Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben doktorumla görüştüm de diyorki aşılamanın 18.günü net sonuç alırsınız diyor önceden yapma bana sorarsan diyor

canım bana 3 gün verdi perhiz aşılamadan sonra ertesi gün sonra gün aşırı onerdi

Bugun aşılamanın 12.günü sabah 1 damla sulu kahverengi akıntı geldi belim ve kasıklarım çok ağrıypr dün kusma başladı sık idrara çıkıyor ve acıkıyorum dün erken gebelik testi yapmıştım silikte olsa çift çizgi çıkmıştı kan testini salı günü yapmayı düşünüyorum çünkü eşimin doğum günü sizede böyle olan var mı

Canım yerleşme kanaması olabilir insallah hamilesindir çunkü 12. Gun erken gebelik testinde görmüşsun çizgiyi bende bir onceki aşılamamda 11. Gun erken gebelik testinde negatifti öyle de oldu bu aşılamamda 7. Gündeyim beklemedeyim bakalim hayırlısı olsun senin için sevindim insallah eşinin dogumgününde cok güzel supriz olur

Merhabalarr kizlar Aşılamamın 3 günü bugun cuma olmustum pazar iliski dedi cok agrilarim vardi bende uydum doktora,cogu kisinin doktoru ayni gun ve sonraki 2 gun iliski önermiş oyle okudum hep umarim
Hata etmedim doktora uyup

Benimde 11.günü canım ama doktorum 18.günden önce yapma diyor. Keşke yapmasaydın sende en azından onbeş gün sonra o da kanda yaptırın diyor doktorlar çünkü o çatlatma iğnesi Hcg içeriyormuş

Canım benim 11.günündeyim aşılmam tuttuysa şimdiye rahme yerleşmişmidir bebek

Merhabalarr kizlar Aşılamamın 3 günü bugun cuma olmustum pazar iliski dedi cok agrilarim vardi bende uydum doktora,cogu kisinin doktoru ayni gun ve sonraki 2 gun iliski önermiş oyle okudum hep umarim
Hata etmedim doktora uyup
Yok canım aynı gün benimki de önermedi korkma ondan sakın zaten aynı gün sperm enjekte ediliyor birdaha ilişkiye gerek yok ertesi gün iliki önerdi doktor ve gün aşırı

Yok canım aynı gün benimki de önermedi korkma ondan sakın zaten aynı gün sperm enjekte ediliyor birdaha ilişkiye gerek yok ertesi gün iliki önerdi doktor ve gün aşırı
Ne mutlu sana 11 gundesin insallah tutunmuştur bebisin:) teşekkür ediyorum yanıtın icin.. birde merak ettigim ben adetimin 10 günü aşılama oldun 15 gun beklersem adetime 4,5 gun kalıyor hangisi baz alıcam ben?

Ne mutlu sana 11 gundesin insallah tutunmuştur bebisin:) teşekkür ediyorum yanıtın icin.. birde merak ettigim ben adetimin 10 günü aşılama oldun 15 gun beklersem adetime 4,5 gun kalıyor hangisi baz alıcam ben?
Sağol canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah dua edelim aşılama olduğun günü baz Alman gerekiyor canım yani en azından doktorlar öyle söylüyor

Herkese hayırlı sahurlar muhtemelen şu an herkes sahur telaşı içinde ama sizlerin bilgilerine ihtiyacım var 7 aydır deniyoruz ama malesef gebelik oluşmadı nisan da klomen ve çatlatma iğnesi oldu ama maalesef negatif mayıs ayında tüp bebek merlezine gittik doktorum aşılama veya tüp bebek dedi aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan arkadaşlar varmı yoksa hiç aşılama ile uğraşmadan direk tüp bebek mi yaptırsam

kızlar bugun yarım peçeteyi dolduracak kadar kahverengi akıntı geldi su gibi yoğun kıvamlı değil sabah doktoruma gittim ama ameliyattaydı görüşemedim bugun aşılamanın 13.günü c.tesi erken gebelik testi yapmıştım silik çift çizgi çıkmıştı bu nedir şimdi sabah geldi şimdiye kadar bişey gelmedi geri devamı yok böyle olupta hamile kalan var mı

canım yerleşme kanaması olabilr 13 gün kanda çıkar inşallah bebisin seninledir bende 7 günümdeyim ikinci asilamam bu ilk asilamam negatif ben ilkinde 13 gün yaptırmıştım negatif çıkmıştı

canım yerleşme kanaması olabilr 13 gün kanda çıkar inşallah bebisin seninledir bende 7 günümdeyim ikinci asilamam bu ilk asilamam negatif ben ilkinde 13 gün yaptırmıştım negatif çıkmıştı
Benimde ikinci aşılamam yarında eşimin doğum günü bugun yaptırsam kan sonucunda çıkar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…