Canım ben de bugun oldum aşılama ikimiz aynı. Bende bi tuhaf mutluyum bizimde sperm de yumurta da iyiydi inşallah tutunur ikimizin de canım. Ben Aydında ünide yaptırdım sen nerde yaptıedınKızlar aşılamamı oldum bugün yumurta da iyi sperm de iyi birleşmesi ben tutunmasına kaldı iş çok heyecanlıyım ben garip bir mutluluk var nedense galiba tedavi oluyorum diye mi bilemedim Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde hayırlı haberler alalım inşallah
evet canım ya bendede öyle sorun var denicem bakalım bu seferde olmazsaDene canım seninle bu konuda biraz zıt düştük senin yumurtan çok geç büyüyor benim yumurtam az çabuk büyüyor vallahi şu kadınları kadınlar anlamıyor erkekler nasıl anlasın :)))
12gün sonra kanda belli olur dedi doktor ama Bayram’a denk geliyor bayramdan sonra bakcam artıkAynen hayırlısı canım aşılama yapılınca testi kaç gün sonra yapıyorsun umarım tüp bebeğe gerek kalmaz
Ben İzmir’de Özel Çınarlı hastanesinde yaptırdım canım inşallah Allahım nasip eder herkes için dua ediyorum fitili nasıl kullanıyorsun ben sormayı unuttum kullandıktan sonra yatıyormusunCanım ben de bugun oldum aşılama ikimiz aynı. Bende bi tuhaf mutluyum bizimde sperm de yumurta da iyiydi inşallah tutunur ikimizin de canım. Ben Aydında ünide yaptırdım sen nerde yaptıedın
Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorm çatlatma iğnesiz aşılama yaptıran var mı diye benmde yumurtalar fazla uyarıldğı için doktor çatlatma iğnesi yapmcz dedi perşmbe aşılama yaparz dediSelam kızlar,
Bugün ilk asilamam yapildi aslında kontrol için gitmiştim ama yumurtam kendiliğinden çatlamış,apar topar aşılamaya aldilar.. yani çatlama ignemi vurulmadim.
Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi,yumurtanin kendiliğinden çatlaması aşılama için iyi birşey mi kötü birşey mi ????
Bnmde adetin 10.günü 8mm di ilacın dozunu artırdı doktor şmdide yumurtalar fazla uyarıldı diye tedavim çatlatma iğnesiz devam edeck nasl olck tahmini çatlama gününe göre Perşembe yapalıö dedi dpktor zaten alışama şansı düşük böylece iyice düştü şansımızSöylemeyi unuttum demek istediğim ilaçla 13 günde 19 mm.gelen yumurta 7. Günde 16. Mm.di
Bana fitil değil jel verdi canım daha başlamadım. Çarşamba başla dedi. İnşallah ikimizinde olumlu sonuç olur da seviniriz bayramda. Sen Aydınlı mısın buarada. Ayrıca kaç TL tuttu aşılamaBen İzmir’de Özel Çınarlı hastanesinde yaptırdım canım inşallah Allahım nasip eder herkes için dua ediyorum fitili nasıl kullanıyorsun ben sormayı unuttum kullandıktan sonra yatıyormusun
Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorm çatlatma iğnesiz aşılama yaptıran var mı diye benmde yumurtalar fazla uyarıldğı için doktor çatlatma iğnesi yapmcz dedi perşmbe aşılama yaparz dedi
Ben çatlatma iğnesiyle oldum ama ya çatlamazsa kendiliğinden boşuna aşılama yaptırmış olmazmısın bence doktora sor aşılamadan önceLütfen yardım arkadaşlar çatlatma iğnesiz aşılama olur mu doktorum yumurtalar fazla uyarılmış çatlatma iğnesi tehlikeli olur dedi aşılamaya gerek yok yada çatlatma iğnesiz aşılama yaparz dedi bnde kabul ettim yaptıran var mı bu şeklde
Evet aydınlıyım canım bana da jel verdi fitil ağız alışkanlığı olmuş öyle yazmışım bana hemen başla her gün bi tane dedi.. ilaçlarla birlikte 1000tl tuttu canımBana fitil değil jel verdi canım daha başlamadım. Çarşamba başla dedi. İnşallah ikimizinde olumlu sonuç olur da seviniriz bayramda. Sen Aydınlı mısın buarada. Ayrıca kaç TL tuttu aşılama
Bide benim adet tarihim Haziran’ın 17si zaten ben dayanabilirsem adet olmazsam 20haziranda çaktırmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler veririz burda :)Bana fitil değil jel verdi canım daha başlamadım. Çarşamba başla dedi. İnşallah ikimizinde olumlu sonuç olur da seviniriz bayramda. Sen Aydınlı mısın buarada. Ayrıca kaç TL tuttu aşılama
Test yaptın mı sen canımBugun aşılamanın 12.günü sabah 1 damla sulu kahverengi akıntı geldi belim ve kasıklarım çok ağrıypr dün kusma başladı sık idrara çıkıyor ve acıkıyorum dün erken gebelik testi yapmıştım silikte olsa çift çizgi çıkmıştı kan testini salı günü yapmayı düşünüyorum çünkü eşimin doğum günü sizede böyle olan var mı
Kızlar benim 13.günüm doktorlar aşılamadan 14 gün sonra kan testinde çıkar diyorlar ama benim doktorum 18 gün sonra yap dedi sizce ne yapayımBide benim adet tarihim Haziran’ın 17si zaten ben dayanabilirsem adet olmazsam 20haziranda çaktırmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler veririz burda :)
Ooo sonunda hemşerim bende aydınlıyım hayırlı olsun aydın ın neresindenEvet aydınlıyım canım bana da jel verdi fitil ağız alışkanlığı olmuş öyle yazmışım bana hemen başla her gün bi tane dedi.. ilaçlarla birlikte 1000tl tuttu canım
Benim doktorumda 12.günde kanda belli olur dedi bence baktır canımKızlar benim 13.günüm doktorlar aşılamadan 14 gün sonra kan testinde çıkar diyorlar ama benim doktorum 18 gün sonra yap dedi sizce ne yapayım
Koçarlıdan canım sen?Ooo sonunda hemşerim bende aydınlıyım hayırlı olsun aydın ın neresinden
Hadi ya ama ne bileyim çıkmazsa diye diyorum sen yaptırdın mu canımBenim doktorumda 12.günde kanda belli olur dedi bence baktır canım
Didim canım hemşerim ne hoş oldu senin kaçıncı günündü test yaptınmı aydındaysan şu an ne güzeldir oralar biz görev nedeni ile şu an konyadayız 1 ay sonra kısmetse oradayız kaçıncı denemendi canımKoçarlıdan canım sen?
Bende konyadayım canım sen hangi doktora gidiyorsunDidim canım hemşerim ne hoş oldu senin kaçıncı günündü test yaptınmı aydındaysan şu an ne güzeldir oralar biz görev nedeni ile şu an konyadayız 1 ay sonra kısmetse oradayız kaçıncı denemendi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?