- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
o bendede var ama adettenmi bilemedim. adet zamanıda agrır benim hep. zaten kaldı surda 3-4 gün
benim bitti canım. dün gece adet oldum . üstelik 5 gün erkenTesti tekrarladn mi yok bnmki ağrı değil kıyafet bile batıyı acio uclar
canim ne yaptin yenilikler varmi bende geldim türkiyeye ve geri döndüm hsg cektirdim dr aret kamara gittim... cikolata kistin var ama kücük dedi yumurta reserven cok dedi rahimde hamilelik icin cok uygun dedi sen kafana cok takiyosun anlasilan dedi hsg de temiz cikti... esimin spermleride normalin biraz altindaymis ama kötüde degilmis durumlar böyleİnşallah öyledir cnm ya Rabbim bizimle olsun
Bebeğimi kaybettim kese küçüktü ve kaşp atışı alamadık düşük olduAdet belirtilerim vardı meme hassasiyeti kasık ağrısı
Yumurta grlişip çatlamıyordu yani polisik dim
gecmis olsun canimm cok üzüldüm rabbim sabrini versin insallahBebeğimi kaybettim kese küçüktü ve kaşp atışı alamadık düşük oldu
hayırlısı kısmet değilmiş sen duanı eksik etme canım inşallah bu sefer olacak inan.benim bitti canım. dün gece adet oldum . üstelik 5 gün erkenolmadı yani gene
senin testlerdeki durum nasıl
Öyle canım nasip. hazirana kadar bekleyip tüp bebege başlıycz inşallahhayırlısı kısmet değilmiş sen duanı eksik etme canım inşallah bu sefer olacak inan.
Öyle canım nasip. hazirana kadar bekleyip tüp bebege başlıycz inşallah
yok bana hiç bi ilaç vermemişti aşılamadan sonra. dün kan testide yaptırdım kesin olsun diye 0,3 çıktı ondada. adetim cuma günü gelmişti zaten.Hayırlısı olsun canım üzülme sen progestan kullanıyor muydun adetin geldi bnm idrar testinde bişi çıkmıyor silik oluyo kan vercem bugün ise gitmeden ama ümidim yok
yok bana hiç bi ilaç vermemişti aşılamadan sonra. dün kan testide yaptırdım kesin olsun diye 0,3 çıktı ondada. adetim cuma günü gelmişti zaten.
bi an önce yap kız sende haber ver amainşallah vardır bebiş
onu hiç bilmiyorum canım. ilk aşılamada da vermemişlerdi bana ilaç bundada vermediler bişi. öyle bi etkisi oluyomuşmu o hapınİnşallah ama hiç zannetmiyorum bn progestan kullandım muhtemelen o yüzden adet gelmemiştir
onu hiç bilmiyorum canım. ilk aşılamada da vermemişlerdi bana ilaç bundada vermediler bişi. öyle bi etkisi oluyomuşmu o hapın
onu hiç bilmiyorum canım. ilk aşılamada da vermemişlerdi bana ilaç bundada vermediler bişi. öyle bi etkisi oluyomuşmu o hapın
Sonuç negatif cnm artık tek çarem tüp bebek onu da ne zaman yapacagım belli olmazcanim ne yaptin yenilikler varmi bende geldim türkiyeye ve geri döndüm hsg cektirdim dr aret kamara gittim... cikolata kistin var ama kücük dedi yumurta reserven cok dedi rahimde hamilelik icin cok uygun dedi sen kafana cok takiyosun anlasilan dedi hsg de temiz cikti... esimin spermleride normalin biraz altindaymis ama kötüde degilmis durumlar böyle
Sonuç negatif cnm artık tek çarem tüp bebek onu da ne zaman yapacagım belli olmaz
nasip canım sıkma canını. biliyorum insan üzülüyor çok ama elden bişi gelmiyor. kaçıncı aşılamaydı seninNegatif kan testi
yok bana hiç bi ilaç vermemişti aşılamadan sonra. dün kan testide yaptırdım kesin olsun diye 0,3 çıktı ondada. adetim cuma günü gelmişti zaten.
bi an önce yap kız sende haber ver amainşallah vardır bebiş
Şuan sana ne desek boş çünkü acını dindirecek cümleler yok ama hayırlısı demek ki rabbim senin için en hayırlısı bilir onu düşünmeni isterim.nasip canım sıkma canını. biliyorum insan üzülüyor çok ama elden bişi gelmiyor. kaçıncı aşılamaydı senin
Hamile kalınca düşük yapmaya engel ama bilmiom kanamayı geciktiriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?