- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
nasip canım sıkma canını. biliyorum insan üzülüyor çok ama elden bişi gelmiyor. kaçıncı aşılamaydı senin
Ben hep geç cevap veriyorum kusura bakmayınevet progestan geçiktiriyor. Nil hanımda iken 4 gün geçikmiştim ve çok heveslenmiştim ama teste olumsuz çıkınca bıraktım hastalanmıştım.
Ama aşılamadan sonra vermişlerdi ki hala kullanıyorum bir düşük olmaması için
nasıp canım Allah hayırlısını saglıklısını nasip etsin zamanı gelince inşallah.Bu ikinci aşılama ama silik flan çıkıyordu çok heveslendim demekki nasip değilmiş Mayıs'ta gidicem tekrar bu sefer tüp Bebek
amin canım darısı sizin başınıza inşallahSöküldüm bugün canım Allah senin kucağına almayı nasip etsin
amin canım darısı sizin başınıza inşallah
üzme kendini canim bende tüp bebek merkezini aradim beklemek istemiyorum artik ayin 18 ine randevum var konusma icin o güne kadarda tahlilleri topluyorumSonuç negatif cnm artık tek çarem tüp bebek onu da ne zaman yapacagım belli olmaz
Selam arkadaşım. Sormak istediğim birsey var eşiniz tahlili ne durumda benim esimde ileri sprem sayısı 0 toplamda 10 mn bende pkolyum eşimde o problem var çok üzülüyorum. Acaba aşılama yaparlar mıarkadaşlar cvp yazdığınız için teşekkürler.ben aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliom yani sizden 1 adım ilerdeyim şuan.o yüzden sormak istediğiniz bişiler varsa sorabilirsiniz .elimden geldiğince biliosam cvp yazarım pc nin başına geçince.yaaaa bu pko illetinin tedavisi yok mu bu nsl bi hastalık.senağlama
Arkadaşım sonuç ne durumdaAdet ağrım başladı kızlar tutmadı sanırım adet tarihim 3 gün sonra
Bnmde öyle bna doktor Mayıs ta gel dedi bir ay mola verdi
Aynen cnm ya bende çok Yoruldum ben tüp bebek için aşılamyı gördüm allah nasip ederse mayısta tüp bebeğe geçiş yapacagım
Canm daha adet olmadım ağrımda geçti bolca sarı akıntım var normalde adetime yakın kuruluk olurdu açıkçası bu akıntı umutlanmama neden oldu. 8inde adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyımArkadaşım sonuç ne durumda
Ne zaman test yapacaksın bende seni takipteyimm inşallah pozitif olur inşallahhhCanm daha adet olmadım ağrımda geçti bolca sarı akıntım var normalde adetime yakın kuruluk olurdu açıkçası bu akıntı umutlanmama neden oldu. 8inde adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım
Merhaba kızlar sanırım kocaelide aşılama yaptırdınjz. Ben de Umuttepede yaptırdım negatif oldu sonuç şimdi ikinci aşılama için tekrar rapor gerekiyor mu? Geçen ay düşük doz kullandılar elimde 2 kutu daha ilaç var. Yani ilaç almama gerek yok sanırım. Zaten sırf tüp bebek raporu için yaptırıcam. Raporsız da yapıyorlar mi? 2. Aşılama için naısl bir süreç oluyor?
Canm daha adet olmadım ağrımda geçti bolca sarı akıntım var normalde adetime yakın kuruluk olurdu açıkçası bu akıntı umutlanmama neden oldu. 8inde adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım
İnşAllah canm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Bugün veya yarın adet olmam gerekiyor olmazsam braz daha bekleyip çarşamba yapayım diyorum çünkü geçen ay beklemeden yaptım akşamına adet oldumNe zaman test yapacaksın bende seni takipteyimm inşallah pozitif olur inşallahhh
Canım umudunu kırmak istemem ama bnde de sarı akıntı vardı adet oldum hatta silik çizgi canm kuzenim şuan hamile onun o şekil olmuş o yüzden umutlandım biraz ama tabi herşey Rabbimin elinde bünyeden bünyeye değişiyordur bende adet olurum belki hayırlısı neyse o olsun gerçekten bundan sonrası tüp bebek artık
Senin tedavin nasıl gdiyo canm dediğin bu ay mı oldu yoksa beklemede misin halaCanım umudunu kırmak istemem ama bnde de sarı akıntı vardı adet oldum hatta silik çizgi çıkıyordu
Bnm önceden bir asilamam vardı ikinci yapıldı Mayıs'ta tüp Bebek için çağırdı Dr zaten Umuttepe de aşılama tutması bnce çok zor hemen kaldırıyorlar ama bnce ikinci içinde gerekir rapor
canim stress yapma kendine... ben üc asilama yaptirdim ücüde tutmadi hepsindede kafayi yiyecek duruma geldim adet olsam bile belki üstüne görüyorumdur diye sabah aksam her sayfada biseyler okudum... seni cok iyi anliyorum insallah tutmustur rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacaktir elbette rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah... yat dinlen yorma kendiniKızlar hala adet olmadım akıntım çoğaldı adet ağrımda var baya acaba adetin habercisi mi korkuyorum adet olacam diye ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?