Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben de bugun oldum aşılama ikimiz aynı. Bende bi tuhaf mutluyum bizimde sperm de yumurta da iyiydi inşallah tutunur ikimizin de canım. Ben Aydında ünide yaptırdım sen nerde yaptıedın

Evet
Dene canım seninle bu konuda biraz zıt düştük senin yumurtan çok geç büyüyor benim yumurtam az çabuk büyüyor vallahi şu kadınları kadınlar anlamıyor erkekler nasıl anlasın :)))
evet canım ya bendede öyle sorun var denicem bakalım bu seferde olmazsa

Canım ben de bugun oldum aşılama ikimiz aynı. Bende bi tuhaf mutluyum bizimde sperm de yumurta da iyiydi inşallah tutunur ikimizin de canım. Ben Aydında ünide yaptırdım sen nerde yaptıedın
Ben İzmir’de Özel Çınarlı hastanesinde yaptırdım canım inşallah Allahım nasip eder herkes için dua ediyorum fitili nasıl kullanıyorsun ben sormayı unuttum kullandıktan sonra yatıyormusun

Lütfen yardım arkadaşlar çatlatma iğnesiz aşılama olur mu doktorum yumurtalar fazla uyarılmış çatlatma iğnesi tehlikeli olur dedi aşılamaya gerek yok yada çatlatma iğnesiz aşılama yaparz dedi bnde kabul ettim yaptıran var mı bu şeklde

Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorm çatlatma iğnesiz aşılama yaptıran var mı diye benmde yumurtalar fazla uyarıldğı için doktor çatlatma iğnesi yapmcz dedi perşmbe aşılama yaparz dedi

Söylemeyi unuttum demek istediğim ilaçla 13 günde 19 mm.gelen yumurta 7. Günde 16. Mm.di
Bnmde adetin 10.günü 8mm di ilacın dozunu artırdı doktor şmdide yumurtalar fazla uyarıldı diye tedavim çatlatma iğnesiz devam edeck nasl olck tahmini çatlama gününe göre Perşembe yapalıö dedi dpktor zaten alışama şansı düşük böylece iyice düştü şansımız

Ben İzmir’de Özel Çınarlı hastanesinde yaptırdım canım inşallah Allahım nasip eder herkes için dua ediyorum fitili nasıl kullanıyorsun ben sormayı unuttum kullandıktan sonra yatıyormusun
Bana fitil değil jel verdi canım daha başlamadım. Çarşamba başla dedi. İnşallah ikimizinde olumlu sonuç olur da seviniriz bayramda. Sen Aydınlı mısın buarada. Ayrıca kaç TL tuttu aşılama

Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorm çatlatma iğnesiz aşılama yaptıran var mı diye benmde yumurtalar fazla uyarıldğı için doktor çatlatma iğnesi yapmcz dedi perşmbe aşılama yaparz dedi

rahat ol canım, ben dün kontrol için gitmiştim neye uğradığımı şaşırdım.. muayene ettiler,eşin burda mı hemen kan ver ve eşini ara gelsin dediler..ben dedim ee benim çatlatma iğnem duruyor daha diye,yok yumurtan çatlamış dediler,,kanda progesteron a bakıldı,muhtemelen pazar akşamı çatlamış endişe edilecek bir şey yok dediler,pazar akşamı adet sancısı gibi sancım da olmuştu..zaten çatlatma iğnesini vurulsanda 36 saat içinde aşılamayı yapacaktık,zaten yumurtan kendi çatlamış endişe etme dediler.. apar topar girdim yani aşılamaya..

dün akşamdan beri ara ara gelen adet sancısı gibi sancım var, fitil kullanıyorum.. dün aşılamadan sonra uzandım wc dışında kalkmadım,duş almadım..oturarak çalıştığım için de işe geldim.. biz üzerimize düşeni yaptık,takdir Allah'ın artık..

Ben çatlatma iğnesiyle oldum ama ya çatlamazsa kendiliğinden boşuna aşılama yaptırmış olmazmısın bence doktora sor aşılamadan önce

Bana fitil değil jel verdi canım daha başlamadım. Çarşamba başla dedi. İnşallah ikimizinde olumlu sonuç olur da seviniriz bayramda. Sen Aydınlı mısın buarada. Ayrıca kaç TL tuttu aşılama
Evet aydınlıyım canım bana da jel verdi fitil ağız alışkanlığı olmuş öyle yazmışım bana hemen başla her gün bi tane dedi.. ilaçlarla birlikte 1000tl tuttu canım

Bide benim adet tarihim Haziran’ın 17si zaten ben dayanabilirsem adet olmazsam 20haziranda çaktırmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler veririz burda :)

Test yaptın mı sen canım

Bide benim adet tarihim Haziran’ın 17si zaten ben dayanabilirsem adet olmazsam 20haziranda çaktırmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler veririz burda :)
Kızlar benim 13.günüm doktorlar aşılamadan 14 gün sonra kan testinde çıkar diyorlar ama benim doktorum 18 gün sonra yap dedi sizce ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…