Kızlar aşılama tutması için yediğiniz bi yiyecek var mı ananas yesem mi diye dusnuyorm ama zararı olur die de korkuyorum bide gonal f verdi doktor onu vurulcam 3 gün vurulurken ilişki yasakmi ben çalışıyorum oyuzden dikkat etmem gerekn bseylr varsa paylasmlrnizi alanlarim yiyecek olsun
çok ağır şeyler kaldırma onun dışında çokta dikkat etmen gereken birşey yok canım günlük yaşantına devam ediyosun.kızlar selam çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yaptırdık bugün. nelere dikkat etmem lazım yoğun bir işte çalışıyorum yatıp dinlenebileceğim bir ortamım malesef yok.
iğne ve aşılamadan sonra hiç ağrı hissetmedim sadece biraz kasıklarda ufak ufak kramp gibi şeyler oldu.
doktor bize %10-15 ihtimal dedi aşılamaya ve moralimi bozdu bu durum.
akşam tekrar deneyin dedi. eğer aşılama olmazsa denediğiniz tutabilir dedi.
bu süreci beklemek çok zor.
Ben bi sağ bi sol vurmuştumAşılama iğnesini her gün aynı yerden mi yaptınız? 3 gün vurulcam? Mesela soldan yaptım hep sol mu vuruluyum? Ne yednz
Ben bi sağ bi sol vurmuştum
sen 3gun vurulcaksın bende 4gun vuuldum ama erken büyüdü benımkıAşılama iğnesini her gün aynı yerden mi yaptınız? 3 gün vurulcam? Mesela soldan yaptım hep sol mu vuruluyum? Ne yednz
Bilmem bana kimse bişe söylemedi ben kendim öyle vurdum sadece solda büyüdü yumurtamne fark ediyor ki=???
Çatlatma ignesinin etkisiyle goguslerim agrimisti benim bukadarAşılamanın 2. 3. Günü belirtileri neler kızlar ? Bende hiç bir şey yok?
Kaç ml di yumurtaN
sen 3gun vurulcaksın bende 4gun vuuldum ama erken büyüdü benımkı
Merhaba ben de 32 yaşındayım,6 yıllık evliyim. son iki senedir çocuk düşünüyorduk,ama doğal yollardan olmadı. Doktorum sebepsiz infertilite dedi. Üç sene önceki amh 1.73'ken şubat ayında doktorumu değiştirdim. tüm tahlilleri yeniden görmek istedi. Bu sefer amh 0.7 çıktı. HSG'de bir sıkıntım çıkmadı. Zaman kaybetmememiz gerektiğini hemen aşılama yapmamız gerektiğini söyledi. Nisan ayında reglimin ikinci günü tek doz Gonal F, sonrasındaki 5 gün boyunca klomen kullandım.Kontrollerde 3-4 yumurta olduğunu ama büyümelerinin yavaş olduğunu gördük ve bir Gonal F daha yapıldı. İki gün sonra 21,20, 19 ve 18 boyutlarına ulaşınca yumurtalar aynı gece çatlatma iğnesi yapıldı ve 4 Mayıs'da aşılama yapıldı. şuan vajinal yoldan progeston kullanıyorum. Bat 17 Mayıs, Sonucu bekliyorum.
Aşılam sonrası herhangi bir ağrı,sancı vs yaşamadım. Yalnız son 2-3 gündür her regli öncesinde yaşadığım aralıklı -şiddetli regli sancılarım ve göğüs hassasiyetim var. Bu nedenle sonucun negatif olduğunu düşünüyorum. bugün aşılamanın 12.günü ,bugün de regli olmazsan yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.
Sonucu bizde bilelim inşallah tutmuşturMerhaba ben de 32 yaşındayım,6 yıllık evliyim. son iki senedir çocuk düşünüyorduk,ama doğal yollardan olmadı. Doktorum sebepsiz infertilite dedi. Üç sene önceki amh 1.73'ken şubat ayında doktorumu değiştirdim. tüm tahlilleri yeniden görmek istedi. Bu sefer amh 0.7 çıktı. HSG'de bir sıkıntım çıkmadı. Zaman kaybetmememiz gerektiğini hemen aşılama yapmamız gerektiğini söyledi. Nisan ayında reglimin ikinci günü tek doz Gonal F, sonrasındaki 5 gün boyunca klomen kullandım.Kontrollerde 3-4 yumurta olduğunu ama büyümelerinin yavaş olduğunu gördük ve bir Gonal F daha yapıldı. İki gün sonra 21,20, 19 ve 18 boyutlarına ulaşınca yumurtalar aynı gece çatlatma iğnesi yapıldı ve 4 Mayıs'da aşılama yapıldı. şuan vajinal yoldan progeston kullanıyorum. Bat 17 Mayıs, Sonucu bekliyorum.
Aşılam sonrası herhangi bir ağrı,sancı vs yaşamadım. Yalnız son 2-3 gündür her regli öncesinde yaşadığım aralıklı -şiddetli regli sancılarım ve göğüs hassasiyetim var. Bu nedenle sonucun negatif olduğunu düşünüyorum. bugün aşılamanın 12.günü ,bugün de regli olmazsan yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.
Nekadar olmuştu en son cm ssi? Oruç da tutamcz benim yarın kotnrolm var yumurtalar büyümüş mu die bakacklrN
sen 3gun vurulcaksın bende 4gun vuuldum ama erken büyüdü benımkı
Keşke bende mi öyle yapsaydım ? Hep soldan vuruldm sol taraftaki yumurtamı buyurBen bi sağ bi sol vurmuştum
Neden 3gun iğne vutuldun kıAşılama iğnesini her gün aynı yerden mi yaptınız? 3 gün vurulcam? Mesela soldan yaptım hep sol mu vuruluyum? Ne yednz
Merhaba benim de 3 mayısta oldu aşılamam. 13 mayısta idrar testi yaptım negatif çıktı ama erkendir diye umudumu kaybetmedim. Benim de 2 3 gündür hafif adet sancısı gibi sancılarım oldu bugün kesildi. Göğüslerde aşırı ağrı var. Bunun dışında belirti yok. Ne yapacağımı şaşırdım kan testi yaptiralim diyor eşim ama ben negatif görmekten korkuyorum. Adet olursam da çok yıkılırım. Sonucunuzu lütfen paylaşın sizle hemen hemen aynı durumdayız çok meraktayim. İnsallah bebislerimiz sıkıca tutunmuştur ve bizimledirMerhaba ben de 32 yaşındayım,6 yıllık evliyim. son iki senedir çocuk düşünüyorduk,ama doğal yollardan olmadı. Doktorum sebepsiz infertilite dedi. Üç sene önceki amh 1.73'ken şubat ayında doktorumu değiştirdim. tüm tahlilleri yeniden görmek istedi. Bu sefer amh 0.7 çıktı. HSG'de bir sıkıntım çıkmadı. Zaman kaybetmememiz gerektiğini hemen aşılama yapmamız gerektiğini söyledi. Nisan ayında reglimin ikinci günü tek doz Gonal F, sonrasındaki 5 gün boyunca klomen kullandım.Kontrollerde 3-4 yumurta olduğunu ama büyümelerinin yavaş olduğunu gördük ve bir Gonal F daha yapıldı. İki gün sonra 21,20, 19 ve 18 boyutlarına ulaşınca yumurtalar aynı gece çatlatma iğnesi yapıldı ve 4 Mayıs'da aşılama yapıldı. şuan vajinal yoldan progeston kullanıyorum. Bat 17 Mayıs, Sonucu bekliyorum.
Merhaba benim de 3 mayısta oldu aşılamam. 13 mayısta idrar testi yaptım negatif çıktı ama erkendir diye umudumu kaybetmedim. Benim de 2 3 gündür hafif adet sancısı gibi sancılarım oldu bugün kesildi. Göğüslerde aşırı ağrı var. Bunun dışında belirti yok. Ne yapacağımı şaşırdım kan testi yaptiralim diyor eşim ama ben negatif görmekten korkuyorum. Adet olursam da çok yıkılırım. Sonucunuzu lütfen paylaşın sizle hemen hemen aynı durumdayız çok meraktayim. İnsallah bebislerimiz sıkıca tutunmuştur ve bizimledir
benimki tam da dediginiz gibi oldu çatlamadı iğneden 6 gün snra çatladı boşu boşuna yaptı yani bakmadan yaptıkları için boşu boşuna para werdik acı çektik üzüldük tutmadı diye... Rabbim insaflı doktorlar çıkarsn karşımıza baksa ölür mü yaniBenim de aşılamanın 4. Günü bugün bende de hiç belirti yok aklıma şöyle bir şey takılıyor
eğer yumurta çatlamadıysa kist oluşuyormuş
Benim geçen ay öyle oldu. Bu ay iğneden sonra aşılama yapıldı ama doktor bakmadı çatladı mı çatlamadı m diye sordum ben bakmıyor musunuz diye hayır dedi zaten sperm içerde kalıyor 24 saat falan dedi de yanı çatlamamış olabilir boşuna 1500 lira vermiş olmayalım :/ sonuçta spermm yumurta çatlamadıysaa bi işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?