Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklısın canım stres beni mahvetti. Rabbim daha fazla bekletmesin inşAllah hepimize nasip etsin şimdide ağrım hiç kalmadı belki yarın sabaha adet olurum olmazsam da çarşamba test yaparım

Senin tedavin nasıl gdiyo canm dediğin bu ay mı oldu yoksa beklemede misin hala

19martta aşılama yaptırdım bı de bol bol test aldım hergun yaptım testi adet olana kadar hep silik çıktı o sarı akıntı bnde adet belirtisi inşallah sende hamileliktir bnm bu ay mola dedi doktor Mayıs'ta tüp Bebek için gidicem bakalım hayırlısı bni biraz aşılama muhabbet ı aradan çıksın diye yaptı aşılama hatta yapar yapmaz kaldırdı yatmadım hiç ama işte ümit ettim bnde tutar diye olmadı maalesef

Valla Mayıs'ta anlicam doktorum cokmiyi ama hastane hastaya yetersiz kalıyor hep o yüzden

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım çok güzel vakit geçir stresten uzak bende 1 ay ara istedim dr.dan ama ara vermek yok dedi bu tutmazsa tüp bebeğe başlıcaz bu ay herşeyin hayırlısı artık bu arada hala adetim gelmedi inşAllah gelmez

Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir

S.a arkadaşlar bende 5 nisanda İlk aşılamamı yaptırdım dayanamayıp test yaptım silik çıkıyor iğnenin etkisidir diyorum sık idrara çıkıyorum birde sağ kasığımda bir batma var arada da adet sancısı gibi bir kaç saniye olup geçen bir sancı var merak ettiğim iğnenin etkisi ne zaman geçiyor testler pozitif ama belirtiler de bazen boş çıkabiliyor

12 en az canim

Testlerde hep çift görmek çizgiyi normal mi çarşambadan sayarsak 7 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı

Bn adet olana kadar çift gördüm hep kan testi yaptırdım negatif çıkınca bı daha test yapmadım 2gun içinde de adet oldum vücudun o etkiyi atma hızıyla ilgili bişi kimisi 12gunde atıyor bnm 14gun etki devam etti

Merhaba ne oldu sonuç hamişmisinnnn

Merhaba arkadslar, 26mart-3nisan arası her gün 0,75 ml puregon iğne vurdum. 4 nisan saat 22:00 da ovitrelle çatlama iğnesi vurdum. 6nisan saat 13:30 da aşılama yapıldı. Solda bir tane 22ml, 2 tane 18 ml lik 3 yumurtam vardı. Aşılamadan sonra her gün sabah akşam progestan uyguladım vajinadan. Aşılamadan sonra her gün bel, kasık ağrısı, göğüslerde aşırı hassasiyet vardı. Son bir hafta gece bile çok fazla idrara çıkma vardı. 17 nisan akşamı dayanamayıp evde test yaptım negatif cıktı ve 18 nisanda adet oldum. Ilk asilamamdi ve tutmadı. Çok üzüldüm, ağladım ama hayırlısı. Aşılama yapıldıktan sonra insan buralarda çok geziyor benzer belirtiler arıyor, bu nedenle paylaşmak istedim. Aynı belirtileri yaşayıp hamile olanlar da var. Hickimse birbirinin aynısı yaratılmadığı gibi bu durumlar da herkese göre farklı gelişiyor. Allah isteyip de olmayan herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştursun, amin.

Amin canım herşeher vakti saati var bizim canımızdan ne zaman can bulacak bilemiyoruz

bende 8 subatta asilama olmustum tutmadi diye cok uzuluyordm. Halbuki sorun doktordaymis catlama ignesinden snra hic agrim olmamsti benim ilk deda yaptrdigm icinde hicbirseyy bilmiyordm asilama yapilacagi gun agri olmasi gerekiyormus, doktor da hic bakmadi catlayip catlamadigina asilamadan 6 gun snra catladi yumurtalar cektigim aciya mi uzuluym werdigm paraya mi uzuluym bilemedm. Coooookk iyi bi doktor secmek gerekiyor diye dusunuyorm.

Merhaba hanımlar Allah su mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul etsin ve kulaklarımızı hayırlı sağlıklı efkârlarla doldursun ins .Ben de 2 gun sonra asilama yaptıracağım sağ tüp tikali sol açık ama 2 aydır yumurtalarım sag taraftan büyüyor solda bir şey yok doktorum bunun önemli olmadığını açık tupun yakalayabileceğini söylüyor ama ben emin değilim sizce de boşuna mı asilama yaptıracağım başına böyle br şey gelen oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…