benimki tam da dediginiz gibi oldu çatlamadı iğneden 6 gün snra çatladı boşu boşuna yaptı yani bakmadan yaptıkları için boşu boşuna para werdik acı çektik üzüldük tutmadı diye... Rabbim insaflı doktorlar çıkarsn karşımıza baksa ölür mü yani
aşılama günü hiç agrım olmadı ilk defa yaptrdıgm için bilgimde yoktu aşılamadan 6 gün snra şiddetli bi kasık agrısı kıwrandm resmen o zaman anladım çatladıgını tutmadı snra bi komşum war bu işlerle çok ugraşmış aşılama tüp bebek falan o dedi bana aşılama günü çatlama agrın warmıydı dedi yoktu dedim tutmıcagı belliymiş zaten çatlamamş ki yumurtan dedi hakkaten de ufacık bile agrım yoktu. Öyle anladım ben bidaha gitmedm o doktoraEvet çok saçma geldi bana da peki sen yumurtanın çatladığını anladın m ? Nasıl öğrendin doktor kontrolünde mi
Evet çok saçma geldi bana da peki sen yumurtanın çatladığını anladın m ? Nasıl öğrendin doktor kontrolünde mi
benimki tam da dediginiz gibi oldu çatlamadı iğneden 6 gün snra çatladı boşu boşuna yaptı yani bakmadan yaptıkları için boşu boşuna para werdik acı çektik üzüldük tutmadı diye... Rabbim insaflı doktorlar çıkarsn karşımıza baksa ölür mü yani
Maşılama günü hiç agrım olmadı ilk defa yaptrdıgm için bilgimde yoktu aşılamadan 6 gün snra şiddetli bi kasık agrısı kıwrandm resmen o zaman anladım çatladıgını tutmadı snra bi komşum war bu işlerle çok ugraşmış aşılama tüp bebek falan o dedi bana aşılama günü çatlama agrın warmıydı dedi yoktu dedim tutmıcagı belliymiş zaten çatlamamş ki yumurtan dedi hakkaten de ufacık bile agrım yoktu. Öyle anladım ben bidaha gitmedm o doktora
bak eger çatlama agrısını hissedersen o gün ilişki deneyin ben bilmedgmden yapmadım keşke yapsaydım dedim belki tutardı o zaman.Acaba yeniden doktora yumurta kontrolüne mi gitsem? 4. Gün herhangi bir belirti de yok aşılama sonrası çatlamadysaa en azından öğrenirim
kötü düşünne bazılarında hafif bi agrı oluyomş bazılarnda şiddetli sende ufacıkta olsa olmadı mı agrıM
Ayyy bende de aynısı var işte hiç bir şekilde ağrı Falan hissetmedm ne kasık ne bel ağrısı falan.
İğnenin 5. Günü bugün
Aşılamanın da 4. Günüyumurta çatladığını bilsem normal ilişki deneriz ama bilmiyorum çatladı m ne zaman çatlar
bak eger çatlama agrısını hissedersen o gün ilişki deneyin ben bilmedgmden yapmadım keşke yapsaydım dedim belki tutardı o zaman.
kötü düşünne bazılarında hafif bi agrı oluyomş bazılarnda şiddetli sende ufacıkta olsa olmadı mı agrı
Kızlar merhaba. Bana ultrasonda çatlama kontrolü yapıldı çatlamış dedi Fakat kanda da E2 bakılıyor ya orda taşlar yerine oturmuyor çünkü düşük çıkmış. Sizde bakıldı mı E2 ye?
Yumurtlama yı gösteren bir hormon. Yumurtlama zamanı yüksek çıkması gerekiyorHayır bakılmadı o ne ki?
bende bu doktorları anlamıyorm yahu yapmadan baksana bi çatlamş mı çatlamamş mı deli ederler insanı git baktır arkadaşım böyle iş mi olur parayı almaya gelnce nasıl alıyorlarBilmiyorum ki bu zamana da kadar öyle kasık ağrısı hissetmedim hiç.
Geçen ay sadece çatlama iğnesi verdi 36 saat sonra ilişki Dedi ardından bir hafta falan sonra doktora gittik yumurta çatlamamış kist olmuşmuş dedi :/
Yine öyle mi oldu acaba ya
bende bu doktorları anlamıyorm yahu yapmadan baksana bi çatlamş mı çatlamamş mı deli ederler insanı git baktır arkadaşım böyle iş mi olur parayı almaya gelnce nasıl alıyorlar
hani benim ki felaket bi agrıydı 6 gün sonra olan yerimden kalkamadm kıwrandım resmen bazılaro hafif hissediyormş seninki tam aşılama zamanımıydı olan agrı. Olduktan sonra degildi demiİlk gün biraz oldu ama işlemlerden dolayı sanırım dedim :/ hissedilecek bir ağrı olmadı küçük gaz krampları gibi
walla benimki boşa gitti dedigm gibi kimseye güwen olmuyo bide otrdum agladım aşılamam tutmadı diye hep bu doktorlarn hatası bizde bi problem yok görünürde adam akıllı yapmıyo işini bizi ugraştırıyoGidicem şimdi diyecek ki yumurta çatlamamış neden o zaman aşılamaya gönderdin yani insanın daha çok sinirleri alt üst oluyor.
Boşuna 1500 lira verdik o zaman
hani benim ki felaket bi agrıydı 6 gün sonra olan yerimden kalkamadm kıwrandım resmen bazılaro hafif hissediyormş seninki tam aşılama zamanımıydı olan agrı. Olduktan sonra degildi demi
ewet daha bugun yaptım ben ovulasyon bak atıym sanırım benim yumurtanın çatlamasına az kaldıGerçekten çok zor işler yaaaa bide ovulasyon testi diye bir şey varmış? Onda yumurtanın çatlamasını takip edebiliyorsun galiba denediniz mi nasıl bir şey ?
walla benimki boşa gitti dedigm gibi kimseye güwen olmuyo bide otrdum agladım aşılamam tutmadı diye hep bu doktorlarn hatası bizde bi problem yok görünürde adam akıllı yapmıyo işini bizi ugraştırıyo
ewet daha bugun yaptım ben ovulasyon bak atıym sanırım benim yumurtanın çatlamasına az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?