- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 33
- 34
Test yaptım negatif çıktı sanırım 2.aşılamam da tutmadıBn netten 25 tane test aldım dünden beri yapiom bnm 8gun oldu
Eeee sonuç ne çift çizgi var mıTest yaptım çıkmadı
Test yaptım negatif çıktı sanırım 2.aşılamam da tutmadı
Test yaptım çıkmadı
Test yaptım negatif çıktı sanırım 2.aşılamam da tutmadı
İnşallah öyledir cnm ya Rabbim bizimle olsunCnm kan testi yapmadan ümitsiz olma belki DHA idrarda cikmicak kdar küçüktür bnm silik çıkıyor testler ama çok erken daha bnm için ya iğne etkisi olabilir yani
İnşallah öyledir cnm ya Rabbim bizimle olsun
Benm yaptığında ağrım oldu sonra geçti ilk aşılamamda ağrım çok olmuştu adet olana kadar ama tutmadı bunda hiç ağrım yok inşAllah tutar korkuyorum açıkçasıhayrlsi olsn cnm bnm 5.gunum hala agrm var ilk gun daha fazlaydi ama normalmis agrilar
Bu 2. ya Canm yıne tutmaz diye korkuyorum hiç ağrısız tutan varmı acepAnaaa daha bugün aşılama oldun kız bu ne ümitsizlik
Bu 2. ya Canm yıne tutmaz diye korkuyorum hiç ağrısız tutan varmı acep
İnşAllah öyledir kafama taktım biraz2.de çok ağrı olmuyoms öyle diyorlar
İnşAllah öyledir kafama taktım biraz
Evet onu yapınca ağrımıştı 1 2 saat kadar ağrım oldu sonra geçti herşeyin hayırlısını dileyelim bunlarda geçecek inş. Belki ilerleyen zamanlarda ağrı olur bilemem tabii şimdilik gayet sağlıklıyım şükürTakma bak kendin diyosun ilki ağrı oldu ona rağmen olmadı diye o rahim ağzını açtıkları için ağrı yapıyor bana da mesela aşılama sırasında spermden önce antibakteriyel bı sıvı veriyorlarmis o ağrı yapıyor 24saat boyunca kasık ağrısı sonra geciyo
Evet onu yapınca ağrımıştı 1 2 saat kadar ağrım oldu sonra geçti herşeyin hayırlısını dileyelim bunlarda geçecek inş. Belki ilerleyen zamanlarda ağrı olur bilemem tabii şimdilik gayet sağlıklıyım şükürsen ne durumdasın aşılamanı ne zaman oldun
Aynen cnm ya bende çok Yoruldum ben tüp bebek için aşılamyı gördüm allah nasip ederse mayısta tüp bebeğe geçiş yapacagımİnşallah cnm ya inşallah hamileyizdir valla bıktım hastanelerden
Aynen cnm ya bende çok Yoruldum ben tüp bebek için aşılamyı gördüm allah nasip ederse mayısta tüp bebeğe geçiş yapacagım
Hadi inş vardr canm dengesizliği progestan yapıyor herkeste yapıyormuş dengesizlik ve baş dönmesini. geçen ay banada çok olmuştu dediklerin. kaldı 4 5 gün çok az kalmış ama sabredemiyorsndur kesin19 Mart'ta oldum hafif kasık ağrısı şişkinlik dengesizlik arada bel ağrısı göğüs hassasiyet iki kere yaptığım testler silik çıktı (muhtemelen iğne etkisi) akinti bakamıyorum progestan kullanıyorum bnde durumlar böyle
Hadi inş vardr canm dengesizliği progestan yapıyor herkeste yapıyormuş dengesizlik ve baş dönmesini. geçen ay banada çok olmuştu dediklerin. kaldı 4 5 gün çok az kalmış ama sabredemiyorsndur kesin
nasıl gidiyor canım varmı değişiklikBen kendimi bildiğim için test aldm 25tane internetten meraklandikca yapıyorum sırf heycanim yatışsın diye az gbi gelmiyor bana sanki aylar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?