Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sonuç pozitif mi canım

yumurta çatladı yada çatlamadı diye bişi demedi doktor. cumartesi akşamı saat 10 da çatlatma ignesi vurdum pazartesi de yapıldı aşılama. sonraki 2 günde ilişki verdi. aynı adet sancısı gibi devam ediyorum şuan bakalım. haftaya pazar yaptırcam zaten testi

Bnde canım

Canm ymurta çatlıyormuş muhakkak dr'm öyle söylemişti tüp bebek merkezinde yaptırıyorum bende

Geçti mi ağrıların canım bnde hafif bir kasık ağrısı var dün çok bacaklarım ağırdı uyuyamadım bile

Nasılsın var mı bı değişik belirti

Nasılsın var mı bı değişik belirti
valla var gibi. yada psikolojik olark hissediyorum bilmiyorum. belde ki agrı hala sabit o hiç geçmedi kasıkta ara ara devam ediyor. bu sabahtan beri hafif migdem bulanmaya başladı.
yıllardır sabah işe giderken sadece neskafe içer öyle çıkarım evden bu sabah kahve içerken kötü oldu migdem yarım bıraktım demin kahvaltı yaptım hala bulantılı ama çıkarmadım daha. bilmiyorum yani
bende bacak agrısı olmadı hiç .
ama vucut dalga da geçiyor olabilir benle tabi

Bulantı için erken olabilirde sabah aç karnına kahve içilir mi ülser olursun yapma öyle şeyler

farkındayım aslındada uyanmak için süper oluyor valla :)
sende varmı bugün bi degişiklik

Sinirlilik var ruh halim sürekli değişiyor gaz hali var dün gece sürekli üşüdüm arada çarpıntı var gün içinde de kasıkta ağrı batma şeklinde başka bişi yok canım

Sinirlilik var ruh halim sürekli değişiyor gaz hali var dün gece sürekli üşüdüm arada çarpıntı var gün içinde de kasıkta ağrı batma şeklinde başka bişi yok canım
:) ay var ya sinir hali bendede var gidip gelip kocaya çemkiriyorum
ayıp olcak ama kabızlık varmı hiç

:) ay var ya sinir hali bendede var gidip gelip kocaya çemkiriyorum
ayıp olcak ama kabızlık varmı hiç

Ya o konu bnde hep sıkıntı kabızlık değilde WC çıkma konusunda bn normal zamanda da zor oluyor bugün dayanamadım test yaptım tabi iğnenin etkisidir silik çizgi vardı ama insanı bı sevindiriyor :)

Ya o konu bnde hep sıkıntı kabızlık değilde WC çıkma konusunda bn normal zamanda da zor oluyor bugün dayanamadım test yaptım tabi iğnenin etkisidir silik çizgi vardı ama insanı bı sevindiriyor :)
aynen ignenin etkisidir ama inşallah sonrada görürüz o ikinci çizgiyi. ben daha yapmadım test tutuyorum kendimi. pazar günü yapıcam inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…