umudunu yitirme

Merhaba ucan terlik benim aşılama yapılan ay hiç umudum yoktu sans yok zaten tutmaz ama aklımda kalmasın diye yaptırmistım.ben her regl dönemine yakın daha çok gebelik belirtisi buluyordum kendimde aşılama yaptirdıgım ay ne gögüslerimde ne akıntımda hiç bir farklılık yoktu hatta testten 3 gün önce gögüslerimdeki hafif acıma kayboldu benim reglime yakin öyle olur kesin regl olcam en demistim sadece teste yakin çok bel ve sırt ağrım olmustu ben yoruldugum icin diye önemsememistim baska hiç bir belirtim yoktu sende kendini çok dinleme belorti arama inan hayırlisıyla rabbim gebe kaldigın zamanda sende şasırıp kalacaksın ben hiç beklemiyordum diye sizi en iyi ben anlarim rabbim sabır ve tez vakitte gebe kalmayı nasip etsin ins.

Cok tesekkurler açıklamaların için sadecemisafir.ben de ikinci asilamamda artık tutar tutmaz diye düşünmek yerine Allah neyi nasip ederse doye düşünmeye başladım.

Kızlar bir de bir sorum olacak doktor benden amh tahlili istedi. 1.68 sonucum var tahlil araliklari 0.9 ile 7.5 arasındaydı. Sizce benim düşük mu çıkmış. Çünkü bu asilamam tutmazsa ben de tüp bebek denemek istiyorum.daha doktora sonucu bir hafta sonra gostericem sizlerden bir fikri olan var mı ya da daha önce baktiran

Cnm bnmmm bnmde 2. gün kahverengi akıntım oldu kasiklarim ağrıyordu adet sancısı gibi sandım vardı 4 gün sürdü lekeden bişey olmuyor doktorum öyle dedi Allah büyük yeterli gönlünü istesin rabbim herkese nasip etsin inşallah bnm de 8 günüm cnmmm bnm ayağa kalkma uzan sıcak tut kendini bnm de 2 aşılama aynı zamanda

Bende iki asilama yaptim smdi 3. Yaptim ilk asilanada cok agrim oldu ikincide hic olmadi bence ole dusunmee ins tutmustr belli olmuoo kisiden kisiye degisio agrisiz hamile kalanlarda var umutlu olmalisin

Bende iki asilama yaptim smdi 3. Yaptim ilk asilanada cok agrim oldu ikincide hic olmadi bence ole dusunmee ins tutmustr belli olmuoo kisiden kisiye degisio agrisiz hamile kalanlarda var umutlu olmalisin
Haklısın bakalım çarşamba belli olucak herşey ya insanlar diyo ki boşverin takmayın falan nasıl mümkün olabilir ki takmamak insanın aklı hep orda

Haklısın bakalım çarşamba belli olucak herşey ya insanlar diyo ki boşverin takmayın falan nasıl mümkün olabilir ki takmamak insanın aklı hep orda
Olmuoo diolar psikolojik allah askina anlatamiorum laf dusunme diolar olcak nasil dusunmiyim herseyi dr karar verio yada kendin takiliosun yumurtlama gunu normalde belki o satte yapmicksin sonra diokar takilmaa basina gelmeyen anlamyor arkadsim

Merhaba kizlar benim ilk asilamam.tuttu agrim cok fazlaydi belimde ozellikle sonra adet gunumde adetim oldu yani akti simdu yeniden gidiyorum doktora yine asilama yaoalim dedi maddeiyat sikintili 4 sagimda 4 solumda olusmus yumurtalarim klomrn ve merionel kullandim bugun de ovitrelle yaptirdim ama madduyattab dokayi asilama yaptırmadım bu ay acaba bulup bulusturup yaptirsammu ama belki biylede kalir diyorum ay cok değişik duygular gercekten ya ben usakta oztan hastanesinde yapturdun asilamami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…