Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen ignenin etkisidir ama inşallah sonrada görürüz o ikinci çizgiyi. ben daha yapmadım test tutuyorum kendimi. pazar günü yapıcam inşallah bakalım

Hahaha bn sırf sürekli yapmak için 25tane test aldım n11 den hahaha
Catlatma iğne yapalı 10.gun oldu bugün senin kaç gün oldu çatlatma iğnesi yapilali

Hahaha bn sırf sürekli yapmak için 25tane test aldım n11 den hahaha
Catlatma iğne yapalı 10.gun oldu bugün senin kaç gün oldu çatlatma iğnesi yapilali
igneyi yapalı bugun tam 10 gün olmuşşş
aaaa o zaman yarına falan bendeki igne etkisi geçmiş olur dimi

Ay ne bilim kizz sende kaç tane var test sende yap bakalım 10gune geçer yaziyo nette
ben bayadır eve almıyorum test kendi psikolojimi çok bozuyorum çünkü negatif olunca. ama az önce doktorumu aradım çok agrım var normal mi diye heveslenmeyelım daha biraz daha sabredelim ama bunlar iyiye işaret dedi bu bile yetti şimdilik

Ya yapsana sonra bana at kiyaslayalim seninki bnden koyu olursa kesin hamilesindir ama bnm hiç belim flan agirmiyor sadece arada kasık ağrım var

Hahaha sende benim gibi çok test alsaydın ya yapma o zaman canım bekle sen
ben onu ilk aşılamada yapmıştım sonra çok üzülmütüm sonrada her ay sürekli defalarca yapıyodum. eve market alışverişi yapar gibi test alıyodum koca baskısıyla bıraktım almadım bu kez hiç

Bn üzülmüyorum o kadar ilk zamanlar bnde oyleydim şimdi o kadar üzülmüyorum o zaman yaptığında silik çıkmış mıydı

Merhaba hanımlar. Öncelikle herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum. Ben de pko hastasıyım ve aşılama ile ilk denemede bebeğim oldu. Merak etmeyin er ya da geç bu iş oluyor da asıl mesele doğduktan sonrasıymış. Aşılamadan mı neden bilinmez benim bebeğim çok hareketli ve çok az uyuyor. Çok güzel ama bi o kadar da yorucu bir iş annelik .yani hiç stres yapmayın boş zamanlarınızın tadını çıkarın ve bol bol uyuyun :)

En hızlı spermi en güzel yumurtayla birleştiriyorlar cocuklar durmuyor hiihih

Kızlar bugun aşılamamın 11 gunu ve sol kasıgımda ağrı var acaba test yapsam çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…