Aşılama acılı birsey mi canımİnş bende hamile kalırım aşılamayla. 4.5 yıldır bekliyoruz sonunda aşılamam yapıldı çok şükür bugün 7. Günüm
Aşılama acılı birsey mi canım
Sonuç pozitif mi canım. Canım asilamanin 2. Gününden itibaren bel ağrısı şiddetli. Göğüsler sis ve agrili 6 . Gunudlmdu galiba hafif kan gibi bişey geldi peceteye ama en çok belim ve goguslerim dayanılmaz ağrıdı. Kızlar bide benim asilamanin ikinci günü sağ tarafimda batma olmustu. Birde her gün bı avuc kabak çekirdeği yemiştim faydası oldumu anlamadım tabi allah bilir
Mrb arkadaşlar bnm de bugun yapldi asilamam hepimiz icin hayrlsi olsnn
Evet canım:) tüm isteyenlere de Allah'ım nasip eylesinSonuç pozitif mi canım
yumurta çatladı yada çatlamadı diye bişi demedi doktor. cumartesi akşamı saat 10 da çatlatma ignesi vurdum pazartesi de yapıldı aşılama. sonraki 2 günde ilişki verdi. aynı adet sancısı gibi devam ediyorum şuan bakalım. haftaya pazar yaptırcam zaten testiBana verdi progestan hatta günde 3kez verdi 200mg liktan ama bn bayilinca 2ye düşürdü bnm DHA önce düşük flan olmuştu belki o yüzden vermiştir senin yumurtan çatlamış mi kesin bişi dedi mi canım bı git Dr a o kdar ağrı olmaz bnm bildiğim bugün 5gun oldu aynı zaman yaptirdiysak
aminnn inşalah canım. Allah kimsenin kucanı boş bırakmasın inşallahMrb arkadaşlar bnm de bugun yapldi asilamam hepimiz icin hayrlsi olsnn
yumurta çatladı yada çatlamadı diye bişi demedi doktor. cumartesi akşamı saat 10 da çatlatma ignesi vurdum pazartesi de yapıldı aşılama. sonraki 2 günde ilişki verdi. aynı adet sancısı gibi devam ediyorum şuan bakalım. haftaya pazar yaptırcam zaten testi
Canm ymurta çatlıyormuş muhakkak dr'm öyle söylemişti tüp bebek merkezinde yaptırıyorum bendeyumurta çatladı yada çatlamadı diye bişi demedi doktor. cumartesi akşamı saat 10 da çatlatma ignesi vurdum pazartesi de yapıldı aşılama. sonraki 2 günde ilişki verdi. aynı adet sancısı gibi devam ediyorum şuan bakalım. haftaya pazar yaptırcam zaten testi
yumurta çatladı yada çatlamadı diye bişi demedi doktor. cumartesi akşamı saat 10 da çatlatma ignesi vurdum pazartesi de yapıldı aşılama. sonraki 2 günde ilişki verdi. aynı adet sancısı gibi devam ediyorum şuan bakalım. haftaya pazar yaptırcam zaten testi
valla var gibi.Nasılsın var mı bı değişik belirti
valla var gibi.yada psikolojik olark hissediyorum bilmiyorum. belde ki agrı hala sabit o hiç geçmedi kasıkta ara ara devam ediyor. bu sabahtan beri hafif migdem bulanmaya başladı.
yıllardır sabah işe giderken sadece neskafe içer öyle çıkarım evden bu sabah kahve içerken kötü oldu migdem yarım bıraktım demin kahvaltı yaptım hala bulantılı ama çıkarmadım daha. bilmiyorum yani
bende bacak agrısı olmadı hiç .
ama vucut dalga da geçiyor olabilir benle tabi
farkındayım aslındada uyanmak için süper oluyor valla :)Bulantı için erken olabilirde sabah aç karnına kahve içilir mi ülser olursun yapma öyle şeyler
Merhaba malesef değerim düştü zaten regl oldum bugün bakalım kontrole gidicem yarın ne diycek doktorumz tedaviye devam zaten bu ilk aşılamamdıBelli oldu mu sonucun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
farkındayım aslındada uyanmak için süper oluyor valla :)
sende varmı bugün bi degişiklik
:) ay var ya sinir hali bendede var gidip gelip kocaya çemkiriyorumSinirlilik var ruh halim sürekli değişiyor gaz hali var dün gece sürekli üşüdüm arada çarpıntı var gün içinde de kasıkta ağrı batma şeklinde başka bişi yok canım
:) ay var ya sinir hali bendede var gidip gelip kocaya çemkiriyorum
ayıp olcak ama kabızlık varmı hiç
aynen ignenin etkisidir ama inşallah sonrada görürüz o ikinci çizgiyi. ben daha yapmadım test tutuyorum kendimi. pazar günü yapıcam inşallah bakalımYa o konu bnde hep sıkıntı kabızlık değilde WC çıkma konusunda bn normal zamanda da zor oluyor bugün dayanamadım test yaptım tabi iğnenin etkisidir silik çizgi vardı ama insanı bı sevindiriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?