Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilama berbaer yaptirmistik sanki dimi senle canim 22 subatti benim bu ayda yaptiracakmisin asilama

Kuzm 6 gün önce asilma oldum bugün test yaptim pembe çıktı ama adetime 6 gun var sizce asilamam tutmusmudur
Canım çatlatma iğnesinin etkisi 8-9 gün sürüyor ben sırf çizgiyi görmek için yapmıştım pozitif çıkıyor ama 10.gunden sonra çift çizgi varsa ozaman şüpheleneblirsin

Benim 9. Günümden sonra silikten koyuya doğru çıktı 12. Gün var verdim çıkmıştı

Merhaba bende ilk aşılamamı 9 martta oldum bende çikolata kisti var cuma gününü bekliyorum test için ama bugün önce kasığımda sonrada belimde ağrım oldu belim hala devam ediyor acaba tutmadı mı

Merhaba bende ilk aşılamamı 9 martta oldum bende çikolata kisti var cuma gününü bekliyorum test için ama bugün önce kasığımda sonrada belimde ağrım oldu belim hala devam ediyor acaba tutmadı mı
Canım rabbimin izniyle inşallah hamilesindir.bende çikolata kistiyim.aşılama yaptıracam sonucunu mutlaka bizimle paylaşırmısın

Hangi doktora yaptırdın canım aşılamanı kaça yaptılar bende pazartesi başladım iğneye öztana geliyorum bende

Merhaba arkadaşlar aşılamamın 13.günündeyim kan testinde değerim 5.2 çıktı cuma günü tekrar yaptırıcam değeri böyle çıkıp yükselen var mı

Aşılamadan olumlu sonuç alanlar belırtılerınız nelerdı ve ne zaman başladı?

Aşılamadan olumlu sonuç alanlar belırtılerınız nelerdı ve ne zaman başladı?
. Canım asilamanin 2. Gününden itibaren bel ağrısı şiddetli. Göğüsler sis ve agrili 6 . Gunudlmdu galiba hafif kan gibi bişey geldi peceteye ama en çok belim ve goguslerim dayanılmaz ağrıdı. Kızlar bide benim asilamanin ikinci günü sağ tarafimda batma olmustu. Birde her gün bı avuc kabak çekirdeği yemiştim faydası oldumu anlamadım tabi allah bilir

Asilama berbaer yaptirmistik sanki dimi senle canim 22 subatti benim bu ayda yaptiracakmisin asilama
Evet canım şuan gonal f kullanıyorum hala 3 yumurtam büyüyo yarın yine kontrolüm var sonra çatlatma iğnesi ve aşılama olacak sanırım bu son şansımız doktorum 2 tane yapıyorum aşılama sonrası tüp bebek dedi. Senin sonucun ne oldu canım bu arada

Merhaba arkadaşlar bende 19 Mart'ta aşılama yapıldı inşallah hepimiz bebislerimize kavusuruz

Merhaba aynı gün yapılmış aşılamamız.umarım hepimiz için hayırlısı olur. sende agrı varmı kasık ve belinde
benim aşılama gününden beri dehşet agrı var. ignenin etkisimi bilemedim

Aşılama günü çok kötü olmuştum 24saat sürdü sonra bı midemde ağrı kaldi bugünde çok hafif ağrı başladı bnm bide ultrason ile aynı zamanda baktılar sağ tüpte sıkıntı var siscek mi diye çok bastırdılar çok canım yandı inşallah ikimizde güzel haberler veririz canım sna progestan verdi mi

yok hiç bişi vermedi doktor. bu 2,aşılamam. ilkinde bu kadar agrım olmamiştı sanki. hala cok agrım var belim de sürekli var agrı kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. daha test gününe çok var. çok umudum yok açıkçası

Bana verdi progestan hatta günde 3kez verdi 200mg liktan ama bn bayilinca 2ye düşürdü bnm DHA önce düşük flan olmuştu belki o yüzden vermiştir senin yumurtan çatlamış mi kesin bişi dedi mi canım bı git Dr a o kdar ağrı olmaz bnm bildiğim bugün 5gun oldu aynı zaman yaptirdiysak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…