Söylemeyi unuttum demek istediğim ilaçla 13 günde 19 mm.gelen yumurta 7. Günde 16. Mm.diBenim klomen kullandığım ay yumurtam ilaçla 19 mmfalan ulaşmıştı geçen ay incir yemeye başladım her gün 3 adet ve arı sütü bal ve polen karışımı var eczanelerde kullanmanı tavsiye ederim adetin ilk gününden başla farkı göreceksin
canım bende incir ve süt içiyorum inşallah bu ay tutar bakalım 7 gün var teste hayırlısi insallahBenim klomen kullandığım ay yumurtam ilaçla 19 mmfalan ulaşmıştı geçen ay incir yemeye başladım her gün 3 adet ve arı sütü bal ve polen karışımı var eczanelerde kullanmanı tavsiye ederim adetin ilk gününden başla farkı göreceksin
çok iyiymiş ozaman tutmazsa tüpbebek te denerim inşallah benim yumurtam cok ama gec büyüyor birazSöylemeyi unuttum demek istediğim ilaçla 13 günde 19 mm.gelen yumurta 7. Günde 16. Mm.di
Şansın böylesi kanı verdim ama akşam 10 da çıkacakmış o saatte de eşim evde ve ben ona süpriz yapmak istediğim için sabah alacam testi kahverengi lekelenmem hala devam ediyor sadece peçeleye tırnak ucu kadar geliyor be gördükçe moralim bozuluyor adet olacam diye çok korkuyorum sonucu alıp direk doktoruma çıkacamaynen canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Dene canım seninle bu konuda biraz zıt düştük senin yumurtan çok geç büyüyor benim yumurtam az çabuk büyüyor vallahi şu kadınları kadınlar anlamıyor erkekler nasıl anlasın :)))çok iyiymiş ozaman tutmazsa tüpbebek te denerim inşallah benim yumurtam cok ama gec büyüyor biraz
Hayırlı olsun canım rabbim emeğini boş çıkartmasın yüzünü güldürsünKızlar aşılamamı oldum bugün yumurta da iyi sperm de iyi birleşmesi ben tutunmasına kaldı iş çok heyecanlıyım ben garip bir mutluluk var nedense galiba tedavi oluyorum diye mi bilemedim Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde hayırlı haberler alalım inşallah
Amin canım hepimizin güldürsün inşallah birşey sorcam size crinone jel verdi nasıl kullancam bilmiyorum siz kullandınız mı anlatırsanız sevinirim ilk defa böyle birşey kullancam ?Hayırlı olsun canım rabbim emeğini boş çıkartmasın yüzünü güldürsün
Hayırlı olsun cnm inşallah mutluluğun pozitifi görünce 2 ye katlansın sizde sorun neydi canım kaç yaşındasın kaçıncı denemendi bende karar aşamasındayım daKızlar aşılamamı oldum bugün yumurta da iyi sperm de iyi birleşmesi ben tutunmasına kaldı iş çok heyecanlıyım ben garip bir mutluluk var nedense galiba tedavi oluyorum diye mi bilemedim Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde hayırlı haberler alalım inşallah
Sorun yok kendiliğinden 2,5 yıldır deniyoruz olmuyordu ben artık direk tüp Bebek diye gittim aslında doktorum önce bir kere olsun aşılama deneyelim dedi bizde denedik bakalım artık hayırlısıHayırlı olsun cnm inşallah mutluluğun pozitifi görünce 2 ye katlansın sizde sorun neydi canım kaç yaşındasın kaçıncı denemendi bende karar aşamasındayım da
Kötü birşey değil diye biliyorum eğer yeni çatladıysa iyi ama daha önce çatladıysa ovulasyon günü geçtiği için olmuyor diye biliyorum gene de doktora sorman daha iyi olurSelam kızlar,
Bugün ilk asilamam yapildi aslında kontrol için gitmiştim ama yumurtam kendiliğinden çatlamış,apar topar aşılamaya aldilar.. yani çatlama ignemi vurulmadim.
Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi,yumurtanin kendiliğinden çatlaması aşılama için iyi birşey mi kötü birşey mi ????
Niyr kötü ılsun kuzum daha güzel işte bazen iğne olduğu halde çatlamayan oluyor bu arada kaç yumurtan oluştu ilk denemen miSelam kızlar,
Bugün ilk asilamam yapildi aslında kontrol için gitmiştim ama yumurtam kendiliğinden çatlamış,apar topar aşılamaya aldilar.. yani çatlama ignemi vurulmadim.
Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi,yumurtanin kendiliğinden çatlaması aşılama için iyi birşey mi kötü birşey mi ????
Aynen hayırlısı canım aşılama yapılınca testi kaç gün sonra yapıyorsun umarım tüp bebeğe gerek kalmazSorun yok kendiliğinden 2,5 yıldır deniyoruz olmuyordu ben artık direk tüp Bebek diye gittim aslında doktorum önce bir kere olsun aşılama deneyelim dedi bizde denedik bakalım artık hayırlısı
Niyr kötü ılsun kuzum daha güzel işte bazen iğne olduğu halde çatlamayan oluyor bu arada kaç yumurtan oluştu ilk denemen mi
Hadi hayırlısı ben de adet olmayı bekliyorum başlamak için gerçi halen kararsızım ilk aşılama mı yoksa yolsa tüp e geçsem senin sonuç aldığın gğnlerde ben daha yrni başlamış olucamEvet canım ilk aşilamam, son kontrolde büyümekte olan 2 yumurtam vardi,iğnenin dozunu arttirdilar en son,bugün de işlem yapıldı.
14 gün sonra test nasipse..
Nasıl bu kadar sabrettin canım 9.günde test yapmaya başlayanlar var hayırlı olsun inşallah bir belirti oldumu14 gün s9nra mi yapıyorsunuz benim yarın 14.günüm çıkmazsa die 15.güne beklemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?