Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Senin aşılamada kaçıncı günün bnm yazdığım belirtiler devam ama test negatif

Oy masallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin bnm tek merak ettiğim hiç idrarla bakmışmiydin

Bı de 12subat demissiniz yazım yanlışı mi acaba Mart ta mi aşılama oldnz

Günaydın, hayır hiç bakmadım çünkü adet sancılarım vardı tamamen prosedür gitmiştim kan vermeye o kadar ki ümitsizdim belirtilerden ama meğerse hamileliğin verdiği ağrılarmış

Günaydın, hayır hiç bakmadım çünkü adet sancılarım vardı tamamen prosedür gitmiştim kan vermeye o kadar ki ümitsizdim belirtilerden ama meğerse hamileliğin verdiği ağrılarmış

Bnmde ağrılarım var ama bilmiom bnde 19martta aşılama oldum hayırlısı artık

Canım ben 15.03 de oldum aşılama üzerinden 12 gün geçtikten sonra yani 27.03 de kan testi yaptırdım.
sancılarım 25.03 gibi başlamıştı sivilcelenme ve bel ağrısı. Pek teste inanma cok farklı olabılıyor yanıltabılıyor.

Rabbim sağ salim kucağina almayi nasip etsin insallah. Bir sorum olacakti asilamada esinin degerleri nasildi peki sayisi haraketliligi felan ? Bende pazartesi oldum aşilama 2.asilamam bu bende yumurta tembelligi var esimde de biraz haraket sorunu cevaplarsan cok sevinirim

Allah razı olsun inşallah isteyen herkese nasip eder. Eşimin değerileri ml'deki spermatozoid sayısı 62.000.000 total sayısı 124000 000 ml deki lokosit sayısı da 800.000 .
Yani canım hiçbir sorun yoktu eşimden bende de polisitik over vardı.

Merhaba kızlar İstanbul da aşılama yapanlar nerede yaptınız bende yaptırcam fakat henüz tam araştıramadım tavsiye ettiğiniz gittiğiniz yerleri banada söyler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…