Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Söküldüm bugün canım Allah senin kucağına almayı nasip etsin

Selam arkadaşım. Sormak istediğim birsey var eşiniz tahlili ne durumda benim esimde ileri sprem sayısı 0 toplamda 10 mn bende pkolyum eşimde o problem var çok üzülüyorum. Acaba aşılama yaparlar mı

Bnmde öyle bna doktor Mayıs ta gel dedi bir ay mola verdi
Aynen cnm ya bende çok Yoruldum ben tüp bebek için aşılamyı gördüm allah nasip ederse mayısta tüp bebeğe geçiş yapacagım

Merhaba kızlar sanırım kocaelide aşılama yaptırdınjz. Ben de Umuttepede yaptırdım negatif oldu sonuç şimdi ikinci aşılama için tekrar rapor gerekiyor mu? Geçen ay düşük doz kullandılar elimde 2 kutu daha ilaç var. Yani ilaç almama gerek yok sanırım. Zaten sırf tüp bebek raporu için yaptırıcam. Raporsız da yapıyorlar mi? 2. Aşılama için naısl bir süreç oluyor?

Canm daha adet olmadım ağrımda geçti bolca sarı akıntım var normalde adetime yakın kuruluk olurdu açıkçası bu akıntı umutlanmama neden oldu. 8inde adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım
Ne zaman test yapacaksın bende seni takipteyimm inşallah pozitif olur inşallahhh

Bnm önceden bir asilamam vardı ikinci yapıldı Mayıs'ta tüp Bebek için çağırdı Dr zaten Umuttepe de aşılama tutması bnce çok zor hemen kaldırıyorlar ama bnce ikinci içinde gerekir rapor

Canm daha adet olmadım ağrımda geçti bolca sarı akıntım var normalde adetime yakın kuruluk olurdu açıkçası bu akıntı umutlanmama neden oldu. 8inde adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım

Canım umudunu kırmak istemem ama bnde de sarı akıntı vardı adet oldum hatta silik çizgi çıkıyordu

Ne zaman test yapacaksın bende seni takipteyimm inşallah pozitif olur inşallahhh
İnşAllah canm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Bugün veya yarın adet olmam gerekiyor olmazsam braz daha bekleyip çarşamba yapayım diyorum çünkü geçen ay beklemeden yaptım akşamına adet oldum

Bnm önceden bir asilamam vardı ikinci yapıldı Mayıs'ta tüp Bebek için çağırdı Dr zaten Umuttepe de aşılama tutması bnce çok zor hemen kaldırıyorlar ama bnce ikinci içinde gerekir rapor

Aynen ya ben de ona şaşırmıştım, hemen kalkıp yürümek zorunda kaldım. Öncesinde yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bilgi vermiyorlar. Sırf prosedür gereği yapıyorlar bence. Tüp bebekte öyle özensizler mi acaba bilginiz var mı?

Kızlar hala adet olmadım akıntım çoğaldı adet ağrımda var baya acaba adetin habercisi mi korkuyorum adet olacam diye ya

Kızlar hala adet olmadım akıntım çoğaldı adet ağrımda var baya acaba adetin habercisi mi korkuyorum adet olacam diye ya
canim stress yapma kendine... ben üc asilama yaptirdim ücüde tutmadi hepsindede kafayi yiyecek duruma geldim adet olsam bile belki üstüne görüyorumdur diye sabah aksam her sayfada biseyler okudum... seni cok iyi anliyorum insallah tutmustur rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacaktir elbette rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah... yat dinlen yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…