Haklısın canım stres beni mahvetti. Rabbim daha fazla bekletmesin inşAllah hepimize nasip etsin şimdide ağrım hiç kalmadı belki yarın sabaha adet olurum olmazsam da çarşamba test yaparımcanim stress yapma kendine... ben üc asilama yaptirdim ücüde tutmadi hepsindede kafayi yiyecek duruma geldim adet olsam bile belki üstüne görüyorumdur diye sabah aksam her sayfada biseyler okudum... seni cok iyi anliyorum insallah tutmustur rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacaktir elbette rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah... yat dinlen yorma kendini
Senin tedavin nasıl gdiyo canm dediğin bu ay mı oldu yoksa beklemede misin hala
Aynen ya ben de ona şaşırmıştım, hemen kalkıp yürümek zorunda kaldım. Öncesinde yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bilgi vermiyorlar. Sırf prosedür gereği yapıyorlar bence. Tüp bebekte öyle özensizler mi acaba bilginiz var mı?
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım çok güzel vakit geçir stresten uzak bende 1 ay ara istedim dr.dan ama ara vermek yok dedi bu tutmazsa tüp bebeğe başlıcaz bu ay herşeyin hayırlısı artık bu arada hala adetim gelmedi inşAllah gelmez19martta aşılama yaptırdım bı de bol bol test aldım hergun yaptım testi adet olana kadar hep silik çıktı o sarı akıntı bnde adet belirtisi inşallah sende hamileliktir bnm bu ay mola dedi doktor Mayıs'ta tüp Bebek için gidicem bakalım hayırlısı bni biraz aşılama muhabbet ı aradan çıksın diye yaptı aşılama hatta yapar yapmaz kaldırdı yatmadım hiç ama işte ümit ettim bnde tutar diye olmadı maalesef
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım çok güzel vakit geçir stresten uzak bende 1 ay ara istedim dr.dan ama ara vermek yok dedi bu tutmazsa tüp bebeğe başlıcaz bu ay herşeyin hayırlısı artık bu arada hala adetim gelmedi inşAllah gelmez
Değilim malesef canm adet oldum bugün 2. Günüm dr.ma gittim 1 ay ara verelim belki hamile kalırsın dediHayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir
Değilim malesef canm adet oldum bugün 2. Günüm dr.ma gittim 1 ay ara verelim belki hamile kalırsın dedi
S.a arkadaşlar bende 5 nisanda İlk aşılamamı yaptırdım dayanamayıp test yaptım silik çıkıyor iğnenin etkisidir diyorum sık idrara çıkıyorum birde sağ kasığımda bir batma var arada da adet sancısı gibi bir kaç saniye olup geçen bir sancı var merak ettiğim iğnenin etkisi ne zaman geçiyor testler pozitif ama belirtiler de bazen boş çıkabiliyor
Testlerde hep çift görmek çizgiyi normal mi çarşambadan sayarsak 7 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı
İnşAllah canmÜzülme canım belki kalırsın ilaç etkisi devam eder çünkü
Ya kan testi yapsana sanki hamile gibisin inşallahTestlerde hep çift görmek çizgiyi normal mi çarşambadan sayarsak 7 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı
Kasıklarımda bir ağırlık var yürürken ağrıyor onun harici birazda bel ağrısı testlerde hep çift çizgi bakalım 12 gün olana kadar yapıyım testi sonra kan verecem birde sık idrara çıkıyorum:)Ya kan testi yapsana sanki hamile gibisin inşallah
Merhaba ne oldu sonuç hamişmisinnnnKasıklarımda bir ağırlık var yürürken ağrıyor onun harici birazda bel ağrısı testlerde hep çift çizgi bakalım 12 gün olana kadar yapıyım testi sonra kan verecem birde sık idrara çıkıyorum:)
Amin canım herşeher vakti saati var bizim canımızdan ne zaman can bulacak bilemiyoruzMerhaba arkadslar, 26mart-3nisan arası her gün 0,75 ml puregon iğne vurdum. 4 nisan saat 22:00 da ovitrelle çatlama iğnesi vurdum. 6nisan saat 13:30 da aşılama yapıldı. Solda bir tane 22ml, 2 tane 18 ml lik 3 yumurtam vardı. Aşılamadan sonra her gün sabah akşam progestan uyguladım vajinadan. Aşılamadan sonra her gün bel, kasık ağrısı, göğüslerde aşırı hassasiyet vardı. Son bir hafta gece bile çok fazla idrara çıkma vardı. 17 nisan akşamı dayanamayıp evde test yaptım negatif cıktı ve 18 nisanda adet oldum. Ilk asilamamdi ve tutmadı. Çok üzüldüm, ağladım ama hayırlısı. Aşılama yapıldıktan sonra insan buralarda çok geziyor benzer belirtiler arıyor, bu nedenle paylaşmak istedim. Aynı belirtileri yaşayıp hamile olanlar da var. Hickimse birbirinin aynısı yaratılmadığı gibi bu durumlar da herkese göre farklı gelişiyor. Allah isteyip de olmayan herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştursun, amin.
bende 8 subatta asilama olmustum tutmadi diye cok uzuluyordm. Halbuki sorun doktordaymis catlama ignesinden snra hic agrim olmamsti benim ilk deda yaptrdigm icinde hicbirseyy bilmiyordm asilama yapilacagi gun agri olmasi gerekiyormus, doktor da hic bakmadi catlayip catlamadigina asilamadan 6 gun snra catladi yumurtalar cektigim aciya mi uzuluym werdigm paraya mi uzuluym bilemedm. Coooookk iyi bi doktor secmek gerekiyor diye dusunuyorm.Merhaba arkadslar, 26mart-3nisan arası her gün 0,75 ml puregon iğne vurdum. 4 nisan saat 22:00 da ovitrelle çatlama iğnesi vurdum. 6nisan saat 13:30 da aşılama yapıldı. Solda bir tane 22ml, 2 tane 18 ml lik 3 yumurtam vardı. Aşılamadan sonra her gün sabah akşam progestan uyguladım vajinadan. Aşılamadan sonra her gün bel, kasık ağrısı, göğüslerde aşırı hassasiyet vardı. Son bir hafta gece bile çok fazla idrara çıkma vardı. 17 nisan akşamı dayanamayıp evde test yaptım negatif cıktı ve 18 nisanda adet oldum. Ilk asilamamdi ve tutmadı. Çok üzüldüm, ağladım ama hayırlısı. Aşılama yapıldıktan sonra insan buralarda çok geziyor benzer belirtiler arıyor, bu nedenle paylaşmak istedim. Aynı belirtileri yaşayıp hamile olanlar da var. Hickimse birbirinin aynısı yaratılmadığı gibi bu durumlar da herkese göre farklı gelişiyor. Allah isteyip de olmayan herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştursun, amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?