- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 33
- 34
Daha belirtisi olmaz zaten aşılamadan 14 gün sonra başlar umudunu yitirmeÇok güzel canım İnşallah bu kez olmuştur bi sürü ilaç içiyoruz ağrı çekiyoruz ama tabi herşey miniklerimizin için inşallah Rabbim hayırlısını eylesin hepimize benim ilk aşılamam bakalım sonuç ne olucak ama hiç bir belirtim yok
Cnm bnmmm bnmde 2. gün kahverengi akıntım oldu kasiklarim ağrıyordu adet sancısı gibi sandım vardı 4 gün sürdü lekeden bişey olmuyor doktorum öyle dedi Allah büyük yeterli gönlünü istesin rabbim herkese nasip etsin inşallah bnm de 8 günüm cnmmm bnm ayağa kalkma uzan sıcak tut kendini bnm de 2 aşılama aynı zamandaBenm 2. Asilamam doktorum 19nda kan tahlili yaptir demisti. Fakat dun de kahverengi bi akinti geldi. Benm adet gormedn hep boyle oluo sonra gelior adetim. Hic bir beklentim kalmadi malesef. Ztn gouslerdeki hassasiyetimde gitti ve karin agrim basladi. artik asilama ile ugrasmak istemiorum. Ama biraz zamanda tanimam istiyorum. Hayirlisi artik.
Merhaba. Aşilamanızi nerde yaptınız acaba?Ben aslında aşılamaya pozitif bakmıyorum başarısı çok düşük ve daha önceden de yaptırdıgım için içimde ümit yok sadece tüp bebek yaptırmak için bu aşamayı yaşanan gerekiyor o kadar
Başkent hastanesi Ankara hulusizeyneloglu çok memnun kaldım bakalım sonuç 1 hafta az kaldidaMerhaba. Aşilamanızi nerde yaptınız acaba?
İlk aşılamamı medical park da yaptırdım 2.merkez hastanesınde yaptırdmMerhaba. Aşilamanızi nerde yaptınız acaba?
Bende 2 tane bruksel tup bebek merkezinde en son gecen hafta samatya hastanesinde devlette yaptim canm istersen yardimci olurumMerhaba. Aşilamanızi nerde yaptınız acaba?
Bende iki asilama yaptim smdi 3. Yaptim ilk asilanada cok agrim oldu ikincide hic olmadi bence ole dusunmee ins tutmustr belli olmuoo kisiden kisiye degisio agrisiz hamile kalanlarda var umutlu olmalisinBenim 1 solda 1 sağda vardı canm ama sağdaki çok iyi demişti aşılama yapalım hemen demişti sonra çatlatma iğnesini vuruldm zaten beklemek gerçkten çok zor ama benim bakıyorum herkes bişeyler yazmış bende hiç bir belirti yok senin ilk aşılama mı kontrole de çarşamba gidicem beklemek gerçkten sıkıcı
Benimde oldu canm dr olabilir demisti zaten ins allah nasip etsin hepimizeBu arada kızlar benim bir iki damla kanamam sonrada lekelenmem geldi bunu yaşayan oldumu
Haklısın bakalım çarşamba belli olucak herşey ya insanlar diyo ki boşverin takmayın falan nasıl mümkün olabilir ki takmamak insanın aklı hep ordaBende iki asilama yaptim smdi 3. Yaptim ilk asilanada cok agrim oldu ikincide hic olmadi bence ole dusunmee ins tutmustr belli olmuoo kisiden kisiye degisio agrisiz hamile kalanlarda var umutlu olmalisin
Olmuoo diolar psikolojik allah askina anlatamiorum laf dusunme diolar olcak nasil dusunmiyim herseyi dr karar verio yada kendin takiliosun yumurtlama gunu normalde belki o satte yapmicksin sonra diokar takilmaa basina gelmeyen anlamyor arkadsimHaklısın bakalım çarşamba belli olucak herşey ya insanlar diyo ki boşverin takmayın falan nasıl mümkün olabilir ki takmamak insanın aklı hep orda
Teşekkürler yardim isteğin için. Ben çapada tedavime başladım.Bende 2 tane bruksel tup bebek merkezinde en son gecen hafta samatya hastanesinde devlette yaptim canm istersen yardimci olurum
Hayrlisi olsun cnm.ins tutarr:)Teşekkürler yardim isteğin için. Ben çapada tedavime başladım.
burdayim canim uzun zamandir girmiyordum ara verdigimiz icin biraz kafami dagitayim dedim... cumartesi günü türkiyeye geliyorum insallah birde orda kontrol olacagimRoseee
burdayim canim uzun zamandir girmiyordum ara verdigimiz icin biraz kafami dagitayim dedim... cumartesi günü türkiyeye geliyorum insallah birde orda kontrol olacagim[/QUOTE
Çok iyi cnm ya nasılsn bende aşılama yaptırdm bugun 4.günüm
Sen ne zaman geliyorsun tarih belli miay hadi insallah tutar canim su mübarek aylarda mutlu haberini aliriz yorma kendini bol bol dinlen
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaSen ne zaman geliyorsun tarih belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?