Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2.aşılamam canım. Çok şükür tuttu. Sizde ne sorun vardi canim ?
Canım hıc sorun yok dıolar rahimde şekil bozukluğu vardı t şekliydi operasyon gecıedım gebe kalamayınca tedavi ıstıyom aşılama dıolar dı sürekli bizde bugün aşılama yaptık ilk bu. Peki ilk asılamadan sonra hemen mı yoksa ara verıpmı ıkıncıyı yaptırdınız

Insallah ilk ve son olur biraz yıpratıcı bir süreç kolay degil insallah guzel sonuc alirsin. Ben ikinciyi 1 ay ara verip yaptirdim canim. Ilk asilamam catlatma ignesinden sonra 19.saatte yapildi ve hic agrim falan olmamisti ve asilama gunu ve ertesi gunu degerlendirmemistik doktor oyle demisti. 2.asilamam 38.saatte yapildi ve asilama sabahi dahil 3 4 gun agrim oldu. Bu asilamamda asilama gunu dahil 3 gun üst üste iliski oldu. Benden sana tavsiye bugunu ve sonraki 2 3 gün üst üste degerlendirin ara vermeden.

Hayırlı olsun bebislerin sağlıkla doğsun insaalah peki sizdeki sorun neydi

Doktor da aynı şeyi dedi değerlendirmemin söyledi yanlız agrın ne için oldu. Benimde aşılama tam 36. Saatte yapıldı ufaktan karnında ağrı hıssedıom sabah asılamadan öncede olmusdu hatta ben yumurtlama agrısımı acaba diye düşündüm de inş tutar ya. Ben 4gun iğne oldum beşinci gün kontrol ettiler yumurta 20.4 cm olmuş erken büyümüş dedi gene de aşılama yaptı sız kaç gün iğne oldunuz

Asilama gunu yumurtlama agrim oldu canim. Sonraki agriyi bilmiyorum döllenmeden kaynakli heralde :) bol bol istirahat etmeye caliş. Kuruyemiş tüket ve kabak cekirdegi hergün bir avuç ye ben oyle yapmistim. Ben klomen kullandim canim adetimin 4.gunu mu ne baslamistim 5 gun kullandim sabah aksam. Adetimin 12.gunu catlatma ignemi yaptim yumurtalarim 3 4 tane vardi 17 mm boyutlarinda. 14.gunde de asilamam yapildi

Bende de aşılama günü yumurtlama agrım olmusdu aşılama dınrasıda boyle hafif hafif arada bı ağrı oldu benimki çok erken büyüdü ondan korkuyorum ben

Bende de aşılama günü yumurtlama agrım olmusdu aşılama dınrasıda boyle hafif hafif arada bı ağrı oldu benimki çok erken büyüdü ondan korkuyorum ben
Korkma canim icini ferah tut bol bol dua et sen elinden geleni yap gerisini Allaha birak vakti zamaniysa insallah gelir bu ay bebişin

Kızlar aşılama tutması için yediğiniz bi yiyecek var mı ananas yesem mi diye dusnuyorm ama zararı olur die de korkuyorum bide gonal f verdi doktor onu vurulcam 3 gün vurulurken ilişki yasakmi ben çalışıyorum oyuzden dikkat etmem gerekn bseylr varsa paylasmlrnizi alanlarim yiyecek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…