Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım pozitif alanda var negatif olanda herseyin hayırlısi ilk aşilama dene sonra tüpbebege zaten geçiyor doktor ben üniversite hastanesine gidiyorum mecbur deniyorum aşılama ama özelde yapicaksan tüpbebek yaptir asilama oranlari çok düşük çünkü maliyetde artar

Cevap verdiğin için teşekkürler canım ben özelde gidiyorum ama özel üniversite siz hangi ilde gidiyorsunuz ve sizde problem neydi canım bizim sebepsiz diyende var yumurtalık az çalışıyor diyen de var

Cevap verdiğin için teşekkürler canım ben özelde gidiyorum ama özel üniversite siz hangi ilde gidiyorsunuz ve sizde problem neydi canım bizim sebepsiz diyende var yumurtalık az çalışıyor diyen de var
ben bursa uludağ üniversitesine gidiyorum canım özele gidiyorsan hic asilama ile uğraşma benimki sebebsiz canim hersey normal adetlerim düzenli yumurtalar çok iyi eşimin degerleride iyi kısmet olmayınca olmuyor

ben bursa uludağ üniversitesine gidiyorum canım özele gidiyorsan hic asilama ile uğraşma benimki sebebsiz canim hersey normal adetlerim düzenli yumurtalar çok iyi eşimin degerleride iyi kısmet olmayınca olmuyor
Senin şu aşılaman oldumu canım beklemedemisin kaçıncı denemen çok soru soruyorum galiba affet ama merak işte ne yapacağını bilmemek çok zor...

Senin şu aşılaman oldumu canım beklemedemisin kaçıncı denemen çok soru soruyorum galiba affet ama merak işte ne yapacağını bilmemek çok zor...
sorun yok canım sorucaksin tabi benim ikinci asilamam bugün 7 gün beklemedeyim 1 hafta sonra test günüm buda olmazsa tüpbebege geçicez dedi doktor kısmet bakalım sen kac yıllık evlisin ben 6 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor

Canım ben 12 yıllık evliyim 33 yaşındayım erken evlendiim yani evlendikden 1 ay sonra doğal yolla gebe kaldım ve şu anda 11 yaşında oğlum var oğluö sürekli kardeş istediği için kendimi yeni hazır hissettim hadi bir tane daha olsun dedik sanki hemen olacak gibi ilki hemen olduya buda öyle olıcak sandık aralıkdan beri deniyoruz ama ben hemen ocakda normal bir jinekolağa gittim hormonlar falan çok güzeş hiç bir sebep yok dedi olmazsa 3 ay sonra gelin dedi olmadı ve nisanda tekrar gittik klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı ama sonuç negatif üstüne üstlük kist oluşturdu hap ben dedim bu böyle olmıycak tüp bebek merkezine gittik doktor muayeneden sonra yumurta az dedi 3 sağ tarafda 3 tanede solda vardı ki bence normal sonuçta gebelik için 1 yumurta gerekiyor doktor biraz beni telaşlandırdı panik yaptım haliyle ve burada infertelide de çok ün almış bir doktor var onada gittim o da tahliller normal ama sol yumurtalık daha faal dedi benim kafam oldumu çorba sonuçta 5 gün içinde 3 ayrı doktor üçüde kendi dalında iyi neyse amh hormonunu bir görelim dedi yaptırdık geçen hafta sonuç aldık 0.88 yani çok dr.a gitmekle iyimi yaptım bilemiyorum benim bebleket izmir orda israel aruh var hiç düşğnmeden oraya giderdim ama maalesef görev gereği konyadayız canım biraz uzun oldu ama ilte benim hikayemde bu

canım bitane çocuğun varmış benimde görümcem ayni senin gibiydi bir oglu vardi 10 yasinda hatta birlikte gittik doktora oda bir yil denedi olmadi doktor onada dedi yumurta rezervin düşük diye 34 yasinda oda tam asilama icin gidecektik hamile kaldi ve dün dogum yapti cok şükür inşallah sende kalırsın canım ben hic hamile kalmadim ondan baya umutsuzum ama sen yinede git bir doktora hangisi sana güven veriyorsa onu dinle canim bende 27 yasindayim bizde ev falan aldik mecburen erteledik cocuk olayını

Canım hemen hemen aynı yaşlarda evlenmişiz benimde yengem tedaviyle hamile kaldı senin memleket neresi canım eğer izmir e yakınsan israel aruh u şiddetle tavsiye ederim internet bir araştır canım bende yardımcı olabilceğim bişey olursa yardım ederim adam inanılmaz bir doktor ilk tedavi çok önemli biz askeri personel oldumuz için izin ayarlayamıyoruz yoksa konyayla uğraşmam iyi yerler de vardır mutlaka ama şans bazı yerler ticarete dönüştürmüşler insanların maddi ve manevi yatını önemsemiyorlar sen ev hanımımısın canım

canım bursadayım burasıda iyi suan gürkan uncu profesor var ameliyat oldum ben anlayamadilar rahim filminden loparaskopi ve histeroskobi yapti hoca sonra asilamaya karar verdi Evet bazıları ticarethane bende özele gidiyordum bıraktım suan çalışmıyorum artik tedaviler için biraktim mecburen

Benim klomen kullandığım ay yumurtam ilaçla 19 mmfalan ulaşmıştı geçen ay incir yemeye başladım her gün 3 adet ve arı sütü bal ve polen karışımı var eczanelerde kullanmanı tavsiye ederim adetin ilk gününden başla farkı göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…