- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
nasıl gidiyor canım varmı değişiklik
bende hiç bir agrı kalmadı 2 gündür herşey normale döndü. dün akşam test aldım yaptım evde hiç birşey çıkmadı silik falan bile yok. bu sabahta beyaz akıntı gelmiş .sanırım adet belirtilerine başladım ben çünkü benim hep beyaz akıntım gelir 2-3 gün sonrada adet olurum. olmadı heralde yani.umudum % 70 azaldı % 30 için 4 gün daha bekliycem bakalım
Kızlar Selamünaleyküm,
Bende aşılama yaptım ve sonucunu aldım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ama sizinle başımdan geçenleri paylaşmak istedim belki birinize umut olur. 2014 Ekim ayında evlendim ve 2016 yılında cocuk istemeye basladım ama 1 sene korumasız olması gerekıyormus kı doktor devreye girsin. üzerinden 1 sene geçti ve biz 2017 yılının Eylül ayında Avcılar hastanesi Nil hanıma başladım 3 ay boyunca çatlatma iğnesi yapıldı tabi bunun öncesinde bir çok test istendi onları yaptırdık. Ama bir neticeye varamadık ve yoğunluğundan dolayı her gitmemize gece 12 de eve gelmemiz bizi daha çok yıpratmıştı. (bu süreçler hep ağlama ile geçti sorun yok neden kalamıyorum diye)
2 ay kendimi dinlemeye ve psikolojimi düzeltmek amaçlı hiç bir şey yapmadım sadece doktor araştırmasına kulak astım şu bu dernek MEDİCANA Bahçelievler DÜZGÜN KORKMAZ ile tanıştım. Şubat ayında hastalığımın ilk günü gittim elimde yatırdığım tüm testler ve neler yaptığımı tek tek anlattım kontrol sonucu bana 12.02.2018 de gelmemi söyledi yumurtalığım 18mm olmuştu hemen catlatma iğnesi yazdı ve 36 saat sonra yani 15.03 de hasteneye gittim aşılama çok iyi geçti.Doktorum benim için 10 da 10 sun bundan sonrası Allahın izni ile olacak dedi ve üzerinden 12 gün geçtikten sonra yani dün kan testine çağırdı. kan testini yaptık ama ben umutsuz vaka gene olumsuz dıye hıç ümitlenmiyorum adet sancılarım olduğundan ama test sonucu 83.99 görünce herşeyim değişti.
Sanırım çok uzun yazdım kısacası kızlar Allahtan duanızı ve anlayışlı doktorunuzu eksik etmeyin. Sizin o anki psikolojinizi
doktorunuz düzeltecek yani.
sormak istedikleriniz olursa cevaplarım ama sanırım herşeyi anlattım :):)
Allaha emanet olun.
Kızlar Selamünaleyküm,
Bende aşılama yaptım ve sonucunu aldım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ama sizinle başımdan geçenleri paylaşmak istedim belki birinize umut olur. 2014 Ekim ayında evlendim ve 2016 yılında cocuk istemeye basladım ama 1 sene korumasız olması gerekıyormus kı doktor devreye girsin. üzerinden 1 sene geçti ve biz 2017 yılının Eylül ayında Avcılar hastanesi Nil hanıma başladım 3 ay boyunca çatlatma iğnesi yapıldı tabi bunun öncesinde bir çok test istendi onları yaptırdık. Ama bir neticeye varamadık ve yoğunluğundan dolayı her gitmemize gece 12 de eve gelmemiz bizi daha çok yıpratmıştı. (bu süreçler hep ağlama ile geçti sorun yok neden kalamıyorum diye)
2 ay kendimi dinlemeye ve psikolojimi düzeltmek amaçlı hiç bir şey yapmadım sadece doktor araştırmasına kulak astım şu bu dernek MEDİCANA Bahçelievler DÜZGÜN KORKMAZ ile tanıştım. Şubat ayında hastalığımın ilk günü gittim elimde yatırdığım tüm testler ve neler yaptığımı tek tek anlattım kontrol sonucu bana 12.02.2018 de gelmemi söyledi yumurtalığım 18mm olmuştu hemen catlatma iğnesi yazdı ve 36 saat sonra yani 15.03 de hasteneye gittim aşılama çok iyi geçti.Doktorum benim için 10 da 10 sun bundan sonrası Allahın izni ile olacak dedi ve üzerinden 12 gün geçtikten sonra yani dün kan testine çağırdı. kan testini yaptık ama ben umutsuz vaka gene olumsuz dıye hıç ümitlenmiyorum adet sancılarım olduğundan ama test sonucu 83.99 görünce herşeyim değişti.
Sanırım çok uzun yazdım kısacası kızlar Allahtan duanızı ve anlayışlı doktorunuzu eksik etmeyin. Sizin o anki psikolojinizi
doktorunuz düzeltecek yani.
sormak istedikleriniz olursa cevaplarım ama sanırım herşeyi anlattım :):)
Allaha emanet olun.
günaydınlar evet Mart 12sindeBı de 12subat demissiniz yazım yanlışı mi acaba Mart ta mi aşılama oldnz
Oy masallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin bnm tek merak ettiğim hiç idrarla bakmışmiydin
Oy masallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin bnm tek merak ettiğim hiç idrarla bakmışmiydin
Günaydın, hayır hiç bakmadım çünkü adet sancılarım vardı tamamen prosedür gitmiştim kan vermeye o kadar ki ümitsizdim belirtilerden ama meğerse hamileliğin verdiği ağrılarmış
Allahım inşallah nasip eder sana da canım şuan duadan başka yapacağın hiç bir şey yok hayırlı haberlerini bekliyorum.Bnmde ağrılarım var ama bilmiom bnde 19martta aşılama oldum hayırlısı artık
Allahım inşallah nasip eder sana da canım şuan duadan başka yapacağın hiç bir şey yok hayırlı haberlerini bekliyorum.
aşılama günün sayarsak 11 gün saymazsak 10 gün olduSenin aşılamada kaçıncı günün bnm yazdığım belirtiler devam ama test negatif
Rabbim sağ salim kucağina almayi nasip etsin insallah. Bir sorum olacakti asilamada esinin degerleri nasildi peki sayisi haraketliligi felan ? Bende pazartesi oldum aşilama 2.asilamam bu bende yumurta tembelligi var esimde de biraz haraket sorunu cevaplarsan cok sevinirimCanım ben 15.03 de oldum aşılama üzerinden 12 gün geçtikten sonra yani 27.03 de kan testi yaptırdım.
sancılarım 25.03 gibi başlamıştı sivilcelenme ve bel ağrısı. Pek teste inanma cok farklı olabılıyor yanıltabılıyor.
Allah razı olsun inşallah isteyen herkese nasip eder. Eşimin değerileri ml'deki spermatozoid sayısı 62.000.000 total sayısı 124000 000 ml deki lokosit sayısı da 800.000 .Rabbim sağ salim kucağina almayi nasip etsin insallah. Bir sorum olacakti asilamada esinin degerleri nasildi peki sayisi haraketliligi felan ? Bende pazartesi oldum aşilama 2.asilamam bu bende yumurta tembelligi var esimde de biraz haraket sorunu cevaplarsan cok sevinirim
aşılama günün sayarsak 11 gün saymazsak 10 gün oldu
Merhaba kızlar İstanbul da aşılama yapanlar nerede yaptınız bende yaptırcam fakat henüz tam araştıramadım tavsiye ettiğiniz gittiğiniz yerleri banada söyler misiniz[/
Günaydın, Ben Bahçelievler Medicana Düzgün Korkmaz da yaptım çok şükür başarılı oldu canım
o bendede var ama adettenmi bilemedim. adet zamanıda agrır benim hep. zaten kaldı surda 3-4 günAynı sayılırız yani senle bugünde çok hassas göğüsletim acayip açıyor sende var mı hassasiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?