Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah öyledir cnm ya Rabbim bizimle olsun
canim ne yaptin yenilikler varmi bende geldim türkiyeye ve geri döndüm hsg cektirdim dr aret kamara gittim... cikolata kistin var ama kücük dedi yumurta reserven cok dedi rahimde hamilelik icin cok uygun dedi sen kafana cok takiyosun anlasilan dedi hsg de temiz cikti... esimin spermleride normalin biraz altindaymis ama kötüde degilmis durumlar böyle

Hayırlısı olsun canım üzülme sen progestan kullanıyor muydun adetin geldi bnm idrar testinde bişi çıkmıyor silik oluyo kan vercem bugün ise gitmeden ama ümidim yok
yok bana hiç bi ilaç vermemişti aşılamadan sonra. dün kan testide yaptırdım kesin olsun diye 0,3 çıktı ondada. adetim cuma günü gelmişti zaten.
bi an önce yap kız sende haber ver ama inşallah vardır bebiş

İnşallah ama hiç zannetmiyorum bn progestan kullandım muhtemelen o yüzden adet gelmemiştir

Sonuç negatif cnm artık tek çarem tüp bebek onu da ne zaman yapacagım belli olmaz

Günaydınlar, inşallah bu sefer ki aşılaman da tutar canım hayırlı haber alırsın tüp bebeğe başlamadan.

kartalice hadi güzel hayırlı haberler verirsin inşallah.

nasip canım sıkma canını. biliyorum insan üzülüyor çok ama elden bişi gelmiyor. kaçıncı aşılamaydı senin
Şuan sana ne desek boş çünkü acını dindirecek cümleler yok ama hayırlısı demek ki rabbim senin için en hayırlısı bilir onu düşünmeni isterim.
rabbim tez zamanda hayırlı haberlerle sevindirir.

Hamile kalınca düşük yapmaya engel ama bilmiom kanamayı geciktiriyor mu

Ben hep geç cevap veriyorum kusura bakmayın evet progestan geçiktiriyor. Nil hanımda iken 4 gün geçikmiştim ve çok heveslenmiştim ama teste olumsuz çıkınca bıraktım hastalanmıştım.
Ama aşılamadan sonra vermişlerdi ki hala kullanıyorum bir düşük olmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…